Lululoves

Medlem
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

1 Neutral

About Lululoves

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    16.06.2012
  • Køn
    Kvinde
  1. Synes dine blomster er meget smukke. Er faktisk helt forelsket i alle dine hårsmykker. Hvis du er interesseret i at kaste dig ud i projektet, må du gerne lige give besked. Så kan jeg sende en pm med lidt mere beskrivelse af ønsker.
  2. Har du et billede af dine blomster? Det behøver jo ikke være helt magen til
  3. Jeg leder efter lignende hårpynt til min lille pige. Synes det er så yndigt, men har ikke haft held med at finde det nogen steder. Eller er der nogen af jer kreative kvinder der har mod til at kaste sig ud i sådan et projekt?
  4. Hej Piger! Er der nogen der ved, hvad tilretning koster hos Kennedys? Jeg har købt min kjole der, og skal til tilretning om nogle uger. Men jeg er blevet en smule nervøs for, hvad tilretningen kommer til at koste...
  5. Hvor har du købt disse Heelstoppers? De lyder rigtig smart Deichmann har dem til like 15/20 kr. for et par. Desuden er det også fedt at have nogle gele indlæg under skoen, så ens fod ikke kører rundt og man ender med den der mega brændende fornemmelse under foden. Åhhh... Jeg vidste at BK ikke bare var tidsspild Alle de gode råd. Jeg tager alt til mig.
  6. De er bare utrolig smukke...
  7. Her er mine
  8. Tak for info Skal helt klart have et par...
  9. Hvor har du købt disse Heelstoppers? De lyder rigtig smart
  10. Jo da... De kommer her
  11. Hej alle i dejlige piger! Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få oprettet en profil her i dette vidunderlige forum - og jeg har brug for hjælp. Jeg købte min drømmebrudekjole for et par måneder siden. Fik ikke taget billeder af mig selv i kjolen, men det er Rikke Gudnitz "Vintage dream" fra hendes White Label kollektion. Ved prøvningen tænke jeg, at jeg ikke skulle have slør, men er efterhånden blevet lidt i tvivl. Går nu også med tanker om, at få syet nogle ærmer på - måske "illusion neckline". Så kære piger - hjælp mig med at organisere mine tanker. Og kom gerne med forslag til både slør og ærmer. Lululoves