namibianbride

Medlem
 • Content count

  1,152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

namibianbride last won the day on April 2 2013

namibianbride had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About namibianbride

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 09/19/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  17.11.2012
 • Type vielse
  Lodge vielse
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

3,188 profile views
 1. se her Nessie Det overvejer jeg i hvert fald at gøre med min.. Hvornår kommer der flere billeder kan ikke finde din beretning?
 2. Tak piger, Det er egentlig kun nederdelen fra billedet jeg vil sy mig, men i hvid og så hvis jeg kan finde en top lignende, så skoene bliver det ikke til (i forhold til brylluppet, man kan jo aldrig vide :fløjt: )
 3. Jeg betalte 430 kr. for vores invitationer. Jeg lavede 80 for den pris. Du kan eventuelt se dem i min tråd
 4. Ikke så meget endnu, tror først jeg finder ud af det når jeg kommer til Danmark i Juni - men jo håber da de forstå ;) Og tak!
 5. Egentlig er det noget tid siden vores invitationer blev færdige, de er allerede landet i Danmark og vi er begyndt at få tilbagemeldinger, men her er lige et billede
 6. Tror der gik en uge, så fik jeg prøveattest som er gyldig 4 måneder fra udstedelses dato. Jeg ved man på borger.dk kan søge navneændring online i forbindelse med bryllup, jeg er dog ikke helt sikker på hvordan det fungerer, for da jeg ansøgte ville de have jeg skulle vente til vi var gift fordi jeg blev gift udenfor Danmark, så de skulle bruge kopi af ægteskabserklæringen.
 7. Oh Dear!! Ja nu har jeg sådan set skrevet i vores invitationer at vi trækker i bryllupstøjet igen!!! MEN, min brudekjole er for stor! Har tabt mig siden brylluppet og nu er kjolen alt for stor igen og stiturationen ser ud som følgende: Min svigermor har endetarmskræft og kan ikke rigtig sidde ned, hun syede min kjole ind til at starte med, men vil simpelthen ikke spørge hende om at gøre det igen, da jeg ved hun ikke vil sige nej og så vil hun sidde og have ondt Jeg har bestemt for ikke at betale mig til at få det gjort for en havefest, så nu bliver løsningen følgende: Ringede til min mor og sagde jeg ikke kunne passe kjolen, så nu tager jeg den på når gæsterne ankommer (Selvom den er for stor) og så kan familien og diverse få taget billeder sammen med os i tøjet og så må jeg skifte bagefter, nu skal jeg bare lige finde på til hvad??? Jeg har tænkt på at sy en hvid nederdel med chiffon overlag, der skal være kort foran og lang bagpå? og så tage en hvid top på, hvad syntes i? Evt. i stil med den på billedet herunder
 8. Har ikke sendt dem til dig endnu nej, fordi du havde kommenteret på maybelives wordudgave, så vidste ikke det var mine du ville have Skal nok sende dem nu!
 9. Så dette opslag på FB i dag og tænkte at jeg ville dele det her på bryllupsklar også! Har fundet denne ring på strøget udenfor Illum idag. Den bærer inskriptionen 09.04.2010. Den er indleveret i Illums kundeservice. Del alle sammen, så kan det være vi når ejermanden inde deres bryllupsdag om 4 dage!
 10. Har sendt dig originalerne! Og ja det er et helt fantastisk program til DIY!
 11. Bryllupsrejse del 3
 12. bryllupsrejse 2
 13. BRYLLUPSREJSE: Vi fik en bryllupsrejse af mine svigerforældre til Caprivi. Det er nord Namibia og det eneste sted i landet hvor vi har "natural happitat" elefanter, bøfler, lechwes og flodheste. Der er ingen indhegning deroppe, og vi så faktisk elefanter gående i vejkanten mens vi kørte. Vi boede på Namushasha lodge, der tilbød både, gamedrive, boatcruice og fisketur, så vi prøvede da det hele Her af da lige nogle skønne billeder.
 14. GAVER: Vil lige nævne nogle af det dejlige gaver vi fik, til vores bryllup. Det hører vel også til beretningen og så kan det måske inspirere nogle andre til hvad de kan ønske sig Først og fremmest fik vi en bryllupsrejse af svigerforældrene, mens mine forældre gav os penge til hjælp til at betale for brylluppet. vores andre gaver var: - Gavekort - Penge - Georg Jensen Alfredo salt & pepper sæt - Georg Jensen bordflag - Georg Jensen Ellipse lysestager - Bodum kopper - Menu bordskåner - H & N knager - Badehåndklæder, Viskestykker, sæbeholder, flaskeåbner, teskeer - ostekniv, sukkerske, flaskeåbner, smørkniv - "Carving" sæt (undskyld men kan ikke huske det danske ord :p) - Håndlavet sengetøj med initialer - To billeder af bedende + bakke - Steamer gryde - Dug - kaffekande - Billede ur - Kagesæt
 15. Ja det tror jeg gerne, hver gang jeg lytter til den sang tænker jeg tilbage på vores bryllup.