Freundster

Medlem
 • Content count

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Freundster

 1. Jeg har kigget en del på ebay - som jeg efterhånden har fundet ud af er uundværligt Og jeg har fået overtalt h2b til kysseklokker som bordkort-holdere. Desværre synes jeg de er ret dyre. Hvor meget (lidt) burde jeg kunne finde dem til? Jeg skal bruge 40. Og er der nogen af dem som er for billige at se på?
 2. Det er hverken første eller sidste gang at det sker, men nu er det altså blevet min tur - SKO-DILEMMA :D Min kjole har en klippet kant og kan derfor ikke blive længere, og da jeg er 177, er der altså kun 6½ cm til hæl. Der er jo ikke meget når man nu virkeligt elsker sko, og særligt smukke høje stiletter, MEN - det nytter ikke - 6½ cm giver en del begrænsninger. Jeg har nu i flere måneder besøgt en h***** masse sko-butikker, og jo - fundet en masse fine smukke sko, men de er alle for høje! Så nu er det blevet indkredset til at skoene skal være fra Terrier Playnet, da de har en hælhøjde på 6,25 cm, og det er jo næsten perfekt Og så er de billige, hvilket de også skal være. MEN - nu skal jeg jo bare finde ud af hvilke af de ca 400 sko det skal være. Valget står mellem 10 par - og det kan godt være det virker af mange - men har faktisk skåret en del fra på nuværende tidspunkt :fløjt: Dilemmaet ligger i at det er forskellige typer, og jeg har endnu ikke besluttet mig for farve eller form. Så jeg håber på lidt input Lidt baggrundsinfo: Min kjole er creme, og med en del blonder, jeg har (næsten) besluttet mig for slør. Temaet er vintage, råhvid, gammelrosa, sølv og bling. H2B skal have mørkeblå habit med creme skjorte, vest og kravatte, samt brune sko og bælte. Har fundet en del sko i sølv, men også nogle i blå, da det så er something blue, samt jeg kan godt lide kontrasten. Har dog også et enkelt par i nude. Så farven skal bestemmes Derudover kan jeg ikke finde ud af om jeg vil have en lukket sko, eller ej. En lukket sko er bedst hvis jeg vil have selvsiddende strømper på, da de har en ret ucharmerende tå-kile, som jeg ikke er vild med man kan se - men modsat kan jeg også lade være med at have strømper på - så er spørgsmålet bare om det bliver træls i varmen med klistrede lår... hmm.. Men altså - hvis farve og åben/lukket bestemmes, så er det næsten muligt at vælge Hvad synes i? Og så kommer der lige billedspam: Blå sko: Åben sølv sko: Lukket sølv sko: Og lige en enkelt nude sko :
 3. I den kære bryllupsforberedelse fandt jeg ud af at vores tema skulle være smukt og vintage, og derfor går blonder og bling igennem i både invitationer, kjole, smykker, buket, bordkort osv. Og som en sand bridezilla, kan bling jo ikke være andet end ægte swarovski-sten importeret fra USA. Jeg har nu måtte erkende at jeg blev grebet lidt da jeg købte ind, og står nu med en overflod af de smukke rhinsten i 6 forskellige farver, hvor jeg aldrig kommer til at bruge dem alle. Det drejer sig om flatbacks - dvs flad bagside, som skal limes på ex bordkort, på monogrammet hvor jeres initialer mødes (superfint), invitationer, gæstebog, dine sko, slør, risposer osv. De måler hver 2,1-2,3 mm. (dem som hedder SS7) Da jeg nu har for mange, vil jeg derfor sætte resten til salg. Jeg har følgende farver: Chrystal (Helt klar) Chrysolite (pastelgrøn/aquagrøn) Jonquil (varm beige/elfenben) Light Rose (Lys rosa) Montana (mørk blå) Olivine (vissen grøn/oliven-grøn) Skulle de have interesse kan de købes for 65 inkl porto for en pose med 100 stk af én farve.
 4. Hejsa alle BZére Faldt netop over dette tilbud på dagens horsens: http://dagensvejle.dk/campaigns/single/4916 Det er Bailine i Horsens som giver 50 % på 6 slanke-behandlinger... "bailine er elektrotræning, der strammer op og former din figur. Elektroniske impulser aktiverer dine muskler og træner dem med en skånsom belastning af din krop." Det koster 960,- i stedet for 1920,- for 6 behandlinger. Tilbuddet gælder 1 dag og 11 timer endnu. Og nej - får ikke provision - tænkte bare at det måske kunne bruges Jeg har i hvert fald bestilt, så jeg lige kan blive strammet op inden brylluppet God weekend!
