ajoajo

Medlem
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ajoajo last won the day on August 8 2013

ajoajo had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About ajoajo

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 09/06/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Tak for lykønskningerne. Vi havde en fantastisk dag. Et lille sneak peak
 2. OMG! OMG! OMG! det er i overmorgen!!!!! Oh no, Oh yes! - jeg glæder mig

 3. I know, Men syntes lige jeg har 117 andre ting der kommer før. Jeg kan ikke nå at få dem til i morgen alligevel. Havde heldigvis købt ekstra
 4. Jeg har haft de samme bekymringer Så jeg tog en "prøve-dag" med min mor, hvor vi tog tid på hvor lang tid det tog at snørre kjolen, og så hun også lige kunne øve sig i at snørre den.. Det hjalp virkelig..
 5. Tak tak Jeg har send dig en mail
 6. Dumme Dumme Kina-mand!! Vi satte vores SORTE vandperler i vand i går. Og jeg syntes godt nok de så lidt lillae ud. Men tænkte at de bare lige skulle blive store, så var det sikkert fint. Men her til morgen finder jeg så ud af at jeg havde ret Lidt under halvdelen af vandperlerne er lillae!! Så nu sidder jeg her og sortere dem. Jeg kunne ellers godt have fundet på noget andet at bruge min morgen på!
 7. Tak for tippet. Det havde jeg ikke lige tænkt på Tak
 8. Blomster Jeg var forbi Magasin blomster i går (tirsdag), men der havde de ingen hvide liljer, som H2B vil have. Så jeg var inmde forbi igen idag sammen med svigermor. De havde nogen men de var så triste at se på at jeg nægtede at købe dem. I stedet havde de Calla Liljer i buketter. De er bare virkelig elegante. og så kostede de kun 25 kr pr. buket De havde også store bundter med "Brudeslør" så dem fik vi 2 af, samt 2 bunder med store hvide roser. OG DET BLEV KUN 550 KR . Nu står de så hjemme i stuen og fylder sammen med alle de andre bryllups ting
 9. Negle og vipper Var i dag inde hos min skønne kosmetolog og få lavet negle og vipper. Syntes det er blevet SÅÅÅÅ godt. Kan klart anbefale at få sat vipper på. Så behøver man ikke at have mascara på. Neglene er der glimmer på spidserne.
 10. Der er sendt en mail
 11. Hej Mia Det kan du tro. Send mig din mail /Anja
 12. Hvor er I søde alle sammen. Det er synd at man ikke kan se alle de fine perler de er "strøet" ned af kjolen @Miss-Rina: Nej puha. Sommerfuglene er så småt begyndt at melde sig.
 13. Vi har tænkt os at bruger eversnap. - Tror det bliver rigtig godt!
 14. Jeg har købt Pernille Coridon armbånd til min mor og min MOH. Se her
 15. Jeg blev også taget i lørdags som forventet - og så alligevel ikke. Læs om det her