aminox

Medlem
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About aminox

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Sebber Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. kun 10 dage til!

 2. Hvor er det bare en dejlig nyhed! tillykke med brylluppet og at i fandt kærligheden igen! Det er en fantastisk kjole du fik rettet til! og er så vild med dine sko!
 3. jeg har sådan et med velko som kan deles. så den ene del er 3 meter lang. så kan jeg bare fjerne det når det bliver træls også har jeg et fint slør til midt på ryggen tilbage:)
 4. Vi har sparret ca. 45000 kr op fra august til nu, det er så med bryllupsrejse. Jeg har job, men min kæreste er studerende. Vi ville heller ikke holde festen for lånte penge hvis vi kunne undgå det.
 5. kan ikke rigtigt finde nogle. fandt dem her men de er dyre og udenfor EU http://www.ebay.co.uk/itm/Silver-Anniversary-Wishes-Striped-25th-Wedding-Banquet-Party-9-oz-Paper-Cups-/370641764602?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564bf880fa
 6. jeg har valgt en kombination. Jeg har risposer med en sæbeboble dims. Jeg har valgt begge fordi jeg syntes det er smukt med sæbebobler men kan godt lide traditionen og symbolikken i ris.
 7. Stort tillykke det er jo lige om lidt! Er sikker på du når alt det vigtige!
 8. vi giver 2580 for vores og er købt hos fredbjerg
 9. Vi taler om at tage til Golden Sands I Bulgarien men da vi ikke har rejst ret meget så aner vi ikke hvor mange penge man skal regne med at bruge? Vi regner med at bestille all ink. men der skal stadig være til drinks og tøj og hvad vi ellers kunne have lyst til at købe. Håber i har nogle bud:)
 10. tak for jeres svar. Er bare så meget i tvivl om hvad vi skal. Ville allerhelst afsted lige efter brylluppet, men kan bare ikke lade sig gøre. øv øv. Det skal jo gerne være helt perfekt... Er åben for forslag?
 11. Kære alle Vi er lidt i dilemma omkring vores bryllupsrejse ift. hvornår vi skal rejse. Jeg har aldrig rigtigt været på ferie og ved derfor ikke om det er helt frygteligt hvis man rejser uge 29 eller 30? Vi vil til et varmt land men har ellers ikke nogen krav om hvor vi skal hen. Min kæreste er studerende og kan ikke tage ferie udenfor hans sommerferie derfor er det svært at finde et andet tidspunkt. Det er her i kommer ind. Hvor vil i anbefale? er det overfyldt og dumt at rejse i de uger? Tips til at finde en billig rejse? Håber i kan hjælpe:)
 12. Tusind tak Aminox. Sukkeret skulle være nemt at lave med pasta farve. I tidligere indlæg har jeg forklaret at jeg synes det bliver lidt klumpet imo. Jeg gad Heller ikke slide og bakse med det haha. :p Hmm beklager at jeg overså du selv har prøvet hehe.
 13. Tillykke med milepælen! Før du får set dig om er dagen kommet! Er så vild med dine blonde bolero og en fantastisk måde at imitere slør på! jeg har selv købt et 3 meter langt slør, som jeg sætter på ryggen af kjolen, da det bliver for tungt at gå med det helt lange. Er vild med dit sukker, men mon ikke det er muligt selv at farve perlesukker så det ikke er så dyrt?
 14. Kære Oxy. Har du bedt om at tale med kommunedamens leder? Det lyder ikke rimeligt det de gør. Har du noget af det på skrift? Håber du kan bryllupsglæden midt i alt det andet! En super smuk brud bliver du helt sikkert! Selvom det hele er træls så husk at du trods alt det du har været igennem stadig har klaret dine eksaminer! Altså hvilken bedrift! Andre havde nok bare kastet håndklædet i ringen, men du har en indre styre som gør du bare blev ved og er nu lykkedes med den del! DU er jo bare alt for sej! Sende de varmeste tanker
 15. Det kan ikke ses så det er super! vores tema farver er sort og hvid så jeg syntes det er lidt fedt med sort skørt til Jeg har købt det på ebay. http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-BRIDAL-WEDDING-PETTICOAT-DRESS-PROM-UNDERSKIRT-CRINOLINE-HOOP-S-XL-a-/300807864105?pt=UK_Bridal_Accessories&var=&hash=item8bb69d49ef Der er flere typer alt efter hvilken kjole du har:)