kurbneshi

Medlem
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af kurbneshi

  1. Er der nogle som kan gi mig en ide til en velkomst drinks? Da vores tema er rødt, må drinken gerne være rød, den må ikke være for stærk, men frisk..
  2. Jeg skal giftes 8 September. Min kommende mand og mig er begge i starten af 30erne og har 2 drenge 1 på 4 år og 1 på nu 7 mdr. Jeg troede at jeg havde styr på det hele inde i hoved, men bliver ved med at lave det om Til brylluppet har vi inviteret 80 pers med børn og gæsterne kommer fra Danmark, Albanien og England, så jeg vil prøve at blande de forskellige kulture...
  3. Hej Vi skal giftes til september. Da gommen kommer fra Grækenland ville jeg gerne lave et lidt sydlandsk tema. maden bliver en buffe med en masse græsk og tyrkisk mad. Brylluppet skal være afslappet med en masse skæg og ballade. Farverne viil jeg gerne holde i rødt og champagnefarvet. MEN er helt blank når det gælder opdækningen af borde og lokalet. Så mangler noget inspiration, anyone?????
  4. Er vild med denne kage, hvad mon der er indeni og hvor kan man evt. købe den?
  5. både min kæreste og jeg ser godt ud i rødt, derfor er brylluppet RØDT. jeg er vild med den bryllupskage hvor etagerne er fyldt med roser, men hva mon der er indeni og hvem har lavet den?