putte82

Medlem
 • Content count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About putte82

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 01/11/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2012
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Græsted
 1. så var der lige et par billeder
 2. åhhhhhhh 2 dage tilbage.. Skal hente min kjole i dag... Syntes ikke jeg har styr på noget og vil bare gerne have det overstået nu.. Syntes alt det her planlægning hænger mig langt ud af halsen nu
 3. Hjæææææææælp.. så er det på lørdag... jeg er ikke klar hi hi

 4. Åhhhh skønt. Det lyder dyrt ;-)
 5. Jeg skifter jo navn på lørdag når vi bliver gift. Og så skal jeg vel have nyt kørekort, sygesikringskort og dankort. Mit pas er udløbet og vi skal ikke ud og rejse så det kan vente. Men skal jeg selv bestille nye kort ? Og skal man betale for dem så?
 6. Vi skal have 3.
 7. Ja jeg har fri lørdag. Men mange jeg kender har feks haft en betalt fridag fredag. Jeg er ssh elev i Gribskov kommune.
 8. Efter flere venner og familie medlemmer fortalte mig at de havde haft en betalt fridag da de skulle giftes, ville jeg da lige undersøge om jeg havde. Jeg er elev ansat af kommunen og jeg har ikke nogen. Øv. Souschefen på mit praktiksted havde aldrig hørt om det og kunne slet ikke se det gav mening.. Har i sådan en dag??
 9. Det var ellers et fint tilbud Meeen, du er nok ikke færdig med at bruge det kl 13.15 Jeg skal først bruge det kl 15 så du kan vel sende det med ekspress post hi hi.
 10. Jeg ville ellers lige ha tilbudt dig du kunne låne mit strømpebånd men vi skal giftes samme dag så det går jo ikke.
 11. Vi havde skrevet min mor på så kan folk vælge at bruge hende eller lade være.
 12. Hos os bliver det heller ikke forloveren. Vi havde faktisk MEGET svært ved at finde en toastmaster for der var ingen der havde lyst. Så min veninde som også er brudepige meldte sig "frivilligt" når der nu ikke var andre. Der bliver nok heller ikke nogen taler at holde styr på for hverken h2b eller jeg skal holde tale.
 13. Kender ikke stedet men kender en der arbejder der ind i mellem og han er helt fantastisk...
 14. Skriver i bruden og gommen, "brudens mor" "gommens far" Eller bruger i navne?
 15. Jeg er ret sikker på jeg skal på polterarbend på lørdag... og lige nu er jeg syg Håber jeg når at blive rask... Susmus: lyder skønt med en tur uden børn..