andersson

Medlem
  • Antal besvarelser

    37
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

3 Neutral

About andersson

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 09/06/1984

Profile Information

  • Vielses dato
    06.06.2012
  • Køn
    Kvinde
  1. ja men tror ikke det ville give det samme. men godt forslag
  2. hej jeg har virkelig brug for hjælp, jeg skal selv binde min buket som skal bestå af hortensia og orkideer. har styr på orkideerne, men hortensiaen volder mig problemer, har prøvet at stille den i vand et døgns tid, og så forsegle med en masse blomstertape, men den hang efter 12timer. så hvordan får jeg hortensiaen til at holde??
  3. mange tak for alle de gode tilbagemeldinger ved ikke hvad metaltråden hedder og er for en slags, havde den til at ligge, men tror godt det kunne have noget med hobby eller blomsterbinderi at gøre, men fremgangsmåden er lidt svær at beskrive. begyndte med at lave 2 rækker perler på hver der tråd med ståltråd, (havde en lidt tynd og en lidt tykkere tråd) og derefter lavede jeg en ny ståltråd og førte dem ind imellem de andre og puttede perler på samtidig, og hver gang der var behov for det snoede jeg evt kun den ene tråd rundt mellem 2 perler på en af de andre tråde. lyder besværligt men er meget simpelt når du først er gået i gang. det går næsten af sig selv. håber du kunne bruge det til noget freundster
  4. så fik jeg lavet noget af mit hårsmykke, det er ikke helt færdig, men vil da lige vise det alligevel. og self også gerne høre meninger om det :fløjt: regner med det skal sættes på sløret, men er ikke helt sikker, det ene billede er lidt mørkt, men perlerne "stråler" lidt i dagslys, som på det andet.
  5. tak for alle de gode ideer, må prøve lidt af hvert når jeg får perlerne hjem. og ja det giver mening lykkelig 89.
  6. ja det kan jeg da, synes bare de var lidt for dyre til mit budget. men de er bare så smukke http://viewitem.eim.ebay.dk/HANDMADE-WEDDING-JEWELLERY-VINTAGE--BRIDAL-PEARL-CRYSTAL-SIDE-TIARA-GARBO-SKULL/150781142849/item hvis du går helt ned i bunden på siden, kan man klikke på et billede og se alt hvad hun har lavet.
  7. faldt over det her hårpynt på ebay, og kunne bare ikke stå for dem så jeg tænkte det var et perfekt diy projekt. men har lidt svært ved hvordan jeg skal gribe det an, fordi hvordan sætter man perlerne fast på kammen?? og den anden tænker jeg lidt at jeg ville have det på en stor spænde og ikke hårbøjle. men skal perlerne på ståltråd, eller skal man i gang med nål og tråd.. og så de blomster der er på, hvad ville i vælge der, tænker selv stof roser eller resin roser.. så håber der er nogle af alle jer kreative herinde der lige kunne komme med en masse gode forslag..
  8. nogen ideer til hvad jeg gør forkert???
  9. tak for det gode svar. tror bare ikke min orkide kan li mig satte den i vand 24 timer og forseglede den godt, og den var klasket her til morgen da jeg stod op, og der havde den stået i omkring 15 timer. øv øv
  10. lod den trække 1½ time ca. snittede den af planten så den havde en lille stilk. og forseglede den med blomstertape.
  11. håber jeg også kan hente lidt hjælp her.. vil gerne have en buket med orkider, men har prøvet at lave en der er vandmættet og en der ikke er. og de er begge klasket sammen. så hvad kan man gøre der??
  12. hej fundet en god en på den blå?? eller har du kun den håndtegnede??
  13. jo det siger man. men der står heldigvis ikke noget om at det nødvendigvis skal være triste tårer
  14. har opløst omkring 1ss kartoffelmel i 1-2dl vand og koger så en liter vand og hælder den i og rører rundt. så kommer man stoffet i og væder det godt. så tager man op og vrider vandet af og hænger til tørre. når det er helt tørt så stryger man det. har ikke p.t. nogle billeder på min pc.
  15. ja det fungerer helt godt at gøre sådan. mine skulle bare være i chiffon, men endte med at stive dem med kartoffelmel og det var faktisk rigtig godt.