Katinka206

Medlem
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Katinka206 last won the day on March 3 2012

Katinka206 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Katinka206

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.03.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Sidste nyt - kjolen er afsendt d. 10. marts! Bliv ved med at krydse fingre...
 2. Eksempel fra ebay(ca. 99 kroner inkl. porto):
 3. Prøv at skrive wedding veil på ebay.com. Du drømmer ikke om, hvad der kommer frem! Der er mange i den samme stil, og prisen er kun en brøkdel af prisen herhjemme. Mit eget koster ca. 1000 kr herhjemme; jeg gav 156 kroner inkl. porto for et næsten identisk slør via ebay! God jagt
 4. Følger lige med i tråden, for vi lavede det samme nummer sidste forår (ventede dog 6 måneder med at afsløre det) og skal i kirke her d. 30. marts....
 5. Aaaarh - har bare lyst til at skrige af frustration!!!!!!! Jeg bestilte i januar en kjole efter personlige mål i Østen. Det turde jeg godt, for min søster er skrædder og har før syet firmaets standard-str. kjoler ind/op m.m., og de har været af en ganske god kvalitet. Prisen også! Men anyway - nu har jeg altså en TEMMELIG stor numse, og de troede derfor, vi havde målt forkert. Og hvad gør de så - de skriver pænt til mig, at jeg lige skal tjekke målene efter. Men desværre kun på min konto på siden og IKKE på min mail, som de ellers har fået. Fjorten dage går der, før jeg ser det, og dér har vi problemet. For kjolen skal erstatte den oprindelige kjole, som gik til i en flytning. Så nu har jeg 5 uger tilbage til brylluppet, ingen kjole, ingen penge til en evt. tredje kjole og en leveringstid, der hedder 20-25 dage. Dvs. forhåbentlig levering lige før påske. Og bryllup påskelørdag! Jeg tror sgu, jeg dør af nervøsitet inden da...men hey, så betyder det selvfølgelig ikke noget, hvornår kjolen kommer! Nogen gode råd til, hvordan man holde nerverne i skak???
 6. Kan kun sige én ting: EBAY!!!! Der er rigtig mange penge at spare, men vær ude i god tid. Beregn ca 30 dages leveringstid. Men udvalget - WAUW! Men altså Vores farver er sort og hvid med lilla detaljer.
 7. Hvis du mener, du kan bruge det, må du få det for portoen...efter brug selvfølgelig! (Mængden bliver muligvis fordoblet, overvejer jeg.)
 8. Det store rum er 10 x 20 m og det lille (de ca. 30 børns aktivitetsrum) er 10 x 8 m, så det er ikke ligefrem kosteskabe! Og så er de højloftede som en hal - det kræver et temmelig stort forsamlingshus, når man inviterer ca. 110 gæster og hader at sidde klemt! Planen er at sætte pynten op med hvide tegnestifter på den hvide væg og med en støttesnor i loftet midtvejs. Alternativt bliver det fæstnet til væggen med "lærerens tyggegummi"/klæbemasse til billeder, som så dækkes med noget ekstra tyl i en sløjfe eller med en udskåret silhouet, som dem der skal hænge på væggene. Eller hvad der nu lige passer éns tema... Mvh Karina
 9. Kig evt. her: google billeder DIY ceiling decorations wedding
 10. Vores farver er hvid, sorte, lilla detaljer og masser af gule påskeliljer - det er påskelørdag! Så vi hænger lange smalle strimler lilla tyl op i loftet skiftevis med gule påskeliljehoveder i stof spredt ud på "usynlige" snore. Så er dugene hvide, mellemlægsservietten hvid m. små sorte prikker (som min kjole) og med store hvide og små lilla servietter øverst. Og så en påskelilje ved hver... På væggene hænger vi temaet m sorte silhoutter af påskeliljer fra invitationen, blæst op og udskåret i sort karton. Ialt kræver det til rummet: 10 m tyl klippet i smalle baner = 120,- 120 små kunstige påskeliljer = 80,- 10 ark sort karton = 30,- Snor, db.klæbende tape og hvide tegnestifter = 20,- (fik en rigtig god deal) Ialt 250 kr. til rummene
 11. Hjertelig velkommen herinde! Lige en lille advarsel: Forummet er stærkt vanedannende, og alle de gode idéer kan gå hårdt ud over pengepungen! Hihi :fløjt: Men det er altid dejligt med endnu en mening/inspiration/med-brud!
 12. Dorte - STD betyder "Save The Date" og kan udsendes lang tid før selve invitationen for at sikre sig, at folk har afsat dagen til Jer. Men altså Jeg har før inviteret til fest via email, og det var desværre ikke nogen succes. Det viste sig nemlig, at nogle af mailadresserne var forældede, så nogle følte sig stødt over, at de ikke var blevet inviteret (selvom det var de jo!). Men jeg vil så også sige, at hvis du sikrer dig, at dit adresseregister er up to date, så er det da et oplagt sted at spare penge!
 13. Prøv at søge på "bolero" på ebay.com. Der er rigtig mange derinde, og rigtig-rigtig mange, hvis du går ind på de hjemmesider, hvor andre herinde har fået syet deres kjoler. God jagt!
 14. Vi har ønsket os flere gavekort: Jemogfix (vi renoverer et gammelt hus) IKEA (huset skal også indrettes) - og ikke mindst: Læsø Feriehusudlejning (et fantastisk sted, der fjerner ALLE bekymringer vedr. gamle huse! ) Så hvis I er sikre på, hvem I vil rejse med, så siger jeg: Go for it! Det er jo kun Jer, der ved, hvad I ønsker Jer!
 15. Det skal siges, at vi også har valgt at doble op på mængden af sodavand. Det har vi gjort, fordi vi ved, at vi selv drikker ca. 1,5 ltr. pr. pers. på en aften, og det er bedre at være på den sikre side. Afhængig af hvor man køber ind, kan man også tit lave en aftale om at levere det overskydende tilbage.