Nattergalen

Medlem
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nattergalen

 1. Hejsa piger Hvormange salmer synges der i kirken, og hvilke salmer har/havde I valgt???
 2. Fantatisk indbydelse, alt og jeg bukker i støvet. Jeg håber I får en kanon fest, Bornholm er en dejlig ø, og hvis jeres gæster bestiller billetter tidligt, så kan de måske få røde billetter - de er billige med færgen.
 3. Hej I skønne brude og kommende brude Jeg troede, jeg havde den perfekte gave til min kommende mand: Manchetknapper med vores monogram på. jeg snakkede med forloveren som ville sørge for at tøjet som min kommende skulle have på, kunne have manchetknapper. Efter min H2B og forloveren havde købt tøj, kontaktet jeg forloveren for at sikre mig. Han fortalte at min H2B vil bruge sin fars manchetknapper (hans far døde dec.2010), selvfølgelig det har jeg fuld forståelse for, men hvad gør jeg nu? Min H2B er ikke til smykker, det skal være noget han husker og mindes. De der halvnøgen billeder, er jeg ikke så vild med, for hvis de skal gemmes væk, hvad er så pointen? Eller har man dem hængende frit i soveværelset/huset? Jeg tænker beløbmæssigt ca. 1000-1500 kr. Håber at I har så mange ideer.
 4. Hej I skønne kvinder Da økonomien skal hænge sammen tænker vi meget over at spare blomsterpynten áf bilen, og pynte den selv. Men jeg har ingen ideer. Det er et sankt Hans bryllup, måske noget i den stil - hvad ved jeg. Det er en stationcar. Har I nogle ideer evt. med billeder - hvordan pyntede I jeres biler, dem der er er gift og brugte egen bil?
 5. Hvornår skal du giftes, og hvor skal I holde festen?
 6. Jeg ved at Lilly har en tilknyttet dem, måske den person kan hjælpe.
 7. Jeg er også fynbo - haarby kirke sankt hans 23. juni
 8. Tak for din besked Nattergal :-) Ja, sådan er reglerne desværre med kontanthjælpen.. Det er meningen at det skal være en sidste nødløsning, hvis man ikke kan få løn på andre måder(det er derfor at jeg syntes at det er så unfair at jeg skal være på det under min uddannelse, hvis dog bare jeg kunne få s.u. eller forrevalidering som er samme sats i stedet!). Jeg er meget taknemmelig for at bo i et land hvor det kan lade sig gøre at få kontanthjælp, misforstå endelig ikke det. Men vilkårene for at modtage kontanthjælp er simpelthen alt for hårde syntes jeg! Men reglerne skal jo være ens for alle. Sådan er det jo. Men hvor er det dog surt for dig at skulle leve for pengene som du havde fået p.g.a. et ødelag knæ! :-( Det med at man vil få forsørgerpligten alligevel efter 4 års samliv, håber jeg ikke er rigtig. :-0 Er det længe siden du har hørt det? Jeg syntes ikke at jeg har hørt om det før. Ja, man skal huske at forsørgeren får den forsørgedes fradrag i skat! Det er altid noget :-) Ja, kærligheden skal sejre! Yay! ^_^ Også held og lykke med jeres bryllup, jeg håber at det kommer til at blive rigtig godt for jer med økonomi og det hele! Hej igen Jeg snakkede lige med en af mine bekendte. Den med forsørgerpligten gælder - det havde hun også læst. Hvis man har købt hus sammen, så er man "bundet" af hinanden, derfor skal man også forsørge hinanden, hvis man ingen andet økonomiske støtte kan få. Fradraget er måske ikke meget, men lidt har også ret, hvis det betyder at man har råd til lidt luksus bare engang imellem - så betyder det også noget. Jeg blev ledig 1. feb. jeg kan tydelig mærke at jeg er gået 5.000 kr. ned om måned i indkomst - hver krone bliver vendt - man ser en flot bluse, men tænker, har jeg råd til det?? , heldigvis får jeg mere end hvad du får på kontanthjælp - jeg håber ikke jeg når dertil.!!! Men brylluppet bliver holdt, og vi får sikkert alle en dejlig uforglemmerlig dag - som vil blive husket meget længe.
