Tinaspe

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tinaspe

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.06.2012
 1. Tak, syntes også selv det er ret cool :-)
 2. Kan simpelthen ikke finde de brugte kjoler der er til salg.. Hvor er det salgsforum henne ? Link ? Har fundet lidt brugte brudekjoler.. det er det..
 3. hej Nattergalen. Jeg er fra Kolding. Der er bestemt nogle smukke kjoler der.. ved du prislejet ? ca.. Håber på at kunne finde en for max 5000kr. Men det er nok ønsketænkning. Den hjemmesiden fra Helena Keto, er det ikke meget man ser.. og det jeg ser er ikke det jeg lige drømmer om..
 4. Sikke fine kjoler, men hvor får jeg sådan en henne ? Har ikke erfaringer med at bestille i Kina og syntes det er svært når man ikke kan prøve inden. Hvor er i søde - tusind tak for jeres indlæg..Flere af dem tak :-) Ja det er super fedt tema, og det skal bare være ALL IN :-) Jeg tjekker jeres gode råd :-)
 5. Hej alle sammen. Jeg skal giftes til sommer og har valgt at vi skal have tema fest. "Hollywood Oscar award weeding night" Jeg skal ikke have hvid kjole på, da vi er gift, men bare holder festen der. Men med det tema, kræver det sig en flot kjole som alle de kendte stjerne også har på. Nogen der kender til steder i DK hvor man kan finde smukke kjoler/eller få syet kjoler som er helt specielle og unikke. Faktisk a la brudekjoler, bare i anden farve. Jeg er ikk til de gængse silke agtige "gallekjoler". Det skal være så jeg stadig er i fuld fokus :-) Hjæææælp,. Kh. Tina.
 6. Ok tak for det.. Tænker hollywood, men skal så bare lige have det gennemført .. så gode tip modtages gerne :-)
 7. Min mand og jeg er gift, men skal nu holde feste.. vi tænker et tema.. Evt. hollywood. Nogle gode ideer til dette ? eller andet tema ? Bare så man kan lave aftenen lidt anderledes og utraditionel.. Men stadig med smukke kjoler mm :-) Mvh. Tp.
 8. Hjælp. Vi kunne godt tænke os at brylluppet fik et tema.. Nogle gode ideer ? Tænker James Bond tema, Hollywood et eller andet anderledes , men hvor man stadig kan dresses up på den smukke måde... Kom frisk med ideer ?:-)
 9. Kære alle jer derude. Nu har jeg læst hvert et tema igennem, og sikke fantastiske ideer mange af jer har. håber defor i kan hjælpe mig lidt på vej.. Min mand og jeg blev gift i Thailand for 3 år siden.. Fantastisk romantisk og kun os.. Men nu er det vist snart tid til at få holdt et bryllup herhjemme for venner og familie. Vi er rigtig meget i tvivl om vi skal forny vores løfter - eller holde os til de fantatsiske minder fra vores bryllup i Thailand. Så nu er vi nået frem til at holde festen - men ingen kirke eller fornyelse.. Vi vil rigtig gerne holde en telt fest - Men med stil. Tænker farverne grå, rosa og hvid. Grene over det hele med lyskæder og små lanterne /rislamper og levende lys.. Påfugle temaet er jeg også vild med.. Hvis nogle har ideer til dette, smid endelig jeres fantastiske billeder ind og jeres link til tingene. Men Men Men.. Jeg skal ikke have traditionel brudekjole på - der har jeg været.. Men håber at kunne finde en helt speciel og smuk kjole i samme stil, og anden farve.. men hvor finder man dem ?? Håber i kan hjælpe mig på vej. Kh. Tina