mg87

Medlem
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mg87

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 02/20/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg laver heller ikke kirkehæfter. Jeg synes ideen er hyggelig, og det virker gennemført. Men jeg synes jeg har så meget andet jeg hellere vil bruge mine kræfter på. Som andre skriver, er det måske ikke det folk lægger mest mærke til / sætter mest pris på. Så længe salmerne alle er i salmebogen. Jeg havde gjort det, hvis vi havde valgt sange udover salmebogen...
 2. Hmm jeg tror heller ikke jeg ville skille par ad. Har en veninde, hvis kæreste jeg ikke kender særlig godt, men han skal med alligevel. Jeg tror at jeg ville vælge at invitere dem med, hvis det ikke er pga. plads / økonomi. Men måske insistere på at møde partneren inden - for begge parters skyld. Det er rart at vide hvem man inviterer, og omvendt, hvem man skal til fest ved.
 3. Jeg har også altid drømt om runde borde, men efter et par fester med runde borde, fandt jeg hurtig ud af, at det var meget upraktisk. Som du siger kan man ikke snakke sammen. Medmindre det er nogle små runde borde, så kan man sikkert godt. Men vi har i stedet valgt små aflange borde (8 pers), så der stadig er den hygge , ved de små borde, men alle kan snakke sammen alligevel.
 4. Vores menukort bliver foldet som et drinkskort. Altså sådan et trekantet drinkskort der står. Og så kommer der til at stå to på hvert bord.
 5. Vores ringe er 8 kt guld, og i min er der to brillianter. Vi valgte dem, fordi ringene og designet bare lige var os. Vi var begge enige om at det skulle være guldringe. De kostede 9300 kr.
 6. Mine brudepiger 6 og 9 år, møder mig i kirken. Det er min kusine og niece, så de kommer med deres forældre, og så står de klar i våbenhuset når jeg kommer.
 7. Vi har bare vores i æsken. Der er ikke andre end og og præsten der ser ringene. Æsken kommer til at stå ved alteret, der hvor de små glas til altergang plejer at stå. Så tager vi bare ringene derfra.
 8. Jeg har lige snakket med vores kage-bage-dame for at aftale de sidste detaljer. Hun bruger altid en blanding 50/50 af marcipan og fondant, så får man det bedste af to verdener. Smagen af marcipan og bl.a. den hvide farve af fondanten. 5 etager lyder af ret meget til maks 40 personer synes jeg. Medmindre det er nogle ret små kager. Men jeg er dog ikke ekspert på det område, min fornemmelse siger mig bare at 5 etager er ret meget. Men held og lykke med det hele :-D
 9. Jeg har også købt ekstra sko. Jeg skal have høje sko på i kirken, men jeg ved med sikkerhed jeg ikke kan holde ud af gå i dem hele dagen - og da slet ikke danse i dem hele natten. Så jeg har købt et par fine flade ballerinaer som jeg kan skifte til, når det gør ondt i fusserne. Og hvis det skulle lykkes mig at gå i de høje hele dagen, kan det ekstra par sagtens bruges bagefter alligevel - så de er ikke spildt :-)
 10. Jeg tror ikke vi skal have en velkomst-sang. Men hvis vi skulle ville jeg vælge "Du kom med alt det der var dig" den er bare så god :-)
 11. Tak for jeres svar :-) Ja, jeg må nok hellere snakke med præsten om det. Ved H2B bliver det kun ham og hans bror, der er forlover.
 12. Nyt: kjole, sko, smykker osv. Lånt: holderen til buketten, bruger min mors, og også min mors armbånd Gammelt: slør, jeg bruger min mors slør, som passer rigtig fint til min kjole Blåt: det eneste jeg mangler, det bliver nok et strømpebånd, ellers er jeg også vild med tanken om en blå sten på neglen.
 13. Ja, det er egentlig mit spørgsmål. Sidder du sammen med jeres far (eller hvem der ellers har ført dig op)? Eller sidder din mor der også? Min mor har nemlig spurgt hvad planen var, og jeg havde slet ikke tænkt på at hun jo også fint kunne sidde oppe ved os. Sådan var det da mine forældre blev gift, da sad både min mor og far, sammen med begge deres forældre. Hvad gør du??
 14. Hej Jeg er lidt i vildrede! Vi skal sidde ved firkantede borde (4 på hver side). Men jeg har lige lidt frustrationer, som kommer til udtryk i de her spørgsmål: - er det bedst at sidde ved enkelte borde (8-10 pers) Eller virker det bedre at sætte dem sammen, så det bliver lange borde? (Vi bliver knap 90) - hvor skal vi placere os i forhold til de andre gæster? (ved et bord midt i? - med ryggen til nogen) Ved et bord der står for enden af lokalet - og så kun nogen placeret på den ene side af bordet så folk kan se os - og vi dem (eller bliver det for kedeligt for os og vores forældre?) Jeg håber I forstår mine spørgsmål - og kan hjælpe mig. / Mette
 15. Hej.. Tillykke med brylluppet Sikke nogle vild flotte billeder du har lagt ud. Ih - glæder mig endnu mere til mit bryllup efter at have set dine billeder. Jeg skal også giftes i Sdr. Felding kirke - festen ville vi gerne have holdt på Skarrild hus - der var dog optaget. Men vi regner med at blive fotograferet i parken derude. Så skønne omgivelser. Desuden kan jeg se I havde a celebration til at spille. Dem har vi også booket - er de gode? Jeg har nemlig ikke kunne finde nogle anbefalinger af dem herinde - kun dem på deres egen hjemmeside. Så det ville være rart at høre fra en, der har oplevet dem live.