GCGC

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About GCGC

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 07/31/1974

Profile Information

 • Vielses dato
  26.05.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vestegnen
 1. Vi var også i tvivl da ikke vil have muzak og en musikker der snakkede hele tiden. Vi valgte at bruge pianist Nicolai Bang. Han sang ikke, men spillede pænt på klaver i baggrunden og til sangene. Vi har fået flere tilbagemeldinger på, at gæster var rigtig glad for at det var stille og roligt og en blanding af klassisk og nyere musik. Jeg havde selv mulighed før dagen at komme med ønsker. Og selvom han er så god, så koster han ikke en herregård!!! http://fest-musikken.dk/nicolai-bang/ Kan kun anbefale Nicolai!!
 2. Vi brugte Vores Store Dag. De har fotografer i hele landet og tager lidt anderledes billeder. Kan varmt anbefale hvis man ikke er til, at man bare skal stå og se ind i kameraet. Vi er meget glade for vores billeder. Han der hele dagen til kirke, location og fest til midnat. Fik over 300 behandlede billeder, en video med billeder og musik - ca 30 minutter lang, en bryllupsbog, over 900 ubehandlede billeder (hvor de fleste er fantastiske!). Så lidt over 10.000 kr. for fotograf på arbejde i 11 timer, + alle de billeder og dvd osv. så er det ikke dyrt. -også i forhold til hvad mange andre tilbyder. http://www.voresstoredag.dk/
 3. Tror Limo2you kører i hele Danmark. Men dette er en advarsel og IKKE en anbefaling. Taler ud fra erfaring. Bilen gik i stå, chaufføren kunne ikke køre bil og kunne ikke finde vej. Under al kritik.
 4. Jeg kan varmt anbefale Lindenborg Kro. Pragtfuld mad, sød service, flot sal, udsigt over fjorden og der er over 10 værelser. Vi havde valgt den gule sal og jagt stuen. Vi sørgede selv for musik og borddekorationer og de sørgede for bryllypskage, champagne, mad, vin, opdækning, servering og oprydning. Meget hyggeligt og romantisk sted, som bestemt kan ses på vores bryllupsbilleder
 5. Brug ikke limo2you. Dem brugte vi og de holdte ikke hvad de lovede. Der skete bl.a. det at bilen gik i stå på vej til kirken og chaufføren kunne ikke køre bil og var ved at køre galt flere gange og kunne ikke finde vej og kørte stor omvej. osv osv.
 6. Jeg forstår dig godt! Jeg havde det på samme måde, da det nærmest overtager ens liv. Jeg brugte det planlægningsværktøj herinde, så man skriver hvad der skal laves og hvilken dato det skal være i orden. Jeg lagde næste deadline i planlægningen ind i min tlf. som gav besked om at tjekke bryllupsklar og så vidste jeg næste skridt og sørgede for det. Det var min måde at håndtere det på, så det ikke overtog mit liv fuldstændigt, selvom man bruger meget tid på det.
 7. Vi lejede en Rolls fra Limo2you. Big mistake!!! Bilen var flot, men ... Vi havde bedt om en bil hvor vi kunne sidde 4 personer. Vi fik at vide af Jette, at det kunne vi sagtens. På selve dagen undrer chaufføren sig over at vi vil være 4 personer i bilen og oplyser, at selvom der på billederne ser ud til at der kan sidde 2 personer på 2 slå-ned-sæder, så må de ikke sidde der når man kører og der er heller ikke plads til kjole og ben på 4 personer. Derudover gik bilen i stå et par gange til kirken, hvilket gjorde en mere nervøs. Chaufføren sidder med en gps på skødet når han skal finde fra kirke til foto location og fra foto location til feststedet. Da han ikke kan se på vejen når han skal se på gps var vi ved at ende i rabatten flere gange og vi måtte flere gange gøre chaufføren opmærksom på at han kørte af vejen. Og selvom han havde gps kunne han ikke finde feststedet og endte med at køre en kæmpe omvej - langt ind i en anden kommune. Så brug ikke Limo2you. Så er du advaret.
