Prutuglen

Medlem
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Prutuglen

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 08/06/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  04.08.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Uvelse/Slangerup
 1. Åhh tusind tusind tusind tak søde Louise. Både for fødselsdagshilsnen, men også i den grad tak for at dele din historie og dine erfaringer med psykolog. Hvor mange gange var du til psykolog? - hvis jeg må spørge. Det var dejligt med en forlænget weekend sammen, og Troels nød det virkelig. Vi hyggede bare på min fødselsdag. Da der havde været så meget, havde jeg ikke lige fået lavet en ønskeliste til Troels... Ups. Så vi startede med en tur i Aalborg Storcenter, for at se om der var noget der ude jeg gerne vil have. Jeg fandt ikke lige noget. Så vi tog hjem og råhyggede med film og pandekager med is til dessert Jeg viste så Troels nogle bikinier og kjoler på nelly.com, som jeg godt kunne lide, og wupti, så var der bestilt en bikini og en kjole til mig i fødselsdagsgave Nå, men Troels var jo så til psykolog for første gang i mandags, og det gik rigtig godt Han fik fortalt om alle de ting, der var sket for os på under 1 år, af både de gode og dårlige ting, samt hvor skidt han havde det i gymnasiet. Han blev meget overvældet af hele oplevelsen og af følelser, og han blev overrasket over hans egen reaktion. Psykologen synes også det var utrolig mange ting der var sket i vores liv på under 1 år, så han mente bestemt ikke det er noget under at Troels har det som han har det. Han har allerede fået en ny tid ved psykologen på fredag, og han gælder sig Så det er jo dejligt. Der skal tages en snak med svigerfar, det er bare lige at finde ud af hvordan det skal gøres. Jamen selv tak, søde Ditte. Det lyder da som om I har haft nogle gode dage med ren hygge. Lige hvad jeg tror I begge havde brug for. Man får vidst 12 gange på en henvisning og dem brugte jeg, plus at jeg kom nogle gange efterfølgende. Så vil skyde på at jeg var der omkring 15-20 gange. Man finder jo lige pludselig ud af, at der er mange andre ting som man har med i bagagen som måske lige trænger til en omgang. Jeg synes det er super at Troels er kommet igang og jeg kan godt forstå han blev overvældet. De første 5 min jeg var der havde jeg lyst til at skrige af grin og de næste 5 min sad jeg og hylede. Det er slet ikke til at forstå, men hold da fast en dejlig følelse man har bagefter. Ja, der skal i den grad tages en snak med svigerfar. Lav noget god mad en dag og fortæl om jeres bekymringer om ham og ikke mindst at I er bange for at I også mister ham hvis han fortsætter på denne måde. Og så håber jeg at det virker.
 2. Stort tillykke med det hele. Skøn beretning. Det var dejligt at nå slutningen og se at projekt baby er lykkes. Stort tillykke.
 3. Altså du har jo slet ikke tid til at gå på arbejde, passe børn eller noget andet før du har fået skrevet den beretning færdig. :fløjt: Hvor ser I bare knaldhamrende lækre ud og så gennemført en stil skal man da lede længe efter. Mere mere mere mere mere mere mere...
 4. Mere mere mere datosøster.... Sikke da noget værre noget i dagene op til. Men hold da magle hvor er du bare smuk. Så flot...
 5. Sikke en helt igennem fantastisk tale.
 6. Ej, så så man lige mig sidde og hyle. Puha. Først bliver man grebet over jeres historie med ikke at kunne få børn. Så det mest fantastiske eventyrbryllup og hvad titter frem til sidst. En lille guldklump. STORT tillykke med at drømmen endelig lykkedes, hun er da bare helt fantastisk. Det er nogle super gode billeder der er blevet taget.
 7. Sikke en skøn beretning. Det hele ser bare så gennemført og alligevel så afslappet ud. Og hvor er du/I bare smukke. Den kjole er så flot til dig.
 8. Ej, man kan ikke stoppe allerede. Jeg vil læse mere mere mere mere mere....
 9. Fantstisk beretning og hvor er du bare smuk, men kan da godt se at den her beretning kommer til at tage sin tid. Måske når du det ikke engang til din bryllupsdag. Hø hø... :fløjt:
 10. Først og fremmest så vil jeg sige STORT tillykke med fødselsdagen. Håber I trods alt får en helt fantastisk dag sammen. :birthday: :birthday: :birthday: Og så vil jeg sige, øv med Troels og øv med din svigerfar. Jeg kan kun sige, at jeg udemærket kender hele den situation. Jeg mistede min mor i 2007 meget pludseligt og uventet. Jeg befandt mig i en slags choktilstand og kunne ikke selv se, at jeg var på vej mod at nå bunden. 9 månender efter min mor døde ramte jeg bunden og erkendte at hvis jeg ikke snart fik noget hjælp af en eller anden art, så ville jeg ikke være på denne jord meget længere. Jeg fik psykolog hjælp og er du tosset det var en øjenåbner. Det er simpelthen det bedste jeg nogensinde har gjort. Det dræner ens energi fuldstændig og man bliver tæske træt, men nøj hvor er det en fed følelse. Så jeg er helt sikker på, at det vil hjælpe Troels helt fantastisk. Min far gik også ned i kælderen efter min mor døde, men han formåede alligevel at holde "fanen" højt. Selvfølgelig var han ked af det, men havde et super netværk. Mine søskende og jeg havde det dårligt med at han skulle være alene en hel weekend, så vi sørgede som regel for at der var nogen stort set hele tiden. Men hvis han ligefrem er ved at rode sig ud i noget værre noget, så må han stoppes inden det går galt. (Ved godt det er nemt for mig at sige, men lige pludselig er det måske for sent.) Kan I ikke tale med ham stille og roligt og fortælle ham om jeres bekymringer og om hvordan Troels har det? Tage ham med til lægen, så han får en henvisning til en psykolog og får talt ud med en prof?! Ved det er lidt tabu belagt at erkende at man går til psykolog, men efter jeg selv har prøvet det, så skammer jeg mig ikke mere over at sige det. Det er helt fantastisk... Jeg håber det bedste for jer allesammen og håber I kan "redde" svigerfar inden det er for sent. :bearhug: :bearhug:
 11. Ej du kan da ikke stoppe. Mere mere mere..........
 12. Sikken dejlig dag det er i dag.....

 13. Sikken dejlig dag det er i dag.....

 14. Sikken dejlig dag det er i dag.....

 15. Sikken dejlig dag det er i dag.....