 5. Jeg sidder her og indser at der er gået snart 6 uger siden brylluppet, og det er slet ikke til at forstå. Men når jeg læser nogle af de mange beretninger her på BK, kan jeg se at jeg ikke er den første der har det sådan. Og sådan er det jo egentligt med ret mange ting i forbindelse med bryllup. Jeg havde fx voldsom kjole-krise før brylluppet, og nu kan jeg sidder og følge alle de andre som har samme følelser. Men til trods for de mange ting som ofte er ens, så ender ens bryllupsdag alligevel på magisk vis med at være en af de smukkeste, mest personlige dag i ens liv. Og min var ingen undtagelse. Så det er ikke uden følelser at jeg påbegynder beretningen om den hidtil største dag i mit liv. Så med en lille klump i halsen og en kælen kat på skødet, samt en maaaasse billeder på computeren, vil jeg prøve at sætte ord på.
 6. Ej Hvor ser du godt ud! Er særligt vild med dit hår og head piece :)/> Mange tak kommer heller ikke til at skille mig af med head piecen igen
 7. Jeg blev helt betaget af din kjole, den er så smuk. Hvor har du fundet den henne? Hov - fik ikke lige quotet ;) det er fra Lilly - 2012.
 8. Tak jeg fik også mange komplimenter for den. Det et en Lilly 2012 kjole
 9. Hejsa piger, Kan se at der er en del snak om make-up herinde, og da jeg også er en af de mange som sparer på den post og gør det selv, tænkte jeg at jeg vil prøve at lave et forslag (og test-forsøg) på brude-make-up. Den jeg har lavet er med jordfarver, men en del skygge, så den er måske for mørk for nogens smag, men så kan man jo vælge en lysere brun. Jeg har selv mørkt hår, bryn og vipper, og har derfor valgt den meget mørke brune, men hvis man er lys, burde man vælge mere lysbrun. Det skal lige siges, at jeg har ingen uddannelse indenfor make-up, så hvis jeg ikke gør det efter bogen, så bær over med mig Uden make up - ingen kommentarer tak ;) Trin 1: Jeg synes det er vigtigt at bunden er god - dvs brug en god skrub dagen før, og evt fugtmaske, så huden er frisk og ren. Start så med fugtighedscreme, og evt en primer. (det har jeg dog ikke brugt her). Pluk bryn efter ønsket form. brug en concealer til at dække urenheder, mørke skygger under øjne, samt ved kanten af næsen, og brug pegefingeren til at duppe det ud, så det bliver jævnt. Brug derefter en mineralpudder - jeg er selv vild med youngblood - løs pudder. status: Trin 2: Øjne: - læg først en øjenskygge base (mac, youngblood, m.fl - bare noget øjenskyggen kan binde i, så den ikke ender i folden i øjenlåget). less is more! - Brug så en neutral lys øjenskygge over hele låget, op til brynet (mat). - Brug en mellem farve til selve låget af øjet. - Brug en brun (afhængig af din hud/hår-farve) på den yderste 3. del af øjenlåget, og nederst ved vippekanten, både øverst of nederst. Ton denne skygge ud i globekanten med en stor blød pensel. - Brug en meget lys highlighter inderst ved næsen og ton ud mod midten af øjet (får øjet til at synes større). - Brug en brun blyant (sort kan nemt virke meget hård) og tegn kanten op under vipperne (ikke den våde kant - så bliver dit øje mindre at se på.) - læg til sidst mascara på - flere lag - zigzag børsten fra rod til spids, og sørg for at få de inderste og yderste med. - Læg ganske lidt på de nederste (aht. tårer ;)) Jeg har brugt: ...og ser nu sådan ud: Trin 3: bryn og kinder - Brun en øjenbrynspudder - alt efter din farve, og brug den til at markere formen på brynene, og skjule evt ujævnheder i formen. - Brug en rosa rouge, der hvor dine kinder runder når du smiler, men ikke for meget. afslut evt med at bruge highlighteren lige under øjenbrynet og på toppen af kindbenet, for at få det til at stå lidt frem, samt give lidt brude-shine resultat:
