A&S

Medlem
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by A&S

 1. WOW hvor er du bare super smuk! Og sådan et ansigtsudtryk må man gerne have når man har fundet KJOLEN!
 2. Hvor ser I bare super dejlige og forelskede ud! -glæder mig til mere beretning!
 3. Denne er super sød -og hvad kan være mere passende end you look so beatifull in white og jaja ved godt det er totaly boyband men her er der 25 westlife weddingsongs
 4. Wow wow og mere WOW!!!! Jeg har været på ferie, og har derfor haft lidt BK pause! Og hold da helt op en masse man kommer tilbage til! Hvor er det bare en fantastisk beretning, fra et Fantastisk bryllup! -håber dine (jaja jeres) gæster har nydt det bare halvt så meget som jeg nyder beretningen, for så har de haft en skøn dag hvor de har kunnet fejre jeres kærlighed. -og nydt alle dine detaljer! Jeg elsker alle dine billeder, og nyder din måde at skrive på! Tak fordi du giver muligheden for at kigge med, -og ikke mindst blive inspireret! STOR RESPEKT til dig!
 5. :loveboard:Ej en god idé med den sang med kortene! -I like it! Og hvor er det da bare ALT for sjovt med det fiiiiiine forklæde!!! Og som de andre skriver, så har du en über skøn måde at skrive og fortælle på, så stor ros til dig! -jeg er hooked! :fløjt: mere mere mere mere......
 6. JUBIIIIIII!!!!! Conni har lavet mere beretning!!! Sikke nogle skønne indslag til festen! -ret god detalje med din far og papirrullen! -er ret vild med pigernes indslag, først eventyr og så sang, de er da bare nogle fantastiske Piger! Og Dejlig dejlig dejlig tale du gav, hvor er du SEJ!!!! Glæder mig til fortsættelsen! -Behøver vel ikke skrive F5
 7. Lyder godt..... Har jo snart de vildeste abstinenser! :fløjt: God arbejdslyst med Takkekortene! -men det danske sommer vejr er jo også lige det rette til den slags!
 8. WOW Flotte billeder fra kirken! og hvor ser I bare fuldstændig lykkelige ud! Mere mere mere!!! -ihhh hvor er jeg hooked! :fløjt: skal dagligt ind og have mit fix af BK -ikke mindst for at se om der er update fra dig! :cheerleader3: F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5
 9. Sikke en masse dejlige billeder! Hvor ligner du da bare en gudinde, i din fantastiske kjole! I'm in love!! (men kan absolut ikke bære sådan en kjole) :fløjt: Og din mand, hvor genial og betænksom er han da lige??? -Stor respekt til ham for buketten! Glæder mig til at læse om hvordan resten af jeres dag gik!
 10. JAHUUUU FLERE BILLEDER OG MERE BERETNING FRA CONNI! Hvor er det nogle fantastiske billeder af dig og din far! -der er vist ingen tvivl om hvem der er hans lille pige! Og dejlige stemningsbilleder! Glæder mig til fortsættelsen! -god fest!
 11. SUPER DEJLIG START PÅ DIN BERETNING!!!! Glæder mig til fortsættelsen!
 12. Tusind tusind tak - åh det varmede lige helt indeni! - Desværre ingen billeder fra fotografen endnu , men det betyder at de kommer i morgen! Så ved jeg hvad jeg skal lave imorgen!
 13. IHHHHH HVOR ER DU BARE ÜBER SMUK!!! -og hvor ser du bare super rolig ud, ved ankomsten til våbenhuset! Glæder mig til fortsættelsen! -hmmm tror jeg er blevet afhænig.... Har været hooked på din planlægning og nu af din beretning! Du har bare gjort så stort et arbejde, med en masse detaljer og planlægning! Det er så fedt! og det er fedt at se dem ført ud...
 14. Jaaaaa mere! Hvor skønt med et (forholdsvis) roligt hjem! -ihvertfald i starten! -og en hyggesnak med Brormand i sengen! Og ØV ØV med regnen når I skulle til og fra frisør, men godt hun havde en paraply I kunne låne. :cheerleader3: F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5 :cheerleader3:
 15. Hvor mange kvinder skal der til at stryge en brudekjole??? Svar :4 1 til at stryge, 1 til at se på, 1 til at holde lampen og 1 til at have kjolen på! Vil se mere
 16. Sikke en masse I skulle nå! Dejligt at I havde nogle gode hjælpere! Det ser super hyggeligt ud! Glæder mig til fortsættelsen! hep hep Neeeeej -jeg er vildt slik sulten også kommer der billeder af din slik buffet! -Mmmmmmm guffeli guf! skulle man måske gå en tur i skabet imens Conni skriver videre! :fløjt:
 17. :cheerleader3: JUBIIII!!!! :cheerleader3: Conni er igang med beretning! Og hey du kan da ikke bare sove, VIL have mere! Ej okay, sov godt FRU C.A.S-W Hvor er det et smukt billede Og det ser ud til at være en hyggelig gruppe venner! Glæder mig til fortsættelsen!
 18. Bor desværre for langt væk (midt jylland) Men prøv at spørge på face, der er der en del kageklubber!
 19. Hvor er det bare et skønt hæfte! er specielt vild med din "Lidt om alle"
 20. Hvor er I bare super smukke alle 4!!! MERE MERE MERE!!!!! F5 F5 F5 F5 F5 HEP HEP HEP
 21. WOW sikke et fantastisk bryllup!!!! -og dejlig beretning!
 22. Syntes godt om. Syntes godt om Syntes godt om!!!! Vil se mere!!!!
 23. Ellers kunne du prøve Bruuns Kage Viborg (har en side på facebook. http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100003012801252 Hun er super dygtig! Og det tager jo ikke mere end 20-30 min fra viborg til skive!