 9. Jeg er fuldstændig enig med alle de andre. Synes det er en fantatisk ide at blive "gift" på den måde - det havde jeg ikke tænkt over. Vi har i mange tænkt at vi ikke skulle giftes, da min H2B ville få forsøgerpligten over mig, den dag med dagpenge ophører - jeg er ikke berettigt til kontanthjælp, det ejer jeg for meget til - bil, hus, forskringspenge, der er bundet i arktier. (fik dem efter et ødelagt knæ) Vi hørte engang at hvis man har boet sammen som ægtefolk (kærester) i mere end vist nok 4 år, vil man have forsørgerpigten lige meget hvad, om man er gift eller ej. Nu har vi bestemt os at det må briste eller bære - vi skal giftes til sommer, og hvis uheldet er ude og jeg ryger ud i at have ingen indkomst, så bliver jeg hjemmegående, og min H2B får mit fradrag. Det kan godt være at vi har misforstået noget med det overstående, men så må kærligheden sejre. Held og lykke med jeres kærlighedsfest. Glæder mig til at følge resten af planlægningen.
 10. Mange tak, skal du have - den er fantastik smuk
 11. Som overskrifter beskriver, så prøver jeg igen at smække et billed af mine brudesko på. Sko lille str..bmp
 12. ca. 1200 kr. det er med farven
 13. Hej Er det muligt at få en stregtegning over Hårby kirke på Fyn. 5683 Hårby?
 14. øøhh, ønskeseddel?? Jeg mente ikke, at det var noget man selv kunne vælge. Det skal jo være en overraskelse..... Jeg er lidt spændt på hvad min H2B vælger, det plejer at være mærkelige gaver til fødselsdag, så mon han kan finde på noget. Jeg tænker på at give ham manchetknapper med vores monogram på, dem vil han få på selve dagen (hans mor får gaven, og skal gi ham den), så han evt. kan bære dem i kirken og til festen.
 15. Jeg har købt skoene i Glamour i Odense. Det er et tysk mærke. Rainbow - de farver skoene efter den farve man ønsker, men de skal vist købes igennem forhandlerne af deres sko, jeg forsøgte at kontakte firmaet personlig, men fik aldrig svar. Derfor måtte jeg igennem Glamour. Jeg er super glade for dem, og glæder mig til at have dem på. Skal lige gøre opmærksom på, at deres str. ikke passer med de danske standarter. Jeg plejer at bruge str. 40. Men her bruger jeg en 38,5.
 16. Mange tak Er der flere, der vil byde ind???
 17. Jeg vil også lige vise mine sko. Vores farver er orange og brun, så skoene passer til. Håber I kan se billedet.
 18. Hvordan gør jeg???
 19. Jeg får syet en blå tråd indeunder kjolen. jeg må vist hellere huske mønten, hmm, den skal jeg ikke gå på, måske skal syes indenunder kjolen også. Skal den være af et bestemt årstal?
 20. øv altså, jeg kan ikke få billedet vist, hvordan gør jeg?
 21. Hej kære brude Jeg har svær ved at forstå teksten af Tove Ditlevsen: Kan jeg få et hurtig forståelse i hvad der menes, jeg vil gerne kunne bruge det på vores sidste side i vores bordhæfte, men skal selvfølgelig være sikker på hhvad det handler om. Teksten lyder: Der er to mænd i verden der bestandig krydser min vej. Den ene er ham, jeg elsker, den anden elsker mig. Den ene er i en natlig drøm der bor i mit mørke sind. Den anden står ved mit hjertes dør, jeg lukker ham aldrig ind. Den ene gav mig vårligt pust af lykke, der snart fór hen. Den anden gav mig sit hele liv, fik aldrig en time igen. Den ene bruser i blodet sang hvor elskov er ren og fri. Den anden er ét med den triste dag. som drømmene drukner i. Hver en kvinde står mellem disse to forelsket, elsket og ren. En gang hvert hundred år kan det ske de smelter sammen til en.
 22. Mange tak Brumle, det satte det hele på plads. Meget smukt digt, men jeg er så usikker på om jeg skal holde en tale. Der er 80 mennesker og jeg er ikke den store taler, så måske jeg skal finde en anden tekst. Nogle foreslag??? Holder I andre taler for jeres tilkommende?
 23. Er der nogle foreslag hvad jeg kan skrive på bagsiden af vores bordhæfte. Digte, de vise ord m.m.???
 24. Hvor er det romantisk. Men er det kvinden der tænker disse tanker. Jeg mener, er det forkert at sætte denne tekst på vores bordæfte til gæsterne. Eller skal jeg finde et andet?
 25. Her på fyn, har de to sidste års sankt hans aftner været køligt og lidt regn. Men det var først hen på aften, så jeg håber også at vejret er fint i år.