dotlea

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dotlea

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/19/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Andet
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Jeg fandt lige et par stykker på etsy, dog ikke helt magen til: En simpel En beige Til selv at sætte på en bøjle Med stræk Med perler Vintage Med hvidt bånd Og fra Amio (som er lidt ligesom etsy, bare dansk): Laksefarvet Hårspænde Cremefarvet Hæklet blomst Nogle af dem er til voksne, men du kan jo surfe videre og se om du kan finde én der passer perfekt.
 2. Nej, hvor er de bare blevet flotte. Jeg er superforelsket i dem. TAK for en fantastisk tutorial..
 3. Jeg kan også bedst lide nr. 3, men jeg synes også I skal tænke på, hvilken slags fest I skal holde. Hvis teksten i indbydelsen ikke passer til stemningen, vil det måske ikke passe så godt ind? Jeg har luret lidt i din planlægningstråd, men synes ikke jeg helt kan finde ud af det. Ellers kan I måske vælge et kompromis? Det vigtigste er at det er jer to, og ikke jeres forældre der bestemmer teksten, synes jeg.
 4. Du kan få dem i Panduro, men det er helt sikkert ikke det billigste sted. Hvis du kun skal have en lille smule er det dog nok til at have med at gøre. Ellers kan du garanteret købe dem på alverdens hjemmesider. Husk at hvis du køber dem i Panduro skal du have et tool til at sætte dem fast med.
 5. Til at sætte menukortet sammen kan du evt. bruge eyelets. Jeg synes det giver et rigtigt flot resultat.
 6. Hvor er de fiiiine. Det er helt sikkert sådanne nogle små detaljer der gør forskellen for mig om det er "bare et bryllup", eller om det er livets største fest. Hurra! Jeg hapser altså den idé lige med det vuns!
 7. Jeg er dybt imponeret, hvor er de altså bare superflotte!
 8. Jeg tror det vil være rigtigt flot, men kan du ikke prøve med et hjerte og en serviet, så kan du bedre vurdere det?
 9. Hvis det går helt galt kan du finde hjælp på etsy..
 10. Kunne man ikke printe monogram og sådan på den ene side, vende papiret om og printe klippe- og bukkelinier på indersiden? Når jeg laver æsker, tegner jeg skabelonen af på indersiden af papiret, og bruger et falseben til at markere bukkelinierne.
 11. Jeg lavede denne til min datters navngivning. Det er godt nok ikke bryllup, men idéen kan vel bruges alligevel? Jeg tog et gammelt scrap-album, som jeg for længe siden havde fundet i Netto til 50,- lagde papir udenom og lavede siderne med billeder og navn. De små firkanter gæsterne har skrevet på, lavede jeg og lagde ved siden af albummet, og dem har jeg så sat i bagefter. Man kunne sagtens gøre det samme med et bryllupsalbum, enten med sjove billeder af brudeparret (jeg tog en hel masse med mit digitalkamera og printede ud på fotopapir) eller med plads til flotte bryllupsbilleder som kan sættes ind senere.
 12. Hvad med at købe tavlemaling i Panduro og male alle éngangskrusene? Enten efter en skabelon som ovenfor eller bare et par atistiske penselstrøg? Det vil være et stort arbejde, men så kan folk skrive deres navn på uden det bliver for "gymnasiefest"..
 13. Er det ikke den trekantede på billedet? http://www.pandurohobby.dk/Catalogue/90-Pak-ind-Giv-vak/9030-Indpakning/903015-Skabelon/1/926690-Askeskabeloner-3-stk Hmm, jeg henviser vist ret meget til panduro. Det er mest fordi jeg kender deres sortiment, men jeg er sikker på du kan få den andre steder og sikkert også billigere.
 14. Det kan også fåes i Panduro: http://www.pandurohobby.dk/Catalogue/20-Mal-Tegn/2010-Vandbaseret-farve/201055-Effektfarve/1/247904-Tavlemaling-sort-250-ml