annehj

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

annehj last won the day on April 3 2013

annehj had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About annehj

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 09/21/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  15.09.2012
 • Type vielse
  Kirkevielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. FABULOUS ♡ Bedste idé jeg har hørt længe ♥ THUMBS UP :D Tak Vi har heller ikke fortrudt på noget tidspunkt!
 2. Ja, vi flytter sammen efter brylluppet og venter også med sex til bryllupsnatten Jeg ved godt, at det for de fleste er dybt underligt og måske nærmest latterligt. For os har det været meget naturligt. Det har ikke altid været nemt at vente, men selvfølgelig har det ikke været det. Jeg elsker ham højere, end jeg kan finde ord til at beskrive, så jeg glæder mig til at kunne udtrykke det på en ny måde. Kys, kærtegn og ord når rigtig langt, men jeg glæder mig til også at kunne dele sex med ham Årsagen er vores kristne tro. Vi tror på, at sex er en gave fra Gud til mennesker, men som med alt andet, kan det bruges forkert. Med andre ord tror vi, at sex er givet til at nydes i ægteskabet. Jeg ved godt, at dette egentlig ikke hører til trådens emne, men jeg ved ikke lige, hvordan / om jeg kan flytte det. Mon dette var svar nok? Ellers skal du endelig bare skrive igen
 3. Jeg forstår dig godt. Det virker som en meget uheldig opførsel. Hvis du ønsker at få snakket med hende om det, synes jeg bare, at du skal være ærlig (på den rare måde, selvfølgelig). Fortæl hende, at det gjorde dig ked af det, at hun tog en hvid kjole på, når det nu var blevet sagt på forhånd, at det var forbeholdt bruden. Men det er sket nu, og hun kan kun undskylde. Og ønsker du at komme på talefod med hende, må du så også være klar til at tage undskyldningen til dig og så lægge det bag dig. Dejligt at høre, at I trods din venindes opførsel havde en dejlig dag. Hold fast i det. (Og har du billeder af din veninde fra festen, kan du jo heldigvis vha. forskelligt software ændre kjolens farve, så du slipper på at forevige dét, der gjorde dig ked af det )
 4. Åh ja, jeg kender det! Eller rettere: Vi kender det! Måske har det noget med d. 15/9-bryllup at gøre? Vi blev forlovet i slutningen af april, og vi lovede fra start, at vi ville tage det roligt med planlægning. Vi ville sørge for, at planlægningen ikke ville ende som en pestilens, men i stedet en dejlig tid. Ja, roligt har vi bestemt taget det. ALT FOR ROLIGT! Så nu er vi i problemer! Jeg begynder på kandidatstudie på mandag (hvor jeg skal pendle mellem Århus og Aalborg 4 dage i ugen), lørdag skal jeg flytte (vi flytter pga. vores tro først sammen i forbindelse med brylluppet) og så er der altså kun en uge til bryllup. Torsdag inden bryllup kommer hans familie fra USA, så dagene op til går med at udforske byen. Med andre ord: 2 uger endnu, og i den tid skal jeg også lige i gang med studie og have pakket min lejlighed ned & flytte. Aargh det er dumt! Så mit råd til alle jer, der har god tid til brylluppet. Brug mere end en times tid på planlægning om ugen - godt nok var månederne op til ikke en pestilens, men det bliver det nok desværre de sidste par uger. Øv altså! Men yay! Jeg skal giftes om 15 dage
 5. Vi regner selv med at flytte lidt rundt, men kun lidt. Først havde vi idéen, at vi ville flytte rundt mellem alle borde, men vi blev frarådet det af en veninde. Hun havde været til et bryllup, hvor parret havde gjort det - og fortrudt det, da de blev aaaaaaaaaaaalt for trætte. Vi har to hovedborde pga. noget sprogbarriere, og skifter så mellem disse. Når så middagen er slut / når der er pause, vil vi selvfølgelig prioritere at komme rundt og tale med alle de andre
 6. Selvfølgelig ved jeg, hvad du mener. Jeg synes jo bare, at det er meget ærligt af dig, at du har truffet den beslutning. So thumbs up!
 7. Overvejer at sige sko nr. 1 i protest, men nej... Er også helt klar på sko nr. 2
 8. Åh, maj synes godt nok langt væk. I kunne ikke tænke jer et november-bryllup? Nå, spøg til side. Jeg går personligt ikke selv så meget op i, hvilken tid på året, det er. Men hvis jeg skulle vælge en måned ud fra, hvad der er flottest, bedst ift. temp. osv., så ville jeg nok vælge april, maj eller september. Godt nok er 31/8 tæt på september, men tænk at blive gift 3 måneder tidligere!!!!!!!! Det vil da være dejligt, ikke? Jeg hopper med på maj-vognen
