camillat

Medlem
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About camillat

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Fandt lige denne inde på arlas hjemmeside: http://www.arla.dk/opskrifter/Hjertetoast-med-laks-og-rosmarin/ Ville det være underligt? Så skifte fyldet ud med seranoskinke, melon og rocula og en lækker dressing??
 2. Jeg har selv tænkt på en tapas tallerken. Forslag til hvad der kunne være på sådan en?
 3. Mangler en forret som skal være uden fisk og skaldyr. Nogen forslag? Tak :-)
 4. Jeg synes dem du allerede har købt er MEGET flottere! Synes slet ikke det er nødvendigt at ''peppe'' den ældstes kjole op med palietter. Den er simpelthen SÅ sød!!!!
 5. Jeg er hélt tosset med mussel malet, så de er da bare hélt perfekt hvor har du fået fat på papirer som sidder på forsiden?
 6. Vi overvejer som nævnt i en anden tråd at blivet om formiddagen, og derefter holde en stor og lækker brunch for senere at spise bryllupskage, chokolade og sønderjysk kaffebord. Jeg er lidt i tvivl om mængden af drikkevarer - hvor meget øl, vin, sodavand, juice drikker folk på dén tid af dagen? Vi bliver 82 personer - heraf 22 under 18, som ikke drikker alkohol. 9 ks øl. 12 ks. sodavand 9 ps. kaffe 18 fl. rødvin 12 fl. hvidvin 2 pk. blandet the 2 ks. cider 4 fl. bailey (til eftermiddagskaffen) 1 fl. ''enkelt'' 1 fl. gammel dansk 2 fl. sprite til velkomstdrik til de 22 børn 10 l. æblejuice 10 l. appelsinjuice 10 fl. asti 2 l. mælk til kaffe/the ser det realistisk ud? er der nogen som har et forslag til en (billig) velkomstdrink?
 7. Mangler inspiration til brunch. Vi bliver ca. 100 personer og det vil blive omkring kl. 11 :-) Søger gerne lidt anderledes end ''amerkanske pandekager og scrambled egg''.. Ideer til tapas, som evt. også kunne bruges til brucnh?? Tak :-)
 8. det jeg er mest i tvivl om om virker underligt, er det med, at vi vil holde en (næsten) traditionel fest på senere tidspunkt, om folk vil synes det er noget mærkeligt noget. De kan selvfølgelig altid lade vær at deltage, for det er trods alt vores fest.
 9. Snakken er den seneste tid gået på, om ''suppe, steg og is-bryllup'' virkelig er det vi ønsker. Og for mit vedkommende må jeg svare nej... :-) De sidste par dage har jeg tænkt på bryllup i udlandet.. Mit forslag er, at vi bliver viet på en strand i Seychellerne - og den er H2B helt med på.. For så at på ½ eller 1 års bryllupsdagen blive viet (eller velsignet bliver man vel så bare?) helt traditionelt i kirken, tidligt formiddagen (fx. 9.30) med min far som følger mig op, hvid kjole, slør, salmer og riskastning som ''normalt'', for derefter at holde lækker brunch, med alt hvad hjertet begærer for ALLE dem vi har lyst til at fejre vores kærlighed med. derefter småkager, kaffe og bryllupskage om eftermiddagen.. Er det for underligt??? Knus
 10. De der kugler (tror kun de fås i bland selv slik) hvor der aller inderst er pebermynte, så et lag chokolade og så sådan et hårdt yderst lag. Sorter efter de hvide ;-) De hvide bolcher med chokolade i. Menthos (MMMM!) Skolekridt Diverse hvid chokolade..
 11. Jeg beklager min ligefremmedhed, men kommer sådan til at tænke på min egen barndom. Når du skriver ting som ''Jeg vil ikke stå model til et "picture perfect" bryllups billed hun kan have stående fremme for at vise hvor dejlig en familie hun har, når nu det ikke er éen familie.'', tænker jeg bare på dig som den onde stedmor!
 12. IKEA har nogen, mener de koster 12 kr. stykket
 13. Uuh, dém vil jeg gerne se Vi overvejer selv havebryllup, det er bare så meget os! :D
 14. Jeg synes ofte at man ser dem i ganske almindelige supermarkeder. ) held og lykke med jagten!
 15. du kan også købe noget skum som du sprøjter ind i skoen, som får læderet til at blive lidt blødere, og når du så har dem på udvider de sig de rigtige steder. ) De har det i zjoos, tarupcenteret, så mon ikke også andre stede? ;)