Mighti

Medlem
 • Content count

  1,944
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Excellent

About Mighti

 • Rank
  Skilt
 • Birthday November 15

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Er I søde at slette min planlægningstråd be'om. Min idiotiske mand fandt en anden dulle lige før jul grrrrrrrrrrrrrrr
 2. Årh er du her stadig Heidi! Jeg ved godt at jeg i den grad har forsømt alle jer andre brude, men jeg bliver lige nødt til at sige.. hold kæft hvor var du smuk! Kjolen var bare SÅ smuk!!!!! Jeps jeg er her stadig ind imellem. Jeg holder jo øje med nogen af jer hæhæ. Tak for komplimenten Dejligt du er fortsat med din beretning!
 3. Kanon stemning, godt fanget af diverse fotografer.
 4. Super fedt billede! Og super dejlig historie!!!
 5. Stadigt nogle dejlige billeder, trods en fordrejert buket hæhæ. I ser bare så forelskede ud - I wonder why LOL
 6. Her kommer jeg hjem fra bryllupsrejse, og så er du allerede igang med din beretning, hvor er det da bare FEEEEEEEEEDT. Mere mere mere hæhæ. Jeg er vild med alle billederne, din måde at skrive på og ja din lille historie, rent 13 tal (Ja jeg er en gammel pige er kører efter den gamle karakterskala LOL). Stort tillykke til jer begge to, hvor er det bare dejligt at se hvordan det hele lykkes så godt, med alle jeres forberedelser. Jeg sidder helt og små tuder, og det plejer jeg altså ikke.
 7. Uhhhhhhhhh hvor en dejlig beretning, men hold da op nogle kiks ind imellem. MEN MEN I blev gift og havde en super dejlig og anderledes aften! Stor tillykke! :denmarkflag: :denmarkflag:
 8. Hvor nogle dejlige billeder fra jeres lokations, totalt for morsomme nogle af dem, men sådan skal det jo være. billederne skulle jo gerne afspejle jer som I normalt er.
 9. Hold da op en dejlig tale fra præsten. Og vidunderlige billeder! MEEEEEEEEEERRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEE
 10. Snøøøøøøøøøøøft Lene, jeg sidder her med en klump i halsen. Hvor skriver du bare vidunderligt, jeg føler næsten jeg er tilstede i kirken..
 11. Hold da op en beretning, den er nervepirrende at læse. Stakkels jeres rygge, de har da rigtigt være i brug.
 12. Uha en uge op til, men I klarede det og havde den kanon dag. Glæder mig til mere.
 13. Ai hvor det lyder til I har haft en dejlig tur til Florida. Fedt at I kunne bo ved din veninde!