Dorte Blicher

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dorte Blicher

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/17/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Bryllupskage og frugt om eftermiddagen Lun pighvar m. asparges og hollandaise Oksemørbrad, med små ovn stegte kartofler, spæde grøntsager og sky sauce 3 slags ost desserttallerken med chokoladekage m. bærcoulis, creme brulee og rabarbersuppe Pølsebord til natmad ( brød m. forskelligt pølse og postej)
 2. Jep han kan det hele lounge musik under middagen og fest musik bagefter ;)
 3. Hej Igen ;) Nu virker linket http://www.lounge-dj.dk/ det var hele siden der var gået ned ;). Mange hilsner Dorte
 4. Hej http://www.lounge-dj.dk/ Ham har vi booket til at spille lounge musik under middagen og til fest bagefter. Af festmusik en god blanding af (P3) radiohits og de større udenlandske hits fra 70'erne og frem med vægt på disco og funk. Hvis jeg skal nævne nogle kunstnere, så kunne det se således ud: Disco/Funk: Kool & the Gang, Earth Wind & Fire, Gloria Gaynor, Diana Ross, Barry White etc. 80'er pop (primært udenlandsk): Wham, Prince, Depeche Mode, Aretha Franklin, The Pointer Sisters, Madonna etc. 90+ pop: Robbie Williams, U2, Take That, Bryan Adams, George Michael, Rasmus Seebach, Nephew, Ida Corr, Kato, LMFAO etc. og alt det nye der er fremme i tiden, og de ønsker i evt. har. Han har været rigtig professionel gennem hele forløbet og jeg er helt tryk ved at han er med til at gøre det til en perfekt fest på lørdag når vi skal giftes. Og han vender vinyl plader ;). Knus Dorte
 5. Pakhuset i Ringkøbing
 6. Kunne også godt tænke mig den ;) dblicher@gmail.com
 7. Vi har snakket meget om det og har besluttet at bruge mit efternavn og hans efternavn til mellemnavn så vi kommer til at hedde Svendsen Blicher derved beholder vi vores egne og tager hinandens;)
 8. Vi skal vies kl. 15. og vi har booket dj der spiller til kl 04 og han bliver gerne længere hvis der er gang i gæsterne, ved at vores gæster unge og gamle ikke er klar til at gå hjem kl 02. De bryllupper vi har været til hvor festen slutter kl 1 eller 2...har alle gæster været i rigtig godt humør og slet ikke klar til at tage hjem, så for os har det været meget vigtigt at vi kunne feste til vi ikke kan/gider mere ;).
 9. Jeg er lidt i tvivl ang. hvor mange der kan sidde ved hvert bord. Vi skal sidde ved runde borde str. 160ø, er der nogen herinde der ved hvor mange der kan sidde ved den størrelse bord? når jeg slår det op på nettet svinger det mellem 7-10 så det bliver jeg ikke meget klogere af da nogen skriver max 8 og andre at der uden problemer kan sidde 10... det er jo ret væsentligt at vide inden jeg kaster mig ud i det store puslespil der hedder bordplan. Så hvis nogen har erfaringer eller ved noget tager jeg imod info med kys hånd.
 10. Pakhuset i Ringkøbing og så overnatter vi og gæsterne på hotel Fjordgården.
 11. Ser virkelig lækkert ud, Hvad koster det at leje stedet...? leder efter et sted med overnatning til fødselsdag.
 12. Jeg har ændringer til min dato 25. august, Kl. 15 i Ringkøbing Kirke, fest skal holdes i Pakhuset i Ringkøbing.
 13. Vores bryllup er d. 25 august 2012 i Vor frelser kirke på Christianshavn kl 13.30 præsten er Selma Ravn