Riklar

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Riklar

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/18/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  02.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Horsens
 1. Der er billeder i min annonce, men jeg mailer lige nogen også.
 2. Jeg har en til salg i Horsens, hvis det var noget. Kan købes billigt hvis den afhentes.
 3. Vi skal have krondyr. Eller det vil sige de andre skal, jeg er vegetar.
 4. Jeg synes jo helt klart at Askepot og Valentino er værd at køre til Tønder efter. Har kun oplevet og hørt godt om dem. Derudover har jeg, som flere andre nævner, heller aldrig hørt skidt om Lilly.
 5. Uhh jeg tror jeg er forelsket. Hende June måtte godt komme hjem til mig og bo
 6. Ja det er virkelig også noget der kan holde mig vågen om natten En ting er hvordan bordene skal stå, det værste bliver da at lave selve bordplanen. Jeg har min mor og to bedstemødre, mens min kommende man har begge forældre og deres nye mand/kone. Så ikke nogen traditionel bordplan her...
 7. Jeg tror vi er blevet enige om at sætte et langt bord med 18 pers midt i lokalet og så tre knap så lange borde, to på den ene side og et på den anden. Det giver os vist mest plads. Det jeg godt kunne lide ved E bordet var, at man her kan have både venner og familie i nærheden. Men vi har jo nok måttet indse at man ikke altid kan få det hele
 8. Der er kun de firkantede borde til rådighed og der er slet ikke penge i budgettet til at skulle leje borde og duge.
 9. Tak for input :-) Vi arbejder på at finde på noget andet. Men det er godt nok ikke de nemmeste lokaler vi har fundet os..
 10. Ja det er jo desværre også min fornemmelse at pladsen bliver for trang. Er ked af at skulle have alt for små borde, synes det er for lidt hvis der kun skal sidde 6-8 pers ved hvert bord.
 11. Nå ja bordene er 1x2 m :-)
 12. Hej allesammen. Jeg håber i vil bruge lidt tid på at kommentere min håbløse bordopstilling. Sagen er den at lokalet vi har lejet er langt og smalt. Desværre er der på midten en væg der rager godt en meter ud fra hver side og ligesom deler lokalet i to. Derfor vil jeg gerne se om bordene kan være i den ene del af lokalet, så ingen føler sig afskåret. Jeg har leget lidt med en slags E opstilling, men tror desværre bare det bliver for presset. (har lagt billede ind af en hurtigt optegning). Selve væggene er ikke på tegningen, men der er ca 1 meter fri hele vejen rundt om opstillingen. Dette er simpelthen den eneste løsning, jeg har kunnet komme på, hvor alle 53 personer kan være der. Hvad ville I gøre?
 13. Nu synes jeg så bare der er stor forskel på om man går til professionelle, for at købe sig til en oplevelse, eller om man står en flok fulde mænd og bestemmer sig for, at det er en genial idé at spænde en faldskærm efter en bil eller hejse manden op i et stillads! Siger kvinden hvis kommende mand har ca 2000 faldskærmsspring uden skader Nå men det var egenligt ikke et svar på dit spørgsmål, men synes bare ikke at ulykker, som folk "selv er skyld i" på grund af dumhed, hører under statistikken for hvor mange ulykker der sker ved flyvning, faldskærmsspring osv. Jeg ved da, at min kommende mand også selv er interesseret i at komme levende ned, når han har tandempassagerer med oppe at springe.
 14. Vi holder vores på Uldrupgaard ved Odder. Det var vigtigt for os, at der var mulighed for, at vores gæster kunne overnatte www.uldrupgaard.dk
 15. Jeg har aldrig prøvet kjoler der, men tog ned i forretningen uden at bestille tid. Og jo det var da dumt, men nu vidste jeg ikke lige hvordan brudekjoleprøvning foregik, har jo aldrig prøvet det før. Her fik jeg lige elevatorblikket, mens døren blev holdt åben og fik at vide at jeg jo kunne ringe og bestille en tid når de havde udsalg. Jeg synes det var dårlig behandling, selvom det var dumt ikke at kunne forudse, at skulle bestille en tid. Men det var deres tab, jeg bestilte i stedet tid hos Askepot og Valentino i Tønder, og fik verdens bedste service. Selvom jeg gjorde det klart, at jeg ikke havde planer om andet end at kigge den dag var hun bare så sød og imødekommende. Jeg endte da også med at bruge 9000 kr samme dag. :-) Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men synes klart at Askepot og Valentino er værd at køre efter.