Madses

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Madses

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://cakesbyl.blogspot.com

Profile Information

 • Vielses dato
  11.08.2012
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Du kan finde en masse videoer på youtube der viser hvordan du betrækker med fondant, du skal bare søge på engelsk:) Det er ret nemt synes jeg:) Det billede du har sat ind tror jeg der er sort fondant på hele kagen og så er det hvide sat uden på.. Ved ikke om det er mig der har misforstået spørgsmålet:)
 2. I den hvide med roserne er der chokoladebunde med hindbærcreme og i den anden er der lyse lagkagebunde med daimcreme:)
 3. Ja, tang kunne måske se rigtig fedt ud, det havde jeg slet ikke tænkt på.. Må nok prøve at lave en prøve på strandkage:)
 4. Tak:) Ihh nu blev billedet jo så kæmpe, så man nærmest ikke kan se det, men kan altså ikke gøre det mindre:(
 5. Hmmm jeg er slet ikke sikker på noget mere mht tema:) Så nu har jeg prøvet at lave en helt anden type kage. Den er bare til min kæreste og jeg, så den er jo ikke så stor og i etager osv. som den ville være hvis det var til vores bryllup:)
 6. Hej. Jeg ved ik om du har fundet en kok endnu, men min svigerinde flytter til Danmark til maj og hun er en rigtig dygtig kok som blandt andet har arbejdet i operahuset i Sydney og mangler noget arbejde når hun kommer hertil. Hvis du er interesseret kan jeg sende hendes mail?
 7. Jeg har skrevet en tråd hvor der er et billede af en kage hvor stilen måske ville passe meget godt til dit tema.. http://www.bryllupsklar.dk/forum/73883/hvad-synes-i-om-min-bryllupskage.html/page__pid__1216958#entry1216958
 8. Hvor er den også flot!! Det er den stil jeg har tænk på, bare med runde forme og måske overtrækket i sandfarve eller lyseblå..
 9. Tusind tak! Arhj ja den er godt nok også fin! Tak for inspiration!=)
 10. Jeg havde tænkt mig at lave en lidt anderledes og speciel kage til vores bryllup, men da jeg igår fik lavet denne her for at afprøve indholdet blev jeg lidt i tvivl.. Jeg kan faktisk godt lide at den er så enkel, men er den for kedelig?? Måske vil jeg så udskifte roserne med søstjerner og muslinger, da jeg overvejer at lave strandtema.. Og så kommer den selvfølgelig tilat blive en del størrere, nok i 4 etager:)
 11. Vi fik en pris på 4400, men det kommer an på hvor man bor i forhold til de forskellige flyvestationer.. Her er deres hjemmeside:) http://www.danishfly.dk/
 12. Jeg søgte bare på Google og så kom der en del sider op.. mener det hed danishfly eller noget i den stil hvor jeg bestilte..
 13. Hvis det var en som nogen i vores familie kendte ville jeg heller ikke gøre det, men der dør folk i bilulykker hver dag og der er stadig mange der kører i bil fra kirke til fest.. Jeg kan godt se hvad du mener og det er ikke fordi jeg ikke føler med den brud og familien som har mistet en, men derfor skal man jo stadig kunne leve livet og ikke droppe alle de ting der er farlige, hvilket næsten alt er hvis det går galt.,
 14. Min kæreste har altid gerne ville prøve en tur i en helikopter så min overraskelse er at vi bliver hentet i en efter kirken og fløjet hen til receptionen incl 10 min rundflyvning, istedet for hestevogn, som han tror det er.. Helikopteren er endda billigere:)
 15. Jeg skal selv lave vores bryllupskage og jeg regner med at det skal være lyse bunde og hindbær og chokolademousse og så smører jeg et tyndt lag hvid smeltet chokolade på bundene..