 9. Vi fandt et sted, som vi har det rigtig godt med. Kaløhus (16 km nord for Aarhus C). Indtil videre en enormt positiv oplevelse, og jeg kan kun anbefale det. De laver præcis den fest, du ønsker. Jeg har selvfølgelig endnu ikke været der på selve dagen, men jeg føler mig helt tryg ved at have overladt ansvaret for mad og oppyntning til dem!
 10. Jeg selv er kristen og går i kirke hver søndag. Derfor er det det mest naturlige for mig at blive viet i kirken. Men jeg forstår SÅ godt, at du ikke vil vies i kirken, når du ikke har noget forhold til den! At du ikke har noget forhold til kirken, skal dog PÅ INGEN MÅDE lægges dig til last i forhold til dit ønske om at være hvid brud. Vær du den smukkeste brud, de har set på rådhuset. Glæd din kæreste ved at være særlig smuk og lækker denne dag.
 11. Ja, lad mig da så også få vores historie med... Danny, min soon-to-be, er amerikaner, så han kender jo ikke til at man "bare" kan gå på knæ og stille det vidunderlige spørgsmål. Ud over at være amerikaner, så er han uddannet fra den ultimative nørdskole MIT (Massachusetts Institute of Technology). Så han ville lave alt selv, og jeg havde i lang tid ingen adgang til hans lejlighed. Han designede et kæmpe net med små dioder (hvor han selv skulle lodde alle ledninger på dioderne - for perfekt at afpasse længden mellem lysene). Dette net blev hængt over træerne i en nærliggende park, så halvdelen af parken var dækket af det. (Ja, totalt overdrevet, men han kunne ikke lade være...) Lidt over midnat d. 27. april gik vi en tur, hvor han tog mig gennem parken. Da vi så gik igennem, havde han fjernbetjening til lysene, som han tændte - og jeg siger bare: de lyste hele parken op. Nedenunder var der tæppe med asti og min yndlings-spise (jordbærtærte ). Han trykkede endnu en gang på "knappen i lommen" og lysene begyndte at være som stjerner, der bare sådan blinkede en lille smule. Virkelig som en stjernehimmel, der blev trukket helt ned til os. Han gik på knæ og sagde stillede mig spørgsmålet med det letteste svar, satte ringen på fingeren, hvorefter vi sad og følte os som nyforelskede teenagere. Kærligheden er heldigvis dybere end hvad vi oplevede som teenagere, og nu går vi bare og tæller ned til endelig at kunne kalde hinanden "mand" og "kone".
 12. Jeg har en fantastisk idé. Vi var begge var ret blanke på, hvad vi skulle bruge alle de penge på til hinanden, så vi talte om at købe en mindre gave, og så bruge pengene på noget godt. Nu har vi bestemt os for at give hinanden et hus i morgengave... Altså et hus i Afrika - til en afrikansk familie. Det koster kun 4000 kr, og så får de hus, grøntsagshave og frugttræer med. Så slipper vi for at bekymre os mere om en stor gave (køber i stedet for en mindre gave til hinanden) - og kan så samtidig gøre nogle andre glade.
 13. Jeg har en fantastisk idé. Vi havde aftalt et lignende budget, men da vi begge var ret blanke på, hvad vi skulle bruge alle de penge på til hinanden, talte vi om at købe en mindre gave, og så bruge pengene på noget godt. Så vi har bestemt os for at give hinanden et hus i morgengave... Altså i Afrika - til en afrikansk familie. Det koster kun 4000 kr, og så får de hus, grøntsagshave og frugttræer med. Så slipper vi for at bekymre os mere om en stor gave (køber i stedet for en mindre gave til hinanden) - og kan så samtidig gøre nogle andre glade.
 14. Vi skal holde festen på Kaløhus, og indtil videre har det været en udelukkende positiv oplevelse. I får selv lov til at bestemme menuen (dvs. at de selvfølgelig kan komme med forslag, men I kan helt selv bestemme, hvad I vil spise) - og prisen er den samme. Der er fantastisk service. De stiller koncertflygel, projektor, højtalere til rådighed, hvis noget af dette skal bruges. Og så ligger det jo også helt perfekt ned til en smuk marina. Jeg synes helt sikkert, at det er et kig/besøg værd!
 15. Tak for alle jeres gode råd! Vi har også selv kigget rigtig meget på Varna, men ville først høre, om der var andre gode forslag. Der skal godt nok være mindst 6 børn med (mine niecer og nevøer), så jeg vil prøve at kigge på nogle af de andre steder. Bent, kender du noget til telefonnummer/mail/hjemmeside til hhv. Kaløvig Strandgård og Molsgården. Det har ikke været muligt for mig at finde stederne. Med mindre Kaløvig Strandgård hører under campingpladsen?