Knuzzet

Medlem
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Knuzzet

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 06/02/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  06.07.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kristrup kirke
 1. Tror også, det er meget blandet. Men kan da fortælle hvad vi gjorde. Vi gik uden for, hvor vores fotograf var fulgt med ud, så tog han lidt billeder, og så var de første gæster allerede på vej ud, hvor vi så hilste på dem alle sammen som de kom ud af kirken. Bagefter smuttede vi ind i kirken fik taget billeder med forældre, børn og brudepiger. Da vi kom ud fra kirken endnu engang, stod alle ungerne klar med sæbebobler. (vi måtte ikke kaste med ris ved kirken, så dem fik vi senere).
 2. Jeg har ikke lige billed af siderne her på computeren. Men ellers så så vores således ud - det ser lidt grumset ud, da det øverste lag er tyl/slør halløj. =)
 3. Jeg havde købt paraply for pyntens skyld, hvilket jeg er SUPER glad for i dag når jeg ser billederne fra locationen. =) Hvis det havde regnet, havde jeg dog nok valgt at holde den selv. Synes man bedre kan dække ordenligt for en, hvis man selv holder den. =)
 4. Vi dansede omkring kl 23:45. Efter maden nåede vi, at pakke gaver op og så dansede vi, alt imens at kaffen blev sat ind. Vi havde overhoved ikke snakket om det, anden at det skulle være inden midnat. Så det blev der hvor det faldt mest naturligt ind.
 5. Og så lige det sidste. :D
 6. Efter at have sukket over alle jeres smukke kjoler i flere måneder vil jeg også lige dele min skønne kjole. :D
 7. Jeg havde 14 cm hæle på, og jeg havde ikke skiftesko med, eller behov for det. Men som de andre skriver, er det vel et spørgsmål om hvad man er van til, og så hvor gode skoen er, at have på.
 8. Den ide kan jeg også kun tilslutte mig. Her har børnene deres egne digital kameraer. De elsker dem og vi elsker at se tingene fra deres "øjne".
 9. Hej piger Min H2B har i dag været inde i Randers for at finde en smoking. Men det er åbenbart ikke bare lige til, så nu vil han kører ind til Århus i morgen, for at prøve finde noget der inde. Men da vi ikke er kendt inde i Århus. Så ville jeg lige hører om, der er nogen af jer, som ved hvilke butikker han kan finde det i? eller måske kender nogen butikker i omegn af Århus/Randers? :D
 10. Jeg tænker også som ceto2012 skriver, om det ikke kan lade sig gøre at dele børnene? Det har min H2B og jeg valgt at gøre med drengene her hjemme. Den bette på 5 skal være sammen med min søster jeg og det frygter jeg på ingen måde.
 11. Synes, altså heller ikke det var let, jeg ende med, at kigge rundt på et hav af kroer for, at se hvad de serverede, og er nu end ud med: Forret: Varmrøget laks, på salatbund Hovedret: Grillet oksemørbrad med smørstegte kartofler, honningstegte rodfrugter og bearnaise-/rødvinssauce Dessert: Is, lidt frugt og chokoladekage Natmad: Tarteletter
 12. Tak for jeres svar. Det er dejligt med en masse input.. =) Tror jeg nu, for anden dag i træk, holder mig til, at de skal gå foran. :P
 13. CilleTX: lige præsis det jeg tænker, nu har jeg godt nok forholdsvis langt slæb, men i våbenhuset kan min far nok lige overkomme, at bukke sig ned og rette det, og når vi kommer ind og sætter os, kan min søster jo godt tage over igen. Hvis de skal gå foran, er jeg dog sikker på, at de skal nå helt op inden jeg kommer ind - Nu er kirken så heller ikke så stor, så det passer meget godt med, at søster og den yngste går halvt op, og de to andre krudt ugler, så kommer ind. Så er de jo også "skjult" lidt bag min søster (på 18 år), hvis de skulle blive generte. Men når de to små så er helt oppe, vil jeg så komme ind. Okay, jeg kan godt fornemme hvor mine argumentationer ligger mest, altså at de skal gå forrest. Men i må gerne komme med flere gode argumenter, skal nok nå og blive i tvivl 700 gange endnu.. :P
 14. Til udendørs, regner vi stærkt med Doktorparken. Der er bare SÅ smattet selvom, det er dagen i forvejen det regnede, så krydser finger for, at der er tørke i dagene op til og på dagen :P For synes det kunne være SÅ fint, med et billed hvor vi står på den lille bro, og fotografen placeret på modsatte side af søen. Kunne jo være vi var SUPER heldige, at svanerne var på vandet samtidig. :D Romalt bakker, den havde jeg enlig ikke tænkt på. Det er ellers også dejlig tæt på, nu når vi skal vies i den del af byen. Men har overvejet parken bag Clemens Kirken og Parken bag Elro Arena, som begge indbyder til nogen forskellige fede billeder. Graceland, hvordan er deres lokale inden for? Det ser jo meget godt ud ude fra, men har ikke rigtig været indenfor.
 15. Hej tøser Ja, jeg har haft emnet lidt oppe før hvor jeg fik lidt argumenter, MEN jeg kan virkelig ikke beslutte mig, så leder lige efter lidt flere, eller nogen der kan skyde huller i de nuværende. Jer der har brudepiger / -svende, skal de gå bagved eller foran og hvorfor? Mine nuværende argumentationer er: Foran: -Søster ønsker, at gå foran, så hun kan komme ind og op, til at hun kan se mig komme ind. -De får alle 4 lov til, at være en større del af ceremonien, men de er stadig væk fra gulvet inden jeg kommer ind. Bagved: -Jeg "dækker" for de 3 mindste(5,6,7 år), så de ikke måske føler det så skræmmende, i stedet for de måske bakker ud (som de skal have lov til). -Min svigermor, mener at hvis de går foran, at ingen vil se mig, men kun tænke på hvor søde de små var, hvis de går forrest (den tvivler jeg dog selv stærkt på). Kom hid kom hid argumenter. :D