nemipigen

Medlem
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About nemipigen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 05/02/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg kører til kirke i min mors (nyere) Volvo.. :-) Og det har hele tiden været h2b's ansvar at skaffe kørslen fra kirken, men tror ikke han har fået styr på noget... :-/ Så enten kapre vi min mors dyt igen, eller snakker med autohuset Vestergaard, og hører hvad man skal give for at låne en af deres demo-biler (Volvo)... Ak, ikke let når kæresten er bidt af en gal Volvo... Ved dog at mange giver omkring de 4000 kr.
 2. Vi er vidst over 400 der skal giftes den dag (af os der er registreret her på bryllupsklar)... Og der er nok mange andre derude også. Så en svært populær dato... ;-) Vi har intet negativt hørt, og jeg stemmer også i med de andre - det er ikke en dårlig dato (de er sikkert bare misundelige, haha) :-P
 3. Selvfølgelig kan man nå at planlægge bryllup på 3-4 måneder. Det handler vel bare om prioritering... :-) Det er mere datoen der bekymre mig (på dine vejle), vi er nemlig MANGE der skal giftes den dag, så tror efterhånden du skal være heldig med at få fat i et feststed, musiker, kirke/rådhus, osv. Men held og lykke, håber naturligvis at I får det lige som I drømmer om... :-)
 4. Jeg kan ikke se problemet... Men det er nok fordi vi planlægger at gøre det samme. Ved min svigerindes bryllup for 4,5 år siden gjorde de det også. Og ærlig talt, det er ikke lige det jeg husker først eller mest når jeg tænker tilbage. Argumenterne som mange af jer bruger er at gæsterne i forvejen bruger mange penge på: Tøj - de fleste mænd har et jakkesæt (hvad tager de ellers på til komplikationer, barnedåb, begravelse etc.? Hvis de så evt har lagt sig lidt ud, eller tabt sig, så jakkesættet ikke passer mere - det skal vel næppe lægges brudeparret for last.. Tillige har de fleste kvinder også en pæn kjole, eller sæt derhjemme der kan bruges. Man behøver vel ikke nyt tøj hver gang man er inviteret ud. Gaver - jeg mindes ikke at vi har skrevet at kun gaver over et vist beløb accepteres som værdige gaver.. Folk bestemmer selv hvor meget de giver for, og hvad de KAN give for. Transport - Ja det er en fair nok argumentation. MEN, i det øjeblik folk takker ja til at komme, så er de også indforstået med hvor festen er henne, og hvad det koster at komme dertil. Tvungen overnatning - eksistere ikke. Man kan altid vælge at køre hjem om aftenen. Det gør størstedelens af H2B's familie, og de bor i hhv. København og nordjylland (brylluppet er på Fyn). Vælger man at overnatte, så er det netop et valg. Igen ikke noget man skal bebrejde brudeparret med. pointen her er at man ikke behøver at gøre det 'større' end det er... OG hvis man som gæst synes det er så urimeligt med alt det man skal i forbindelse med et bryllup ( så for det første tænk på alt det brudeparret har haft at gøre.), dernæst måske overveje on man overhovedet skal med til det... Jeg er måske kynisk, men sådan er jeg nu bare. Der skal være plads til os alle, og vores forskellige måder at gøre ting på.
 5. Lihesom Ung-brud siger, så var jeg også i Lilly, og jeg er en 46 normalt- men kjolen er en str 44. <3 Inde på Lillys hjemmeside har de et skema hvor du kan se ca. hvilken str. du er. Held og lykke..
 6. Uuh... Jeg skal give lige knap 3400 kr. for min kjole i Lilly - den var på udsalg. :-)
 7. Det skal min mor og min veninde... Min mor kunne nok godt selv, men jeg har brug for at veninden også er der - for hun er lige så perfektionistisk som jeg, og det er min mor bare ikke. Så de skal ligesom supplere hinanden... :-)
 8. Jeg tager også alene af sted... Med min frisør sætter så åbenbart ikke håret, det er bare en samtale, hvor vi finder ud af desuden, mine tanker omkring det. (det er den samme der skal lægge make-up..) Så regner med at have idéer til både hår og make-up, billede af kjolen printet ud. Og så selve sløret. :-)
 9. Det var da så lidt... Og tak for ros. :-D
 10. Uden at vide hvad du kom frem til... Så kommer jeg lige med mit bud: Denne lille bryllupsklokke ringer, med al den glæde som bryllupsdagen bringer. Kim med klokken når parret er nært, Så de kan høre det løfte om kærlighed de har så kært. Synes da selv den blev okay.. ;-)
 11. Tak for jeres svar... :-) Jamen det er Lilly i Vejle jeg skal ind til, jeg er ikke overvejende optimistisk mht. at de har KJOLEN, men som I siger så får jeg jo om ikke andet set hvilket snit der klær mig bedst... Jeg skal have en veninde med. :-D Og god idé at sige til hende inden at jeg ikke skal købe med set samme.. Overvejer så at tage til Glamour i Odense om et par uger, og se hvad de kan byde på. Endnu en gang tak. ;-)
 12. Hej I dejlige damer. Ja, jeg skal ud og prøve kjoler i morgen :-D Og min bekymring går på at jeg normalt er typen der ikke går ind i en butik hvor der ikke er andre kunder, fordi jeg så føler jeg SKAL købe noget.. Og er bange for at blive presset til at købe en kjole, jeg ikke vil have. Problemet er vidst at jeg er overdreven høflig, og bryder mig ikke om at sige nej til folk. (det blevet bedre, men der er lang nej endnu..) Så hvad har I sagt? Har I bare været ærlige og sagt at I lige skal rundt og se flere steder..?
 13. Super fin tekst. Den kunne vi også godt komme til at bruge... :-)
 14. Jeg synes bare du skal fortælle moster at det er dit bryllup, og dig der bestemmer hvordan og hvorledes det hele kommer til at forløbe.. ;-) Du kan også sige at det et en velovervejet beslutning, som ganske simpelt munder ud i hvor drengen vil have det sjovest. Personligt synes jeg: 1) du hat truffet en god og velargumenteret beslutning. 2) at folk simpelthen ikke kan være bekendt at blande sig i andres bryllupsplanlægning! Hvis brudeparret spørger om et råd, så er det fint. Men ellers - så kan de bare blande sig udenom, ja de kan så!!
 15. Vi planlagde vores tur til Vejle for lææænge siden, fordi Lilly har udsalg på alt i deres herre afd. Hørte så i radioen igår, at der er total bryllupsstemning i byen på lørdag... Så nu sidder jeg bare og tænker ØV! over at pengene fra SKAT først indfinder sig på kontoen i næste uge... :-( :-P