ajoajo

Medlem
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ajoajo last won the day on August 8 2013

ajoajo had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About ajoajo

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 09/06/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. OMG! OMG! OMG! det er i overmorgen!!!!! Oh no, Oh yes! - jeg glæder mig

 2. Jeg har haft de samme bekymringer Så jeg tog en "prøve-dag" med min mor, hvor vi tog tid på hvor lang tid det tog at snørre kjolen, og så hun også lige kunne øve sig i at snørre den.. Det hjalp virkelig..
 3. Der er sendt en mail
 4. Hej Mia Det kan du tro. Send mig din mail /Anja
 5. Vi har tænkt os at bruger eversnap. - Tror det bliver rigtig godt!
 6. Jeg har købt Pernille Coridon armbånd til min mor og min MOH. Se her
 7. Jeg blev også taget i lørdags som forventet - og så alligevel ikke. Læs om det her
 8. Skal hente min kjole i dag - Jaaaaaaa

 9. Hej Helle Jeg har send dig en mail med girokortet. Knus Anja
 10. Jeg (læs, mor) giver 1350 kr, for oplægning og tilretning af halterneck. Syntes faktsik det er en smule dyrt. Men det koster det åbenbart.
 11. Min H2B valgte kl. 12 Jeg var faktisk slet ikke med på kirkekontoret. Han ringede til mig og sagde at nu havde han altså "bestilt" kirken. (han sagde faktsik BESTILT! ) Senere prøvede vi at ændre det til kl. 13, men der var alt optaget. Jeg er ret glad for kl. 12, så har vi nemlig nogle timer for os selv efter vielse og inden tidlig middag. Føler at dagen bliver længere på den måde
 12. Jeg kan godt forstå du sidder tilbage med den følelse du gør. Nu må du ikke misforstå mig. Jeg er på samme måde selv. Men efter mange års indebrændthed over små ting, har jeg lært at man bliver nødt til at give slip. OG jo andre mennesker ER irriterende, bliver de for meget må man sige det til dem (på det tidspunkt) Lad være med at hænge sig i detaljer. Dine veninder har tydeligvis haft en fest, hvilket man jo gerne vil have til sit bryllup. Jeg er enig i at hvis man har fri bar, så er der lidt lagt op til at der skal drikkes. Ikke nødvendigvis drukfest, men det kan kun forventes at der er nogen der drikker. Det med gaven er simpelthen for dårligt. Men jeg er sikker på han ikke har gjort det for at irritere dig. Det samme med hans påklædning. men jo gu' fandme er det for dårligt!! Men vil oplevelsen ændre noget for dig hvis du snakker med ham om det? Er det noget du vil huske om 5 år, uden at grine af det? Er det en kammerat din mand kommer til at se MEGET i fremtiden, for så må du gøre op med dig selv om det er dét værd at tage den med ham. Hvad vil det gøre for dig at sige det til ham? Det vil med garanti gøre ondt på ham. (for tro mig, han ved det godt!) Til dine veninder syntes jeg det var super du sagde fra! super fedt! Forstod de det? Puha det var en længere smørre. Men op med humøret og en til dig. DU ER JO BLEVET GIFT MED HAM DU ELSKER!!
 13. Vores kommer til at ligge under bestikker tror jeg. Og så giro kortet under tallerknen.
 14. Så tror jeg ikke ebay er vejen at gå. Prøv evt. ikea. De har stof på metermål til omkring 15 kr pr meter.
 15. Mht. BH så behøver du jo ikke at købe en med puder i. Jeg har BH på selvom der også er i kjolen. Da jeg købte min kjole, fik jeg af vide at jeg bare skulle "løfte" min BH ind i kjolens BH - giver det mening? Jeg tror ikke jeg ville bruge tage af nogen art. tænk hvis det pludselig ryder af i den ene side Har du haft nogen andre med inde og se den? eller er det kun dig og syersken der har talt om det. Jeg tænker måske også kjolen ser helt anderledes ud "oppe fra". jeg syntes jeg havde lidt for stor kavalergang, men kunne godt se i spejlet og på billeder at det ikke var tilfældet. Jeg håber du finder en løsning