Prinsesse-Sophie

Medlem
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Prinsesse-Sophie

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/25/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  06.07.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej Piger Er der nogen af jer der har erfaringer med ovenstående? http://www.madoggaester.dk Vi leder efter et sted med mad ud af huset hvor man kan leje kokken med til at lave maden på stedet og er i den forbindelse faldet over Mad & Gæster men jeg kan ikke rigtig finde nogle 'anmeldelser' på dem
 2. Hej piger.. Er der nogen af jer der kan anbefale en dygtig skrædder? Jeg bor i Svendborg men kører gerne for det Jeg har lynlås i min kjole men skal have syet snore i ryggen i stedet så det er vigtigt det er en som er god.
 3. Hvad str skal du bruge? 42? Kunne det være en mulighed at prøve den hos hende der sælger på dba? Er kjolen ikke med snørreryg, or så kan den jo ofte bruges selv om du er en str. mindre eller større. Ellers kan jo godt betale sig at smide lidt ekstra penge på tilretning. Når man køber brugt spare man jo en del.
 4. Ih sikke en træls oplevelse hos Nicolai Men dejligt at høre du havde en god oplevelse hos Marie, håber det lykkedes dig at finde drømmekjolen! Måtte også ud på en større jagt for at finde min, det var en 2012 model men udsolgt de fleste steder så endte med at finde den i England.
 5. Jeg har kun hørt godt om Frederiksberg skrædderi. Ellers kan jeg anbefale Marie D'ete her inde fra som holder til i Roskilde. www.mariedete.dk
 6. Er blevet lidt vild med ideen om at der kommer en og synger en sang i kirken. Er der nogle som kan anbefale en sanger eller sangerinde på Fyn som gør sig i det?
 7. Her er vores forløbige Grå Vipp toiletspand og toiletbørste Zwilling knive Magasin håndklæder i grå, sort, lilla og hvid Alt fra blå mega mussel stellet WMF gryder og pander Kitchenaid blender i sort Kitchenaid røremaskine i sort eller lilla Gavekort til oplevelser Bamix stavblender i sort Royal Copenhagen Function krukker Sengetøj i grå eller hvid Arne Jacobsen café latte og kage gafler Sengetøj til dobbeltdyne i hvid eller grå Hay Pinnochio tæppe lilla eller multi farvet
 8. Ja synes også de bliver ret små selv om dem jeg uploader er i en fin størrelse.
 9. Tak Tror dog jeg muligvis har fundet ud af det, var vidst lidt hurtig Ihh kan se du også skal giftes 6/7 13 Dejligt!!
 10. Jeg har oprettet en bryllupsside på mywedding.com og synes det hele er meget simpelt, dog kan jeg ikke finde ud af hvordan jeg finde ud af hvordan jeg uploader billeder til de enkelte sider? F.eks. vil jeg gerne have et billede af kirke ind på en af siderne - men kan kun finde ud af hvordan jeg uploader til et album. Er der mon en som kan hjælpe? Jeg har prøvet at google mig til svaret, men uden held.
 11. Jeg bruger altid palmin i opskrifter som indeholder crisco. Det er det tætteste du kan komme det. Du kan ikke bruge olivenolie i en icing.
 12. For mig er ønskeliste i invitationen udelukket. Jeg tror jeg vælger at henvise til vores bryllupshjemmeside.
 13. Jeg ville vælge komplet arrangement, også netop fordi du siger du stresser let. Selv om man vælger komplet arrangement er der altså nok ting man kan stresse over, så hvorfor udfordre skæbnen yderligere hehe.. Jeg ville tale med OT og se om der kunne spares nogle steder. Personligt har jeg valgt at afregne vin pr flaske istedet for ad libitum, jeg sad og regnede på det og kan ikke se hvordan vi skal få drukket så meget vin som der skal til for at det kan betale sig at vælge ad libitum.
 14. Har vidst skrevet i den her tråd én gang,men da der er sket lidt siden kan jeg da nævne status quo: - Kirke er booket - Sted og menu er aftalt vi mangler blot at underskrive aftalen - Fotograf er booket - Ringene er købt - Kjolen er købt Synes jeg er ok med
 15. Ej det er da rigtig fint!! Tænker det vil passe godt sammen med en lidt mørk lilla! Synes ikke det behøver være lyse farver fordi det er forår.