MeJo

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MeJo

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Glostrup kirke
 1. Vi havde inviteret 69, af dem er der 13 der har meldt afbud. Nogle meldte afbud før SU, og nogle her for 2 dage siden. Afbuddene har været alt fra, personlige problemer, ferie rejser, nogle der bor i udlandet, indlæggelser/operationer til psykiske sygdomme. Nogle er forståelige og nogle er vi blevet skuffet over. Men det er faktisk kun familie der har meldt fra.
 2. Hej Diana, Jeg havde planlagt en kuvertpris på mellem 250,- og 400,-, og endte på en kuvert pris på 350,-. Det er portionsanretninger (forret, hovedret og dessert), og det er eksklusiv drikkevarer. Vi skal holde det i et lejet lokale, og får maden bragt til os, samt en kok som står for anretningen af maden.
 3. Jeg blev polteret allerede d. 13 juli.. Og de tog mig vitterligt på sengen.. Men det var en fed dag.. Manden er tilgængelige ikke blevet polsteret endnu, og det er så sjovt at se ham gå og tæller weekender for at finde ud af hvornår det måske bliver.. Det sjove er at han er helt overbevist om at det bliver en lørdag, og har overhovedet ikke tænkt på at det kan blive en fredag (og at hans chef er med inde over det..) det skal nok blive en overraskelse..
 4. Vi har også diskuteret mellem- og efternavn her. Vi har begge et barn fra tidligere forhold. Min datter hedder mit efternavn til mellemnavn, og hans datter hedder hans mellem navn til mellemnavn, så derfor vil vi selvfølgelig gerne beholde disse navne. Desuden er disse to navne også lidt specielle. Vi er nu kommet frem til at mit efternavn bliver vores mellemnavn og hans mellemnavn bliver vores efternavn, da det lyder bedst. (og som lille sjov bonus bliver H2B's initialer JFK ).
 5. Det kommer helt an på hvilke typer I er. Vi (jeg, H2B er ikke så interesseret i sang-valg) kan godt lide en der er lidt munter og ikke så højtidelig. Har selv været inde og kigge på en velkomst-sang der hedder "lidt om bordskik", der 'lyder' sådan her; Melodi: Molak molak mak mak mak.. En bordskik har vi her hos os som alle nu må vide man må ej kilde damerne hvis de det ej kan lide skeen skal bli’ liggende ej bag øret stikkende - og man tørrer ikke mund og hænder af i dugen. Se gaflen skal man spise med og ikke rense negle og servietten den skal ikke rundt i glasset sejle bøvse må I ikke her heller ikke rense tæ’r hvis der holdes taler skal i vække sidemanden. Tallerknerne skal ikke slikkes rene når I slutter og det ser ikke godt ud når på knivene I sutter og hvis I skal ud på ”das” rejser man sig fra sin plads ellers er der ikke mer - velkommen alle sammen. Men ellers kan man altid søge på nettet under søgeord; velkomstsange. Der ligger en masse forskellige.
 6. Min H2B skal ikke holde tale. Det har han meldt klart ud, allerede før vi blev forlovede. Og det er jeg helt indforstået med. Jeg har set ham i et par situationer (og hørt om et par andre), hvor han har forsøgt at holde tale. Han går fuldstændig i sort efter 3-4 ord, og kan overhovedet ikke sige mere. Det synes jeg ikke han skulle gå og frygte op til sit eget bryllup, så kan jeg sagtens leve uden en tale eller en sang. (Jeg mener det er jo ikke fordi han ikke fortæller mig hvordan han føler for mig , han gør det bare på andre tidspunkter, hvor der ikke er så mange andre til stede .).. Jeg har endnu ikke bestemt om jeg vil holde tale for ham..
 7. Det tror jeg også er meget mere min kommende mand.. Tror lige jeg stjæler lidt.. ;o)
 8. Nu er jeg ikke den store "ring-elsker", men hold op hvor er det nogle flotte og specille ringe..
 9. Vi er selv i den situation at min kommende mand ikke kan gå med ring grundet hans arbejde, så derfor han ikke nogen. I mit arbejde er en ring heller ikke meget bevendt, så vi har også overvejet at jeg heller ikke skal have en. H2B synes nu det det er mærkeligt hvis vi ikke har noget at putte på hinandens fingre i kirken, men jeg mener ikke det er nødvendigt. Hvis man læser op på det, er ringudveksling faktisk slet ikke en del af det oprindelige vielsesritual, bare noget der er tilført senere. Og så synes jeg det er lidt spild af penge at gå ud og købe noget ingen af os rigtig kommer til at gå med. (det skal lige siges at vi skal have tattoveret ringe i stedet for, men det bliver selvfølgelig ikke gjort i kirken)
 10. Vi skal også have hotdogs (både alm. og franske) og bøfsandwich. Vi får en pølsevogn ud, og giver 5000,- kr for 2 timer til 65 personer.
 11. Vores piger er begge 5 når vi skal giftes, vi har valgt at de skal med i kirken, hvor de skal være blomsterpiger, derefter skal de med ud og have taget billeder. Vi bliver gift sent, og har derfor ingen reception, og vi har ikke helt valgt om de skal være med til forretten ved festen eller om de skal hentes før det. (de skal begge hjem til min bonus-datters mor, og de glæder sig mere til denne sleep-over, end til selve brylluppet). Men vi valgte fra starten af at de i hvert fald ikke skulle være med hele aftenen, de ville komme til at kede sig (man kender jo sine egne poder ), og hænge enten på os eller på mormor-morfar eller farmor-farfar. Der er heller ikke inviteret andre børn med til festen.
 12. brækpose (de små hvide)/vådservietter treo (virker hurtigere end Panodil) tandpasta/tandbørste eller noget mundskyld med mintsmag/tyggegummi helt klart rep.-bajer eller lign. Frugt (specielt banan og citron) skulle være godt mod tømmermænd sovemaske (så man kan sove selv når det er lyst) vandflaske Ellers alt med salt og sukker. )
 13. Hvis du har mod på det, så synes jeg du skal synge. En lille dirren på stemmebåndet og en lille tåre i øjet, gør det kun smukkere, synes jeg.