 10. Uha - lige efter brylluppet synes jeg bare at der var så vildt mange ting der var gået galt, men nu 3 mdr efter, så betyder de ting slet ikke noget - men i skal da lige have dem alligevel - jeg var ret meget i tvivl om jeg skulle bruge penge på håropsætning og make-up, da jeg blev arbejdsløs en måned før brylluppet, så ender med at være til prøveopsætning en uge før brylluppet, dvs - ikke ret stor mulighed for at lave det om. Opsætningen bliver ikke særlig god - hverken klædelig eller holdbar, og jeg er så ked af det at jeg kører hjem til min mor og tuder (nok også nerver). Ender dog med at benytte frisøren alligevel, da jeg ikke havde nogle alternativer, og er meget tilfreds med mit valg - På selve dagen var det møgvejr. Det regnede, og BLÆSTE, så billeder udenfor var umuligt. brrr - juni i DK. - En af receptions-gæsterne, blev ved med at sende mig smsér på dagen, mens jeg var ved frisøren, for at sikre sig at hun altså IKKE skulle med til fest, og KUN reception. derudover inviterede hun lige på egen hånd en ny kæreste og hendes søn med - selvom det var uden børn. - Da min far og jeg ankom til kirken, 5 min. før vielsen, var der stadig gæster der var ved at ankomme. Så stod på bagsiden af kirken, under en paraply, og frøs mens jeg ventede på at de gik ind. - På vej op ad kirkegulvet, tabte jeg mit slør. ret sjovt at se på billederne, for de kigger ikke på brud og far - men sløret på gulvet ;) Heldigvis havde jeg også head-piece på, og det er kun min mormor der bliver ved med at nævne sløret, som jeg ikke fik på igen. og ja - spild af penge. - under præstens tale, bliver jeg pludselig dårlig. Svimmel og kvalme. Og det fortsatte faktisk indtil efter middagen. Øv. Så fik intet af al den gode mad. - da jeg havde det dårligt, fik jeg ikke lagt gæstebog frem - havde ellers lavet en masse deko til gæstebogs-bord, men det endte med at den bare blev sendt rundt. - Feststedet begyndte at skære kagen for uden os - vi fik dem heldigvis stoppet, og fik skåret et stykke og fodret hinanden - Min brudepige kunne ikke finde ud af at sætte skørtet op til brudevalsen, selvom vi havde fået det vist - så endte bare med at tage stroppen om fingeren, og danse derudaf. Alt i alt en masse små-ting. Heldigvis er listen med alt det der GIK GODT - meeeeget længere Han sagde jo JA :D
 11. Jeg har 400 chrystal tilbage, og mange chrysolite - Hvis du skal bruge mange, får du dem selvfølgelig til en god pris
 12. Jeg har 400 af de klare, og 5-600 af de lyserøde Hvis du skal bruge mange, finder vi selvfølgelig en god pris
 13. Mht hvor buketten skal holdes når man går ind i kirken, så er der ret god sandsynlighed for at du glemme det når først du ser din kommmende mand og din familie og venner. Det gjorde jeg i hvert fald og vupti - så kom buketten alt for højt op ;) Men det virker også bare lidt ligegyldigt på det tidspunkt.
 14. Jeg har stadig flere af dem alle tre - dog ikke ret mange chrystal. Hvor mange skal i bruge?
 15. Vi gik pimms NO 1 med ginger ale. Lækkert og friskt, og perfekt som appetitvækker da den er krydret på den gode måde
 16. Rent objektivt så kan du bære alle kjolerne pga din flotte figur, så det er jo mest en smags-sag personligt synes jeg den første er vildt flot, men det er jo bare min mening Så du kan også vurdere ud fra hvordan de er at have på? For husk på at det er rigtigt mange timer du skal have den på, og sidde ned i den Håber det kan hjælpe dig lidt
 17. Som sagt - så var der jo ris i buketten, og heldigvis var der en der lige var hurtig med kameraet, da jeg vendte bunden i vejret på de stakkels blomster ;) Og min søster hjalp med de værste fra håret Vi havde regnet med at skulle køre i svigerfars bil, og de havde været forbi ugen op til hvor vi havde snakket om hvordan de skulle pynte bilen, så jeg havde lavet chiffon-blomster og klippet tyl, så de selv kunne pynte den på selve dagen. Den blev også rigtig fin: Men da vi var kommet ud af kirken, viste det sig at nogle af vores venner, og mine søstre, havde valgt at give os en bil i gave, til at køre os fra kirken til feststedet. Hvis jeg husker rigtigt var det vist en Austin princess rolls royce - og den var rigtig fin. Tror dog bare slet ikke jeg nåede at værdsætte den ordentligt på køreturen, da jeg jo lige var blevet gift med min skønne mand Men i skal da ikke snydes for billeder ;)
 18. Og så var det tid til RIS - havde jo selv lavet risposerne, og synes egentligt ikke at jeg puttede særligt meget ris i hver pose, men hold da op hvor synes jeg at vi fik RIGTIGT meget RIS Så der var ris i håret, kavalergangen, folderne i kjolen, buketten osv Men ret sjovt
 19. Og lidt flere billeder
