Bettina88

Medlem
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bettina88

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/29/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Brædstrup Kro
 1. Helt iorden vi gav for Showdown 15.000,- så spillede de os fra kl 18.00 til 02.00 de kan kun anbefales:-P
 2. Helt klart Showdown de er så gode de synger under middagen sådan stille og roligt alt musik man kender og efter til festen gir de den bare gas. Forsangeren synger så godt tjek deres hjemmeside de spillede til vores bryllup den 1 september :-)
 3. Jeg købte alt mit ude i noget der hedder Hobbygaarden som ligger på Vejle Viborg vejen 13''eren det ligger ved Hampen de har bare alt mulig spændende :-)
 4. uha jeg GLÆDER mig helt vildt der er kun en uge til vores Bryllup :-)
 5. Jeg har lige fået vores hjem.. Og på mandens står der på numsen I <3 Svigermor Er spændt på når de skal vises :-)
 6. Den første er da for fed elsker det sorte under brystet :-) Det er selvfølgelig op til dig selv om du syntes det er for meget med hvid kjole men jeg syntes sagtens du kan.. Du skal jo giftes uanset om det er kirke eller rådhus sp vælge du den flotte hvide :-)
 7. Helt klar nr 2 den passer så flot til figuren :-)
 8. Nej jeg kan nemlig ikke arbejde med det.. Modtog engang en skabelon herinde fra hvor jeg kunne redigere i den.. Problemet er at den skal jo helt være magen til de andre 68 jeg har lavet..
 9. Jeg har for lang tid siden modtaget en skabelon af bordkort sommerfulg som var lavet i word så jeg kunne skrive navne ind med det samme.. Nu har jeg kommet til at gemme oveni den og mangler selvfølgelig kun at printe et bordkort ud.. :/ Please en af jer dejlige damer har denne dumme sommerfugl :D
 10. Showdown :-) dem skal vi have dejligt 4mands band.. Der kommer en og spiller café musik under middagen også kommer de tre andre senere når der skal gives gas :-)
 11. Jamen vi vil jo se den på dig:-)
 12. Billeder billeder uhhh :-)
 13. Stemmer for det første billede altså bare i midten :-) og flot kjole den sidder virkelig godt på dig..
 14. Det kommer jo helt an på hvad i er til .. Vores band kan spille alt så det bare være noget alle kan synge med på og danse til.. Men hvis jeg skulle have et anlæg til senere vil jeg helt sikker bare bruge Spodify ;O) også sætte den på ''top listen'' så er det de 100 nyeste sange som er populær nu :D og der er til en hver smag :D
 15. 2 måneder igen puha er ved at blive godt nervøs