Katia Gormsen

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Katia Gormsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 09/22/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Kirke vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gamborg forsamlingshus
 1. Hvad med Hannerup skov, Hindsgavlslot eller Kongebrogården i Middelfart?
 2. Vores brudepiger er alle 3 i røde kjoler, det passer til resten af vores farve tema, og synes det ser super flot ud når de ikke kommer i samme farve som mig, så hvis din datter selv har valgt at det skal være lilla, og det selvfølgelig i øvrigt passer i farven Ja så syns jeg da det er fint. Her fik vores datter selv valget mellem rød eller hvid, mens de voksne fik at vide at de skulle have røde kjoler på.
 3. Tusind tak for jeres svar! Jeg tror vi prøver at invitere dem, og forklarer dem situationen, og så må vi jo håbe at de kan med så kort varsel, det er jo ikke sikkert når der nu kun er 3 uger til dagen!
 4. Hej alle i skønne brude... Min H2b har i går fået besked fra sin mor om at hans fætter og dennes kone alligevel ikke kommer med til vores bryllup (de kommer fra Litauen, derfor denne "omvej"). Samtidig Ligger min morfar på sygehuset, og det er lige pt tvivlsom om han vil kunne klare at komme med til brylluppet hvis han er kommet hjem . Dvs. at hvis han er kommet hjem så kommer hverken han eller min mormor, da hun bliver hjemme og passer ham, men hvis han stadig er er indlagt, så kommer hun. Nu er vores dilemma så at få bordplanen som endelig var kommet til at gå op i en højere enhed (hvilket ikke har været nemt med div. sprog problemer osv.!) derfor havde vi overvejet om man kan tillade sig at invitere et vennepar, som ellers ikke var skåret fra (af økonomiske årsager) Mit spørgsmål er så: Kan man det??? Jeg synes måske det virker lidt forkert at gøre det her 3 uger før brylluppet. Jeg ved ikke lige hvordan jeg selv ville have det med at blive inviteret med på et afbud... Håber nogen kan hjælpe Venlig hilsenen meget fortvivlet kommende brud!
 5. Nu skal jeg ikke gøre dig mere ked af det. Men min kæreste kommer fra Litauen som jo også er et andet EU land, og vi har altså fået at vide at han skal søge om permanent opholdstilladelse efter de 5 år, den kommer ikke bare automatisk. Dog synes jeg at det lyder mærkeligt at den skulle være udløbet, vi fik at vide at det kun kunne ske i det tilfælde at han mister sit opholdsgrundlag, dvs. sit job, så han ikke kan forsørge sig selv mere. Håber at det har givet lidt klarhed, selv om det måske ikke er så positivt. Men så længe han har job nu, er det jo bare at søge om en ny opholdstilladelse, så burde det ikke komme i vejen for jeres bryllup nu, om ende det er træls at "papirerne" ikke er i orden. Kender selv situationen! Held og lykke med det!
 6. Mine brudepiger og -svend skal gå ind før mig, satser ikke på at det giver problemer med mine børn da de jo har tryghed i min søster og svigerinde. Jeg regner ikke med at min far og jeg går ind før de er kommet på plads, bl.a. af den grund af min søster og svigerinde jo også gerne vil se når vi kommer ind, og så skal fokus jo være på mine brudepiger og -svend når de går ind...
 7. Det kunne jeg godt være interesseret i, alt efter hvor hen af i på fyn det er, kommer selv fra Middelfart, så skal helst ikke være for langt at køre efter da vi jo nok har rigeligt at se til dagen før brylluppet.
 8. Har selv lige købt en wonderbra og jeg er en str. 75 H, den er ikke mindre end fantastisk!
 9. Vi skal vies kl. 13.30 så vi har valgt at få kagen til kaffen om eftermiddagen. Vi tager med til feststedet hvor vi skærer lagen for og spiser kage i 30 min tid tror jeg, og så tager vi ud og får taget billeder imens vores gæster spiser kage. Jeg tror ikke du skal være bange for at de spiser for meget, de ved jo godt hvad der venter. Vi har valgt det frem for om aftenen, hvor det nok er de færreste der kan spise mere efter en 3 retters menu.
 10. Hej de damer.... Så fik ligelavet den første prøve på min brudebuket. Den "rigtige" skal være med røde roser og brudeslør, og lidt mere grønt, men dette er bare den første test, dem bliver der jo nok en del af endnu!! Kom gerne med jeres meninger og ideer til forbedringer! Mvh Katia
 11. Wee så fik vi også fastsat dato, booket kirke og fest sted, og købt kjole, så vi skal da ogsa på listen. Katia og Egidijus D. 3/8-2013
 12. Hvad er det for en fotograf i har hyret, har han en hjemmeside? skal selv giftes i Middelfart (Gamborg kirke) til næste år, og er på udkik efter en ikke alt for dyr fotograf. På forhånd tak!
 13. Stort tillykke med det flotte vægttab!! Jeg er selv igang med et vægttabsprojekt, så ved hvordan du har det, jeg startede i november, og nåede lige at runde de - 20 kg til min søsters konfirmation, så jeg kender følelsen af glæden når det går den rigtige vej. Endnu engang kæmpe tillykke med det super flotte vægttab! Kram Katia
 14. Sådan, held og lykke med opgaven!
 15. Vi skal giftes i august 2013, dog er datoen ikke sat, da kæresten har svært ved at vælge en dato så langt ude i fremtiden. Dog er forberedelserne så småt gået i gang, bedre for meget tid, end for lidt.