1403

Medlem
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1403 last won the day on April 27 2015

1403 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About 1403

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/14/1992

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 1. Puha nej - det lyder godt nok også til næsten at være for meget ! øv.. Det er bare ikke det man har brug for.. Godt det lykkedes for dig alligevel
 2. øv .. Håber du finder en løsning på det. Det er også meget groft at hun/han ikke bestiller den rigtige til dig - det er bare ikke okay! Jeg har desværre også lige været udsat for at min kjole blev leveret et nr. for lille.. Dog var det ikke butikkens skyld og der blev straks fundet en løsning..
 3. Lige en lille histroie.. Jeg var i marts måned nede for at købe min drømmekjole.. En meget meget smuk en af slagsen - desværre med 3 måneders leveringstid og en uendelig lang venteliste til skrædderen. Derfor .. Fik jeg en tid ved skrædderen d. 29/7 (Altså om to uger). I dag skulle min mor så derned og hente hendes festkjole til brylluppet. Jeg tog med - thank god at jeg tog med! Jeg var så spændt på at komme i kjolen igen, at jeg spurgte om der var mulighed for at jeg kunne prøve den hurtigt på - der var tid til overs efter min mor havde fået rettet sin kjole færdig, så jeg fik lov at hoppe i min.. DET VAR SÅ BARE DEN FORKERTE KJOLE DE HAVDE FÅET HJEM OG DEN VAR BLEVET LEVERET I ET NR. FOR LILLE!! Panikken spredte sig fuldstændig med kun 3 uger til brylluppet og en forkert og for lille kjole.. En hver bruds største mareridt! Om to uger skal jeg så ned og prøve min kjole på og se rettelser. Jeg var heldigvis så heldig, at de havde kjolen hjemme i en størrelse for stor, så nu får jeg rettet kjolen til alle steder. Ryg, bryst, talje - alt bliver syet ind og jeg ender altså med min drømmekjole. En panik, som i sidste ende, heldigvis endte godt. Jeg får min drømmekjole, men ved først om to uger, om den sidder perfekt. Det er næsten for spændende.. Bare lige en lille historie jeg ville dele. Så tøser - sørg nu for guds skyld for, at prøve kjolen på, så snart den er i forretningen. Godt jeg ikke ventede til en uge inden brylluppet hvor jeg havde min oprindelige tid!
 4. Det er super. tak for det fine svar
 5. Vi snakker også om at vores bryllupsrejse skal gå til USA, så jeg havde tænkt at jeg skulle have et nyt pas lige inden. Men vi har også 1½ måned til at nå det i, så det burde være tid nok hvis man er hurtigt ude
 6. Jeg er i tvivl.. Når man som brud vælger at tage gommens efternavn, betyder det så at kørekort, pas mv. skal udskiftes med det samme?
 7. Ja, nu må vi se om det bliver til noget Hehe.. De laver altså også nogle rigtig gode sange.
 8. Ja det er en sang der kræver en del teknik. Jeg har heldigvis selv en smule erfaring med sang. Har taget undervisning i flere år og sunget en del steder for op imod ca. 500 mennesker. Heldigvis er sang ikke helt nyt for mig.
 9. Savage garden kunne helt sikkert være noget. Det er også forholdsvis nemt teknisk.
 10. Uh, det er faktisk rigtig gode forslag Jeg har selv kræftigt overvejet 1000 years. den er bare så sød .. Sangmæssigt er der dog bare en del teknisk og et par faldgrupper, især hvis jeg bliver for nervøs.. Det er det der afholder mig en lille smugle fra den. men den er simpelthen så god.
 11. Gode råd fra alle. Tusind tak Jeg er nok mest ude efter en kærlighedssang og klassisk ville ikke gøre noget .. Jeg må ind og google dem alle sammen lidt og se om der er nogle jeg kan se møg selv synge. H2B og jeg har ikke rigtig en sang hvor jeg bare lige tænker "uh, det er vores". Så det bliver for svært. Så det er kærligheden vi satser på ..
 12. Fedt jeg ikke er den eneste med den tanke hehe .. Jeg ville tage fusen på mange hvis jeg gjorde det. Man er squ bare så skide nervøs for at det ikke bliver godt nok. Har sunget for maaaaange mennesker før, men det er som om det her bliver mere privat. hehe.. Så er det pludselig grænseoverskriden.
 13. Hej Piger .. <3 Da Gom har kæmpe ønske om at jeg skal synge for ham på dagen, er jeg lidt ude i måske at opfylde det ønske. Jeg synes bare det er super svært at finde en kærlighedssang, som ikke er særlig, eller hvor vedkommende ikke synger at han/hun kan leve både med og uden vedkommende. Har i nogle gode ideer til sange jeg evt. kan synge for ham?
 14. Et lille tip vi giver til kunderne i Magasin (jeg står i en af standene derinde) Køb i lipliner, kom den på hele læben og læg din læbestift ovenpå. Det gør alle os ansatte os, da vi ikke har tid til hele tiden at gå og friske vores læbestift op. Derudover vil jeg, som i kommentaretn læggere oppe, anbefale dig at ligge lidt foundation hen over læberne, dog mest for helhendes skyld af dit endelige læbestift resultat. Hvis dine læber bliver dækket med foundation, er det meget nemmere for dig at få en helt lige og smuk kant på dine læber. Et andet lille tip er, at du evt. skal prøve og se om du kan finde en halv glos/halv læbestift. De holder ofte længere på. Shiseido har lavet en der hedder Laquer Rouge. De er ret langtidsholdbare og er i et væld af skønne farver. Ved også at YSL har lavet noget lign. kan dog ikke helt huske hvad den hedder. Hvis det virker uoverskueligt med både læbestift og læbeblyant er der et andet alternativ. Max Factor har lavet en lipglos/læbestift, som hedder lipfinity. Den er nærmest umulig at få af igen. Den bliver siddende hele aftenen og smitter ikke af på hverken glas eller gom. Et sidste tip. Inden du drikker af dit glas, så sæt lige tungen på. Det lyder tosset, men når du gør kanten en lille smule våd, vil dine læber ikke sidde fast på samme måde og din læbestift vil dermed holde lidt længere. Og tungen på glasset kan gøres meget diskret. Jeg er aldrig blevet opdaget i det Håber det kan hjælpe lidt ..