 8. Vi bookede Lindenborg Kro (tæt på Roskilde) efteråret 2011 og blev gift 26. maj 2012. Jeg ved ikke hvad I ønsker mht. feststedet. Lindenborg Kro er meget hyggelig og vi bookede den gule sal og jagt stuen. Der er 3 sale. En blå, gul og rød. De sørgede for næsten alt. Vi havde en pianist med og selv sat anlæg op i jagtstuen, hvor der er dansegulv. Vi valgte at lave vores borddekorationer, men bryllupskage, mad, vin, opdækning, servering og oprydning sørgede de for. Maden var pragtfuld!!! Vi havde valgt Elegant bryllup med et par justeringer, så det passede helt til os. Solen skinnede på dagen, så vi startede med velkomstdrink og bryllupskage på terrassen, hvor vi kunne nyde udsigten ud over fjorden. SMUKT!! Perfekt start på festen!! Ejeren Lone er meget venlig og de prøvede på alle mulige måder at hjælpe os mht. forberedelserne før brylluppet og på selve dagen. Servicen er helt i top. Hvis vi skal holde store fester i fremtiden vil vi helt klart holde det der igen, for det er nemt at finde, ligger med en smuk udsigt, er hyggeligt, maden er skøn og meget god service. Så hvis I gerne vil nyde festen og ikke skulle sørge for en masse ting selv er Lindenborg Kro helt klart et bud. De har også en rimelig god hjemmeside. Tjek den.
 9. Råder dig til ikke at bruge stylist Charlotte Elsted. Hun er sød, men hun kunne ikke sætte mit hår. Der er ingen prøveopsætning, men tænkte det var ok, da hun har mange års erfaring. Men allerede i kirken var det begyndt at falde ned til højre og nålene stikkede ud. Jeg havde håret halvt oppe med sløret ud over knolden. Efter vi havdfe været ude og tage billeder var det faldet så meget ned til højre og nålene stak i hovedbunden og man kunne se nålene igennem sløret, at det så forfærdeligt ud. Jeg endte med at tage håret løst pga. det var faldet ud.
 10. Jeg anbefaler IKKE stylist Charlotte Elsted. Jeg skulle have håret halvt oppe, men allerede i kirken var det begyndt at falde ned og efter lokation var det faldet så meget ned til højre i nakken at nålene stak og håret på hovedet var trukket stramt ned og nålene stak ud i sløret, som hang over knolden. Det så forfærdeligt ud og jeg endte med at tage det ud og have håret løst. Charlotte Elsted var sød, men hun kunne ikke sætte mit hår.
 11. Jeg havde halvt oppe og stylist Charlotte Elsted havde lavet en knold med ekstra hår. Den begyndte at falde ned i kirken og man kunne mærke nåle under sløret. Sløret var sat ud over knolden. Efter lokation hvor vi tog billeder var det faldet så meget ned at nålene stak i hovedbunden og man kunne se, at den hang ovre i højre side og håret oven på hovedet var trukket hårdt tilbage pga. vægten. Om det var dårligt sat op og/eller stylisten skulle have brugt valk i stedet for ekstra hår, det ved jeg ikke. Men jeg endte med at tage mit ud, for det så forfærdeligt ud.
 12. Hold da op hvor er du god...du er meget kreativ. Vi vil gerne have noget med svaler på ....der er mange med svaner osv. men kan ikke finde nogen med svaler. Ved du hvor det kan findes?
 13. Wow - sikke en beretning. Følte næsten man var der - græd lidt, grinte - sikke en sjov familie i har og KREATIVE! I havde da en pragtfuld bryllupsdag. :-) Meget flotte billeder. :-) Ønsker jer et langt og lykkeligt liv sammen og med de små som jeg kan forstå er på vej ;-) Stort tillykke! :-)
 14. Er helt vild med de blomsterdekorationer med orkideer nede i glasvaser med vand og sten. Smukt og enkelt!!