fruen

Medlem
 • Content count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About fruen

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  27.10.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej allesammen Ved godt at dette emne ikke er bryllupsrelateret, med der er SÅ mange dejlige damer herinde at jeg tænkte at I måske ville være med til at støtte en god sag på en kreativ måde!! Jeg har netop deltaget i et fantastisk projekt til fordel for kræftens bekæmpelse! Jeg syntes det er et RIGTIGT sjovt, kreativt og godt projekt som jeg gerne ville støtte op om, og måske er der nogen af jer skønne tøser herinde der har lyst til at være med! Projektet handler om at man laver en gipsafstøbning af sit bryst, dekorere værket og donere det til projektet! Så er det meningen at der skal indsamles 1300 værker ialt, da der dør ca 1300 kvinder hvert år af brystkræft! Så bliver værkerne solgt til 1300,- kr stykket og de penge går til kræftens bekæmpelse! Man kan sagtens lave afstøbningen alene derhjemme det er ikke svært, men vi lavede en venindeaften og havde det bare SÅÅÅ sjovt, det ville også egne sig til et polterarbend event!! Støbekittet koster 100,- og 50,- kr i porto hvis man ikke kan afhente selv! Der bliver også arrangeret små udstillinger med brystværker som man kan tage ind og se: Næste udstilling er i Bredgade 22 fra d. 7. - 17. februar! Se hvordan I kan være med på hjemmesiden her: http://mitbryst.com/ Ellers kan du skrive en PM til mig og så hjælper jeg gerne! Mange Hilsner til jer alle
 2. http://blog.egebergfoto.dk/2012/bryllup-efteraarsbrylup-wedding/ Dygtig og BILLIG og skide sød!
 3. Vi brugte Allan Egeberg, han bor i Roskilde og er super dygtig og billig, da foto kun er hans hobby erhverv! http://blog.egebergfoto.dk/2012/bryllup-efteraarsbrylup-wedding/ Venligst Fruen
 4. Kør turen og kig efter drivhuse, lader, staldbygninger og andre "tomme"bygninger... og så går I da bare ind og spørger om I må bruge det til location til maj !! Vi havde selv et drivhus som option, men vejret endte med at være fortræffeligt så vi var udendørs!
 5. Jeg ville have lavet det hele selv men ombestemte mig i sidste øjeblik da jeg var bange for at stresse for meget!!! Så jeg betalte 700 kr ialt hos blomsterhandleren for buket og 4 knaphulsblomster! Men min buket var også meget simpel og jeg afleverede selv fjer og fotos af den ønskede buket!
 6. Vi blev viet kl 14 og havde middag kl 18.30. DJ til kl 03 og de sidste gæster samt os selv tog en taxa hjem kl 5! Men vi ku godt have sluttet kl 4 uden det havde betydet noget!! De fleste gæster gik hjem ml 02 og 03!
 7. Vi har helt seperat økonomi, det passer os bedst hver især! Jeg betaler nogle af regningerne og min mand betaler nogle andre det går sådan nogenlunde lige op ift. vores indkomster! Vi skændes ALDRIG om det !! Min mand betaler: husleje, ejendomsskatter, el, varme, vand, forsikringer og sin egen bil, egen telefon! Jeg betaler: TV licens, Boxer, internet, sfo, vuggestue, mad og dagligvarer, gaver, min egen bil og telefon!
 8. Vi blev gift i Oktober og ønskede os penge til at rejse for, så vi venter med bryllupsrejsen til foråret og har ikke besluttet hvor vi skal hen for der 26.000 kr vi fik i gave Lige efter brylluppet havde vi et par dejlige fridage derhjemme, hvor vi fik pakket ud, set gaver og kort igen, byttet gaver, spist og "hygget" til den helt store guld medalje!! ville dog ønske at vi havde haft en hel uge derhjemme til at slappe af i... Men jeg er glad for at vi ikke skulle afsted på bryllupsrejse med det samme, for det var så dejligt at snakke med folk om festen og se billeder og alt det der... og nu har vi tid til at glæde os til rejsen også Så jeg vil klart anbefale en uge derhjemme eller en forlænget weekend i Paris/ Berlin / London/ Rom med et lux hotel og så en længere rejse senere ;)
 9. HIHIHI vi endte med Brudevals og så GANGNAM STYLE.... hahahahaha det var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sjovt
 10. Kan varmt anbefale Casa Lezar, der købte jeg min kjole og servicen var bare i top, og de var bare SÅ dygtige til lige at finde MINNNNNNNNN kjole ;)
 11. Min veninde lavede vores af fimo ler, de blev bare så fine. En anden veninde brugte en kongelig porcelænsfigur af et kyssende par, det var også rigtigt fint!
 12. Vi valgte en amatørkonditor, selv om jeg hellere havde lavet kagen selv... der er bare SÅ mange ting man skal i dagene op til, så det gælder om at komme af med alle de projekter man kan! Vores kage kostede 2000,- kr til 90 mennesker, den var stacked og med marcipanovertræk! Hvis du kender nogen som du trygt kan overlade tøjlerne til så gør det!!! ellers ville jeg vælge en amatørbager eller en af fx Føtex/bilkas kager, der er billige og super gode, så kan du jo bare selv finde/lave en sød topfigur !!! Oprindeligt ville vi have haft en kæmpe lagkage fra min svigerindes mor, men hun blev alt for stresset over den "store" opgave så det måtte vi droppe i sidste øjeblik !!!
 13. Jeg er også stor fotofan, er jo selv fotograf, men vi valgte "kun" at have proff. fotograf under vielsen og på location bagefter, resten af dagen har vi selv bedt andre gæster om at fotografere! Vi får ALLE billederne digitalt (ca 500) og ca. 30 redigerede samt 10 på tryk! så kan jeg selv redigere/manipulere dem jeg bedst kan lide! Vi giver kun 4500,- kr Jeg har ikke set billederne endnu men de kommer her en af dagene, og jeg GLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆDER mig bare SÅ meget til at se dem!
 14. Min veninde sang mig op af gulvet til " Halleluja" med Molly Sarden : Det var det smukkeste tidspunkt på hele dagen og alle i kirken var dybt bevæget! Det passede bare SÅ godt ! Vi havde også snakket om " Arve Maria" :
 15. Prøv at google wedding inspiration boards White sand https://www.google.dk/search?q=wedding+inspiration+boards+white+sand&hl=da&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=a52XUKOdJKqH4gTIr4DwBw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=963 Så kommer der RIGTIG mange fede billeder op, gul, aqua, grøn, sart rosa og alt muligt andet smukt Kram