Prinsesse Sophie

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Prinsesse Sophie

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/25/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  06.07.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Svendborg
 1. Jeg er en 65G og en 36 på resten af kroppen og mik kjole er lidt for lille ved barmen så den skal ligges ud. Sådan en kjole skal jo sidde helt perfekt så selv hvis man er en standard størrelse over det hele skal man nok forvente at skulle en tir forbi skræddeten alligevel.
 2. Det ser meget nyt ud og genmført med farverne. Jeg kan godt lide der er en rød tråd i det hele Og så et det da bare en lækker udsigt! De store vinduer må også gære der kommer masse lys ind. Det kan du sagtens få gjort super flot!!
 3. Super smuk kjole!!
 4. Hej Naja Ja selvfølgelig. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Tina Liv er helt vild med hendes stil! Hvis du ikke allerede har gjort det vil jeg anbefale dig at tage et kig på hendes hjemmeside http://www.weddingsbytinaliv.com/ Glæder mig meget til hun skal tage vores billeder.
 5. Ja lige pludselig går det stærkt med planlægningen. Når vi har fået detaljerne med feststedet på plads vil jeg i gang med invitationer, er slet ikke en kreativ diy type så det bliver en udfordring. Poster billede i morgen af ringen er på ipaden nu og kan ikke finde ud af hvordan jeg gør.
 6. Ihh dejlig tråd <3 Har total bryllups optur på for tiden og glæder mig såå meget til den store dag.. 06.07.13 kom nu! Vi har booket fotograf - skønne Tina Liv! Ringene købte vi i sidste uge, min skal bruges som et sæt med min forlovelses ring og er i hvidguld med 5 diamanter 0,50 carat.. SÅ smuk! Kirken er også på plads. Kjolen er næsten på plads, havde slet ikk troet jeg ville finde en så hurtigt. I næste uge skal jeg have kontakt til feststedet for at aftale et til møde, forhåbentlig kan vi blive enige om tingene. Så alt i alt er jeg en meget tilfreds zilla :D
 7. Det er mere om den er for kort, sælger er 164 og havde 12cm stiletter på. Jeg er 172 cm.. Men når sælger ikke har fået ændret på længden må den næsten også passe. Skal give ca 7500 kr så det er ca halv pris og har ikke kunne finde modellen nogle stedet i Danmark. Det er Pronovias model Alcanar.
 8. Tak for jeres forslag piger! Hvor er det skønt med sådan et forum her. Jeg har fundet kjolen jeg leder efter og så i den rigtige størrelse på preloved.co.uk! Nu er spørgsmålet så bare om jeg tør købe den, den skal sendes fra England. Er mest nervøs for længden men sælger siger der ikke er ændret på kjolens længde. Så den burde passe.
 9. Hej piger!! Er der nogle af jer som ved om nogle af de butikker som forhandler Pronovias har udsalg på 2012 kollektionen nu?
 10. Kan heller ikke anbefale kokken & jomfruen. Kan desværre kun nikke genkendende til det frøkenlt skriver.
 11. Det kan man sagtens Vi skal vies i Danmark og holde reception her men bryllupsfesten holdes i Serbien (hvor min h2b oprindeligt er fra) Vi har ikke sendt invitationer ud endnu, men alle dem vi har snakket med om det har været meget positive og glæder sig.
 12. Jeg læste om nogle som havde skrevet en "lille hilsen" hvor der stod noget med at de håbede at det var okay at de lånte deres forældre denne dag. Synes ideen er meget sød men man skal jo nok sørge for at formulere det så den ikke kan misforståes
 13. Er fra Svendborg Skal dog først giftes d. 6/7 2013.
 14. Helt vildt god tale får helt tårer i øjnene når jeg læser den.