Bettina88

Medlem
  • Antal besvarelser

    45
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Bettina88

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 08/29/1988

Profile Information

  • Vielses dato
    01.09.2012
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Brædstrup Kro
  1. Helt iorden vi gav for Showdown 15.000,- så spillede de os fra kl 18.00 til 02.00 de kan kun anbefales:-P
  2. Helt klart Showdown de er så gode de synger under middagen sådan stille og roligt alt musik man kender og efter til festen gir de den bare gas. Forsangeren synger så godt tjek deres hjemmeside de spillede til vores bryllup den 1 september :-)
  3. Jeg købte alt mit ude i noget der hedder Hobbygaarden som ligger på Vejle Viborg vejen 13''eren det ligger ved Hampen de har bare alt mulig spændende :-)
  4. Ja så blev jeg grift og hold op vi havde bare en drømme dag. Det var så lækkert vi kunne ikke sætte en finger på noget som helst. Maden smagte fantastisk musikken ja hold op vores band gav den gas. Alle vores gæster kom hen og sagde at det var bare til UG ;O) Total fedt at vi kunne få sådan en fed dag som ikke kun vi syntes men alle :´) Ï får lige en masse billeder af dagen. Undskylder på forhånd at mine billeder er store men kan ikke finde ud af at gøre dem mindre Tjek lige min Brudebuket er så stolt af den total fed :D Har lige lagt et billed ind af et bordkort de blev bare så gode.. Takker jer for alle jeres fede ideer :D Også selvfølgelig kjolen puha ved ikke om jeg skal sælge den.. Men ja der findes kun den, det var en prøve model som kun var lavet en af også har jeg selv designet det sorte bånd og det ned af siden, Så den er helt unik elsker den <3
  5. uha jeg GLÆDER mig helt vildt der er kun en uge til vores Bryllup :-)
  6. Jeg har lige fået vores hjem.. Og på mandens står der på numsen I <3 Svigermor Er spændt på når de skal vises :-)
  7. Den første er da for fed elsker det sorte under brystet :-) Det er selvfølgelig op til dig selv om du syntes det er for meget med hvid kjole men jeg syntes sagtens du kan.. Du skal jo giftes uanset om det er kirke eller rådhus sp vælge du den flotte hvide :-)
  8. Helt klar nr 2 den passer så flot til figuren :-)
  9. Nej jeg kan nemlig ikke arbejde med det.. Modtog engang en skabelon herinde fra hvor jeg kunne redigere i den.. Problemet er at den skal jo helt være magen til de andre 68 jeg har lavet..
  10. Jeg har for lang tid siden modtaget en skabelon af bordkort sommerfulg som var lavet i word så jeg kunne skrive navne ind med det samme.. Nu har jeg kommet til at gemme oveni den og mangler selvfølgelig kun at printe et bordkort ud.. :/ Please en af jer dejlige damer har denne dumme sommerfugl :D
  11. Showdown :-) dem skal vi have dejligt 4mands band.. Der kommer en og spiller café musik under middagen også kommer de tre andre senere når der skal gives gas :-)
  12. Jamen vi vil jo se den på dig:-)
  13. Billeder billeder uhhh :-)
  14. Mange tak :-) Drengene skal kun med i kirken og på billederne efterfølgende så bliver de hentet derovre når vi kommer tilbage til Brædstruo Kro. Og super tillykke med graviditeten det er så stort :-)
  15. Stemmer for det første billede altså bare i midten :-) og flot kjole den sidder virkelig godt på dig..