kolibri

Medlem
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About kolibri

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 06/24/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Randers
 1. Min er i gang med at blive tørret i Tilst. Glæder mig meget til at se resultatet. Ville egentlig bare have den med hele dagen og så smide den ud når den ikke kunne mere. Meeeeeennnn da jeg så så den og den var så smuk, så kunne jeg slet ikke holde tanken ud at den skulle smides ud. Jeg synes det er meget smagfuldt lavet og ikke en kæmpe kasse som det var for nogle år siden. Så jeg glæder mig i hvert fald til at få min hjem og kigge på den til minde om vores fantastiske dag.
 2. Ihh altså hvor en hyggelig fredag morgen besked. Håber du får en fantastisk dag både i dag og i morgen. Jeg har i hvert fald allerede sommerfulge i maven (og især når jeg læser sån noget! - Puha er ikke sikker på jeg tør!!)
 3. Fandt denne på nettet..... Runde: 12 cm er til ca. 3 - 4 personer. 16 cm er til ca. 6 - 8 personer. 18 cm er til ca. 8 - 10 personer. 20 cm er til ca. 10 - 12 personer. 22 cm er til ca. 12 - 15 personer. 24 cm er til ca. 15 -18 personer. 26 cm er til ca. 17 - 21 personer. 28 cm er til ca. 20 - 24 personer. Firkantede: 20 x 20 cm er til ca. 13- 16 personer. 25 x 25 cm er til ca. 20 - 25 personer. 30 x 30 cm er til ca. 30 - 36 personer. Halv måne: 12 cm er til ca. 2-3 personer. 20 cm er til ca. 10 personer. Hjerteformet: 15 cm er til ca. 5 - 6 personer. 20 cm er til ca. 10 - 18 personer.
 4. Jeg laver selv vores med chokolademousse og blåbærmousse. Jeg har lavet 3 test kager for lige at se hvordan den reagere når den er færdig. Jeg har brugt færdig udrullet marcipan fra Odense Marcipan og der har ikke været nogle problemer overhovedet. Det er nemt at arbejde med og har ikke oplevet at det sveder eller bliver grimt. Smurte også kagerne op med smørcreme så mousserne ikke trænger igennem men det er vel det samme om det er fondant eller marcipan. Fordelen ved at det er udrullet er at det har en flot overflade hvilket giver mig lidt ro i forhold til selv at skulle lave kagen - men det er jo en smagssag hvad man er til. Jeg bryder mig nemlig ikke om fondant smagen og så passer det helt hvide slet ikke ind til vores råhvide/creme farver. Du må næsten prøve lidt ad og se hvad der passer bedst til dig.
 5. Tillykke med brylluppet. Hvor ser i bare glade og godt ud. Jeg kan godt forstå du er glad for det sidste billede. Det er super fedt med spejbilledet i vandet.
 6. Virkelig flotte ringe. Dem kan jeg godt forstå du er vild med!
 7. Rigtig flot. Jeg har brugt den samme "ramme" så mit ligner lidt dit.... Sjovt at se det på en anden måde. Super flot stykke arbejde. Og dobbeltklæbende tape kan man bare ikke få for meget af.
 8. Hold da op sikke en arbejde. Det lyder som en fantastisk ide! Tror helt sikkert han bliver glad!
 9. Vi har ikke vedlagt en ønskeseddel men oprettet en inde på nettet onskeseddel.dk hedder det. Så kan folk bare logge ind og vi kan tilføje og slette ting hvis vi ved vi får det. Det har været rimelig nemt indtil videre og folk synes også det er nemt med det link de får når de spørger. De få ældre der er inviteret har fået den på papir hvis de har spurgt.
 10. Jeg har også købt organza poser på ebay... Sad lige og legede med det i går og det bliver noget med satin bånd og evt. en perle... Har lavet lidt forskellige "designs" så nu er jeg i tænke box... Det er jo bare så svært at bestemme sig!
 11. HA HA HA... tror jeg tager et skørt uden ben med cykeltasker... God humor!! Tak for dagens gode grin!
 12. Stort tillykke til jer begge. Det er bare nogle rigtig dejlige stemningsfyldte billeder du har lagt ind. Glæder mig til at læse og se mere.
 13. Skrædder Gitte Hindborg - Borggade 10 - 8000 Århus C - Hende har jeg fået anbefalet... Fik rettet min kjole til i sidste uge og hun er bare så sød. Jeg har ikke set resultatet endnu men er på ingen måde bekymret... Hun gør rigtig meget i brudekjoletilretning. Og jeg skal have lavet det samme som jeg + en tilretning ved barmen....
 14. Jeg har booket sangfuglen... Hun er meget fleksibel... Så glæder mig til at hører vores sang. Der er også sanggaven som mange herinde har anbefalet.