malonie

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by malonie

 1. Hvad har i / havde i jeres ringe i til jeres bryllup ?? Den æske vores kom i er ret kedelig og vi kunne godt tænke os en der var lidt smartere.
 2. Hjorten : jeg har nogen ekstra hatte til hoptimister (baby-størrelse). Jeg kan smide et billede ind i morgen hvis du er interesseret ??
 3. Vi skal også giftes d. 1 september. Vi har styr på : - kjole - mine sko - ringene - kirke (skal snakke med præsten inden så længe) - fotograf (skal også snakke med ham inden så længe) - DJ - H2B's jakkesæt - H2B's sko - mad - forsamlingshus - bryllupskage - kørsel til og fra kirke - bordkort / favouræsker - frisør - ansøgning om navneændring og prøvelsesattest Vi mangler : - skjorte til H2B - slips til H2B - kirkehæfter - smykker til mig - drikkelse - finde salmer
 4. Jeg har købt mine her : http://www.terrierplaynet.net/servlet/the-1378/Purple-Dance-Shoes-D681/Detail i en størrelse 39. Bruger normalt 39,5 - 40 og den passer perfekt :-)
 5. Jeg har en 75i som kun er brugt nogen få timer. Er på mobilen så kan ikke få et billede ind men den kan ses på dette link : http://www.bravissimo.com/products/lingerie/strapless-bras/evie-bridal-bra/ivory/pnn2iv/?show=16&sort=1&level=1 Har også en ubrugt underdel i str 42
 6. Vi har gode erfaringer med Jysk Diner, men ved ikke om jeg ville vælge dem til et bryllup :-D
 7. Jeg har kigget rundt på Etsy og har fundet den flotteste brudebuket lavet fortrinsvis af brocher og lidt af stof der er rullet sammen af blomster. Men jeg er tvivl om den nu er så flot i virkeligheden som den er på billedet. Er der derfor nogen der har købt en sådan en broche buket på Etsy og hvordan har reaktioner været på den (fra familie/venner/gæster) ??
 8. Vi er begge 28 på dagen :-D
 9. Maria --> har du et billede af din fotovæg ??
 10. Jeg er også fra Fyn, skal giftes i Svendborg og holde fest i Herrested 1. september 2012 :-D
 11. Hvad måtte du så slippe for dem ??
 12. Jeg har købt mit hos www.bravissimo.co.uk :-D
 13. Jeg har også svaret...held og lykke :-D
 14. Vi skal også giftes d. 1 september og vi har valgt lilla, hvid og lidt limegrøn for at få noget farve på :-)
 15. Jeg vil da også gerne ha' en skabelon. skovparken(snabel-a)youmail.dk
 16. Ja tak :-D skovparken@youmail.dk