Dorte Thoustrup

Medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dorte Thoustrup last won the day on February 3 2013

Dorte Thoustrup had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Dorte Thoustrup

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 01/22/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  03.11.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Holstebro
 1. Hej Kære Ditte Jeg sidder lige og har læst din historie, den er bare så smuk, og jeg sidder ligeså stille med tåre i øjnene - det er så fantastisk at I havde sådan en god dag - I virker til at være en meget smuk og harmonisk par! Jeg sidder her og tænker hvor er det fantastisk det I har gjort for din svigermor, og jeg ved I aldrig kommer til at fortryde det! Min far har for 6 ugersiden fået konstateret kræft i hjerne og har meget kort tid tilbage, så jeg har planlagt vores brylllup på ca. 5 uger- det skal stå den 3. november i år. og jeg bliver så gald for det du har skrevet, og det hjælper mig til at tro på dat det bliver en vidunderlige dag, selvom man ikke har haft så lang tid til at planlægge og gå og nyde tiden op til! Tusind tak for sin smukke beretning - den er virkelig livsbekræftende Mange kram herfra!
 2. Tak alle samme for de søde ord - det varmer virkelig! ;O) tror jeg vil følge jeres råd og forsøge at holde det så enkelt så muligt! Jeg må nok også heller fortælle min søster det helt ærligt, hvor meget det betyder for mig!
 3. Hej Alle sammen - jeg er hel nu i dette forum Planen var at jeg skulle giftes med min kæreste næste år, men da min far er meget syg af kræft er det blevet rykket frem til den 03.11.2012. Jeg har læst rigtig meget på dette fantatiske forum den sidste uges tid, og kan se mange bruger det til bare at komme af med nogle tanker, så nu får i lige mine! Jeg har selvfølgelig en masse tanker om det at skulle planlægge et bryllup så hurtigt, men det er sådan som situationen er og jeg vil så gerne have at min far kan føre mig op af gulvet, og det er også hans største ønske Jeg har fået styr på lokaler, musik, præst og kirke, og indbydelser er sendt ud. vi har været ude og se på ringe, og det er også næsten på plads. Det næste vi skal til er tøjet! ;O) Så står jeg så i den situation at jeg gerne vil have min mor og søster med ud og se på brudekjole, og det er vigtigt for mig - men min søster har givet udtryk for at det ikke betyder så meget for hende, men hun vil godt med, da jeg var med hende. Nu har jeg så fundet en tid, men så kan hun ikke, og så flyttede jeg tiden og der kan hun heller ikke, og nu er jeg simpelthen blevet så vred at det er det eneste jeg kan tænke på? er jeg en bridezilla???? <a href="