 20. RIIIIS Inden vi fik set os om, var gudstjenesten færdig, og vores præst gav os tegn til at vi godt må begynde at gå ud, og "ode to joy" begyndte at spille. Vi tog hinanden i hånden og gik gennem kirken som mand og kone. Skønt at se alle de glade ansigter kigge tilbage på os Da vi kom ud af kirken, nåede vi lige at give hinanden et stort kys i døren, inden alle gæsterne begyndte at strømme ud for at hilse på os. På det tidspunkt regnede og blæste det, så vi blev stående halvt indenfor, hvilket gav en del morskab, da jeg så stod lige ovenpå risten ved døren, og der var altså en del kvinder som måtte tage hilsenen på tå (inkl mig ;) ) Og så lige lidt flere billeder Er lidt koncentreret for havde lige 8 trin som jeg skulle ned af i hæle, stor kjole og uden at kunne holde ved, som jeg bare havde haft mareridt om, at jeg ville falde op eller ned af ;)
 21. Jeg synes også at kongebillede er en fantastisk idé. Her er vores, og det er næsten det billede jeg er allermest glad for ud af alle dem vores fotograf tog. Men det skal så også siges, at lobbyen på fest-stedet nærmest var perfekt til formålet, da kan kunne tage billedet fra etagen over
 22. til vores bryllup fik vi en sang - kære linedanser, og synes bare den er så smuk. Teksten har bare så mange forskellige guldkorn at vælge imellem, så sætter den lige ind her. Synes teksten er så smuk fordi livet ikke let, men alligevel har vi fundet lykken i vores kære 1. Kære linedanser, udspændt ligger foran dig selve livet du fik givet gå nu kun din vej Du må turde træde ud hvor dit liv kun er dit Det briste eller bære må dette ene skridt Give fra dig hva du magter da ser du en da du nåede ud og danser til himmelens stjerneskud 2. Kære linedanser hop nu ud ved siden af. Se dig danser bare sanse gøre hvad du ka'. Være én, med én iblandt. Og mødes så du gror. Ja vent dig meget fra den kant; Denne er din jord! Tro mig når jeg siger til dig det største - det ser man kun i det små. Og kigger du opad er himlen blå. 3. Kære linedanser, ser du livet er et net, øjeblikke tro blot ikke dansen kun er let. Og en dag gør livet ondt det ved jeg at det vil. For livet er et liv på trods smerten hører til. Ud af sorgen vokser lykken, og livet i påskens evige fest. De stærkeste rødder har træ'r i blæst. 4. Line danser - vælge livet hvilken er din vej? Følge hjertet uforfærdet Sige ja og nej. Verden spørger tit hvordan og alt for lidt hvorfor. Der er så mange ting man kan - stå for det DU tror! Gid du aldrig mister modet, og lader det onde uimodsagt. Når viljen befries, - da faldet magt. 5. Linedanser i det høje dans vidunderligt! For det næste er det bedste: glæden ubestridt! Tænk at få balancekunst Så helt ufatteligt! At modtage sin stang og snor ganske kvit og frit. Uanset om du nu tror det, så ved jeg at lyset brænder for dig! - Og kigger du op, er der nok en vej
 23. Åh ha....hvor er du smuk altså!!! Sikke nogle gode billeder. Hvad er det for øreringe du har haft på? De ser også rigtigt flotte ud :-) Tusind tak følte mit virkelig også som en prinsesse. Øreringene er fra etsy.com - søg på teardrop pearl earrings, og der kommer vildt mange frem mener jeg gav ca 200 for mine.
 24. Vi lavede også poser til de overnattende, og der var: 2 colaer 2 små poser chips (lays har poser med små poser i) 2 x 2 panodiler Små lynlåsposer med plastre i tilfælde af vabler 1 pakke tyggegummi til dårlig ånde 2 gavekort til cheese-burgere på Mac D Små klistermærker fundet i tiger som sagde "kærlighed" og "nærvær" Hjerte-serpentinere - bare fordi ;) 1 lille gul gummiand - til badekarret 1 cd til billeder med fint hj.lavet cover Og så en lille godnathilsen til alle Det blev modtaget ret godt
 25. Hvor er det dejligt at der er oprettt sådan en tråd her, for jeg oplever det samme, og troede det var mig den var galt med. Mit problem er også at jeg blev fyret på en ret svinsk måde under planlægningen, så istedet har jeg fordybet mig 100% i brylluppet, planlægningen og diy - og så står jeg pludselig nu "uden formål". Derudover skulle psyken bestemme på vores bryllupsdag, og jeg havde det meget dårligt fra vielsen og til brudevalsen, og fil hverken kage eller mad (kun kuvertbrød) så ærgrer mig også helt vildt.