aminox

Medlem
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About aminox

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Sebber Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. kun 10 dage til!

 2. jeg har sådan et med velko som kan deles. så den ene del er 3 meter lang. så kan jeg bare fjerne det når det bliver træls også har jeg et fint slør til midt på ryggen tilbage:)
 3. Vi har sparret ca. 45000 kr op fra august til nu, det er så med bryllupsrejse. Jeg har job, men min kæreste er studerende. Vi ville heller ikke holde festen for lånte penge hvis vi kunne undgå det.
 4. kan ikke rigtigt finde nogle. fandt dem her men de er dyre og udenfor EU http://www.ebay.co.uk/itm/Silver-Anniversary-Wishes-Striped-25th-Wedding-Banquet-Party-9-oz-Paper-Cups-/370641764602?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564bf880fa
 5. jeg har valgt en kombination. Jeg har risposer med en sæbeboble dims. Jeg har valgt begge fordi jeg syntes det er smukt med sæbebobler men kan godt lide traditionen og symbolikken i ris.
 6. vi giver 2580 for vores og er købt hos fredbjerg
 7. Vi taler om at tage til Golden Sands I Bulgarien men da vi ikke har rejst ret meget så aner vi ikke hvor mange penge man skal regne med at bruge? Vi regner med at bestille all ink. men der skal stadig være til drinks og tøj og hvad vi ellers kunne have lyst til at købe. Håber i har nogle bud:)
 8. tak for jeres svar. Er bare så meget i tvivl om hvad vi skal. Ville allerhelst afsted lige efter brylluppet, men kan bare ikke lade sig gøre. øv øv. Det skal jo gerne være helt perfekt... Er åben for forslag?
 9. Kære alle Vi er lidt i dilemma omkring vores bryllupsrejse ift. hvornår vi skal rejse. Jeg har aldrig rigtigt været på ferie og ved derfor ikke om det er helt frygteligt hvis man rejser uge 29 eller 30? Vi vil til et varmt land men har ellers ikke nogen krav om hvor vi skal hen. Min kæreste er studerende og kan ikke tage ferie udenfor hans sommerferie derfor er det svært at finde et andet tidspunkt. Det er her i kommer ind. Hvor vil i anbefale? er det overfyldt og dumt at rejse i de uger? Tips til at finde en billig rejse? Håber i kan hjælpe:)
 10. Det kan ikke ses så det er super! vores tema farver er sort og hvid så jeg syntes det er lidt fedt med sort skørt til Jeg har købt det på ebay. http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-BRIDAL-WEDDING-PETTICOAT-DRESS-PROM-UNDERSKIRT-CRINOLINE-HOOP-S-XL-a-/300807864105?pt=UK_Bridal_Accessories&var=&hash=item8bb69d49ef Der er flere typer alt efter hvilken kjole du har:)
 11. Jeg tror faktisk også det er sådan for mig.... At sige ja til hinanden er jo ikke bare noget man gør, og derfor ved man at man skal være 100 på at det skal være den person man nu sagde ja til, da han friede. Vi vil i bund og grund de samme ting i livet, og vi har dybe følelser for hinanden, så det er ikke bare noget man giver slip på. Nej det er jo balancen mellem at man ved den kærlighed er sjælden men at man også vil være lykkelig. For mig er tvivlen gået væk og han deltager nu mere i brylluppet. Alt det efter jeg havde et nedbrud hvor jeg først skældte ud, og derefter fortalte ham hvad hans manglende deltagelse gjorde ved mig. Jeg prøvede at forklare ham hvad hans opførsel sendte af signaler til mig. Han beklagede meget og vidste slet ikke at det kunne tolkes sådan. Så tænker du skal prøve at fortælle ham, hvad det gør ved dig og de tanker det sætter i gang. Er slet ikke sikkert han ved det.
 12. Jeg tænker at nå den store dag nærmer sig reflektere vi meget over vores liv og ikke mindst om det denne mand vi har fundet nu er den rigtige. Jeg kan ikke sige om det er sådan for dig, men for mig tænker jeg meget over tingene. De ting han gør bliver overvejet en ekstra gang og jeg tænker meget over om vi nu virkelig skal være for altid. Nå jeg tænker så meget over det at jeg er helt rundtosset så lukker jeg øjnene og mærker efter hvad jeg føler inderst inde. Der elsker jeg ham. Jeg ved det skal være os. Tænker udsikkerhed og tvivl er en meget naturlig del af processen op til et bryllup. Så mærk efter, er han din for altid? Håber det bedste for dig! KRAM
 13. SIKKEN DOG EN FANTASTISK IDE! Det låner jeg måske.
 14. Jeg skal til bryllupsmesse i Aalborg, men tænker lidt hvad jeg kan forvente? Er der mange gode tilbud? Vi mangler stadige ringe og tøj til manden så håber sådan at kunne finde noget der. OG en masse inspiration generelt. TAK for de fede billeder!
 15. Glæder mig rigtig meget at hører at det gik godt! Syntes det er så flot du stod ved dine grænser! Håber i får et fantastisk bryllup!