majlar

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About majlar

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/06/1976

Profile Information

 • Vielses dato
  11.05.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Jelling
 1. Hvem laver æresport? Jeg troede det kun var noget man lavede til sølv og guldbryllupper...
 2. Prøv ege art, han bor dog ikke ved Århus men er meget rimelig i pris...
 3. Hejsa Hvor er du fra? Jeg har en veninde der laver sådan nogle. (midtjylland) Kan den der skal lave jeres kage ikke lave topfiguren også? Hej Musenberg Tror du din veninde kan lave en topfigur til den 11 maj? Jeg leder nemlig efter en som kan lave en personlig topfigur i det jyske:-)
 4. Vi skal have cupcakes til kaffen til vores bryllup d 11 maj(lige om lidt, juhuuu) Jeg har købt et stativ så det bliver til et kagetårn i 7 etager, på toppen skal der være en rigtig kage med topfigurer. Jeg kunne godt tænke mig det var meget personligt og derfor lignede os. Nogle der kender nogle som laver figurer i marcipan eller fondant? Gerne i det jyske:-)
 5. Jeg har taget et billed af en af vaserne, dåsen er med for at vise størrelsen...
 6. Jeg har lige købt 51 små vaser i søstre Grene, hvis du vil købe dem bagefter....
 7. Vi laver læderhjerter hvor navnet skrives på med sølvtush
 8. Vi skal give 265kr for tre retter mad og natmad, kokken kommer med ud til feststedet og står i køkkenet hele aftenen.
 9. Vi skal have mad fra fijnautgourmet, han lavede mad til min søns nonfirmation og det var så lækkert...
 10. Jeg har lige købt mine sko til brylluppet i dag😊 så nu skal der bare ventes på de kommer hjem...
 11. Jeg snakkede med et udlejningsfirma ved en bryllupsmesse i weekenden om runde duge, de sagde de lejede runde duge ud, men de ikke anbefalede det, ved runde duge kommer der så mange folder i dugen når den er lagt sammen som ikke er kønne når de ligger på bordet, de anbefalede os at bruge to alm duge a 140*180 til hver bord, det kostede cirka 50 kr mindre pr bord.
 12. Jeg har forelsket mig i et par rainbow clubsko til mit bryllup som jeg overvejer at prøve at købe i England, kan se der kan spares en del... Har I andre brugt det mærke? Og evt købt den i England?
 13. Jeg skal giftes d11 maj, vi sender invitationer ud i denne weekend
 14. Jeg synes tit man hører dårlige ting om eBay, er det sikkert? Kan jo se der er smukke kjoler til både brudepiger og min datter på 12. Kan man tjekke firmaerne inden eller ?
 15. Ja eller mor Hulda og far Sorteper.