WillThe

Medlem
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About WillThe

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 12/14/1975

Profile Information

 • Vielses dato
  31.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gl. Harlev mølle
 1. Vi har også valgt at vi skal have bryllupskagen til dessert - og det bliver uden andet end det - jeg tror ikke at vores gæster er så voldsomt sultne efter der har været både forret og hovedret (Buffet)
 2. Det er en rigtig god pointe du har diskobil som vi ikke lige havde overvejet. Vi har nemlig talt om at få kaffen/desserten i et andet lokale Vi genovervejer lige tror jeg :D
 3. Super smuk kjole - jeg har også prøvet denne og havde fået den lagt til side, men fandt så MIN kjole andetsteds - men smuk det er den og den kommer virkelig til sin ret på dig
 4. Nej det er stofduge jeg lejer. Jeg lejer så kun til de borde vi skal sidde ved under middagen og til kaffen - til øvrige borde bliver det de duge de selv har.
 5. Jeg tror jeg ender med at leje hos alt til festen for de har runde duge der passer til de gigantiske borde
 6. Vi har DJ fra start til slut
 7. Nu er det godt nok lidt sent - og du har sikkert fundet ud af det. bordene er rigtig store - 2 m i diameter - så jeg har blaceret 10 ved hvert bord. Iflg. Anni fra Gl. Harlev Mølle kan man sidde 10-12 personer pr. bord.
 8. Den er rigtig rigtig god synes jeg
 9. Det er nogenlunde samme plan vi har - bortset fra at vi skal vies kl. 15
 10. Vi skal holde vores på Gl. Harlev Mølle Vi kiggede også på Christinekjær - men fravalgte det da jeg har hørt der var ret dårlig akustik og stedet tiltalte os ikke rigtig da vi var ude og kigge.
 11. Wow det er fantasktiske billeder - det lover godt for resten
 12. vores børn er 5 og 2. De deltager ikke i festen - jeg tænker de kommer med i Kirken og så bliver de hentet af baby sitteren derefter da vi først skal vies kl. 15 og derfor ikke holder reception.
 13. Jeg er nok nødt til snart at tage forbi min frisør og finde ud af hvad vi gør med høstakken - så jeg kan få fundet ud af om jeg skal have et af dine smukkke hairpieces
 14. uhhh det er smukt Er det en bøjle? - kan det evt. sidde længere oppe på hovedet?
 15. så har du vel bare strømpebåndet på uden strømper tænker jeg?