SaschaH

Medlem
 • Content count

  435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SaschaH last won the day on August 6 2013

SaschaH had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About SaschaH

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 01/01/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg fik en mail med nogle tilbud og gik ind og lavede en magen til den første jeg prøvede. Og prisen var 72 kr og så valgte vi at betale 45 for noget tykkere mere mar papir. Jeg poster et billede af dem senere - de er liiig kommet ind af døren De er så fine <3
 2. Argh! Skod Vistaprint! Så vil jeg gå ind og bestille, så er prisen pludselig 320 kr ?!?!?&@>#%+ what? Mit tilbud er udløbet 😢😢😣😣 Hader når vistaprint gør sådan noget!
 3. Ej hvor underligt, hver gang jeg har bestilt ting på Vista har de tilbudt kuverter der passede de forskellige produkter. Jeg tror det er fordi det produkt ikke er tiltænkt som noget der skal sendes enkeltvis?? Men har fundet kuverter i panduro til 220.-!!!!!! For 50 stk. Puha syntes det var dyrt
 4. Men tusind tak for jeres svar - vidste jeg kunne regne med jer 😉 hehe
 5. Man kan åbenbsrt ikke se baggrunden på dem når man klikker på linket. Der er tre billeder på bagsiden. Et hvor der kastes ris, et hvir vi skærer kage og et location billede ☺ Jeg har prøvet at gå til betaling, og blir ikke tilbud kuverter 😒
 6. Vi er nu på den anden side af vores meget fantastiske bryllup, og skal derfor til at sende takkekort ud. Jeg har prøvet mig lidt frem på vistaprint og fundet frem til nogle såkaldte: rackkort - ved ikke præcis hvad det betyder De måler 98x220 mm., så de er ret aflange, og derfor og svært at finde kuvert til dem Men de koster 72 kr for 50 stk., og vi skal bruge 42 - så det er jo perfekt Syntes det er en go pris, håber at kvaliteten også er go.. http://www.vistaprint.dk/vp/ns/studio3.aspx?pf_id=357&page=1&doc_id=2644125972&referer=http%253a%252f%252fwww.vistaprint.dk%252fvp%252fwelcomeback.aspx%253frd%253d1&rd=1 Manden syntes at vi skal lave et stort billede på et postkort (13x21 cm, mener jeg de er) og så lavet teksten bagpå. De vil dog koste 300kr,- http://www.vistaprint.dk/vp/ns/studio3.aspx?pf_id=A41&page=1&doc_id=2644163506&referer=http%253a%252f%252fwww.vistaprint.dk%252fvp%252fwelcomeback.aspx%253frd%253d1&rd=1 Vi kan ikke helt blive enige.. hehe Hvad syntes I er pæneste?
 7. Sneakpeak fra fotografen (Jepser Albrechtsen) De er ikke færdigredigeret, dem får vi på en dvd inden længe
 8. Vil gerne høre om der er andre der har fået syet deres kjole om efter brylluppet?? Overvejer det virkelig - men på den anden side, syntes jeg at stoffet i sig selv og knapper bagi afslører ret meget, at det har været en brudekjole.. Er det så mærkeligt?? Det skulle i så fald farves sort..
 9. Tusind tak for alle Jeres svar De bliver ikke lagt på facebook i hvert fald. Tænkte mere noget i nærheden af at brænde dem ud på en skive eller usb stik? Men kan godt se at det nok bliver et helveds arbejde og sikkert dyrt Vi er fortsat i tænkeboks..
 10. Toblerone creme/mouse - SÅ lækkert og nemt at lave!
 11. Skønne Zilla'er !! HJÆLP Efter en meget veloverstået fest, vil vi rigtig gerne dele en masse billeder med vores gæster Når nu en fotograf er betalt for at tage billeder, syntes jeg ikke kun det er os der skal have glæde af billederne.. Så hvordan deler vi nemmest og billigst billederne? Vi får ca 800 billeder af fotografen, tænker at ville dele så mange som muligt - ved godt det ikke kan lade sig gøre at dele dem alle.. Taaak
 12. Er også snart ved at sprænge af spænding! Ja det gør han - kender du ham? Ja, jeg havde ham i engelsk sidste år, i første HF - det er da lidt pudsigt :-) Ja det er da pudsigt! Det er en lille verden vi lever i..
 13. Er også snart ved at sprænge af spænding! Ja det gør han - kender du ham?
 14. Ja, ikke? Heldigvs er det lykke/glæde/kærligheds-tåre Får også selv lidt våde øjne og en klump i halsen når jeg ser det..
 15. Lidt mere billedespam, selvom vi stadig ikke har fået billederne fra fotografen endnu Billede 1: under min fars tale Billede 2: min lillebrors tale Billede 3: efter mandens tale (huuuulk!)