Fryd2012

Medlem
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Fryd2012 last won the day on December 28 2015

Fryd2012 had the most liked content!

Street credit

1 Neutral

About Fryd2012

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    08.09.2012
  • Køn
    Kvinde
  1. Ej er det rigtigt? Hvornår skal I giftes så? Gør der? Det fik jeeg ikke af vide, måske hun bare prøvede at sælge mig det sorte. Men gider ikke bruge 1500 kr på det, når Susanne kan lave et smukkere til 800. Ja. På lørdag så det var dejligt at få kjolen hjem. Nej jeg ville heller ikke købe det sorte, alting bliver bare lidt dyrere når det er til et bryllup, og der er så mange andre super flotte bælter derude. Det er lidt underligt at de ikke fortæller om det bælte der hører med, for det passer jo rigtig godt til. Men ja, så får de jo ikke solgt det andet.
  2. Sikke en flot kjole! Det er den samme som jeg har købt og hentede den faktisk lige i går. Hvis du ikke ved det allerede, så følger der et hvid bælte/sash med til kjolen - det fik jeg først at vide til den første prøvning (hmmm ). Det er et enkelt bælte men det bryder kjolen rigtig fint, så det er det jeg er endt med at ville ha' på.
  3. Hejsa:) Jeg har også fået taget billeder til min udkårne. Her vil jeg gerne slå et slag for min veninde som er amatør fotograf. Hun elsker at tage billeder og har alt i udstyr. Hun bor i Silkeborg og vil gerne "spacialisere" sig inden for Boudoir billeder. Hun tager mellem 500-1000kr for det afhængig af hvor, hvormange forskellige location og tøj osv. Hun er super dygtig. Billederne får du redigeret på enten en cd, eller USB stik:) Hvis du er intr. vil jeg gerne prøve at maile et par billeder som min kæreste skal have i morgengave, så du kan se og danne dig et indtryk af kvaliteten:) - Hilsen Christina Tak for svarene damer. Der er jo lidt delte meninger. Jeg tror nu jeg ender med at give det en chance. Christina, jeg har sendt dig en pm.
  4. Hej piger Jeg synes altså det er svært at finde på en god morgengave. Og nu er der ikke så længe til, så overvejer at få lavet boudoirbilleder. Jeg har egentlig været lidt usikker om jeg ville eller ej, da jeg tænker at det i hvert fald ville være et selvtillidsboost for mig, men vil min kommende sætte lige så stor pris på det som jeg selv? Er det bare mig der fuldstændig har misforstået mænd? Boudoir piger, vil I ikke dele jeres erfaringer, hvordan reagerede jeres mænd? Er der i øvrigt nogen der har erfaringer med Burgdorff i Århus til boudoir? Jeg tror beslutningen er halvt taget, men vil gerne lige høre jer alligevel. Så kan jeg gå videre til "bare" at bekymre mig om at skulle smide klunset foran en fremmed mand. Yikes.
  5. Tak. Det synes jeg jo også. Jo, jeg prøvede den i butikken, men det var uden skørt. Det undrer mig bare lidt at de ikke foreslog det dengang, da de ellers havde styr på alt det andet tilbehør. Jeg tænkte egentlig at det kun var de store strut-kjoler der skulle have skørt. Men man lærer jo hele tiden noget nyt. Den kommer hjem når som helst nu så jeg tænker jeg lige venter og prøver med skørt der, før jeg anskaffer mig et. Det er nok billigere på nettet end i butikken.
  6. Hej piger, Håber I lige kan hjælpe mig her.. Jeg er lidt i tvivl om jeg skal bruge et skørt under min kjole. Jeg havde egentlig tænkt at det skulle jeg ikke, men måske kommer den til at 'slaske' for meget hvis den ikke bliver bredt ud. Min kjole er ikke kommet hjem til butikken endnu, og jeg får jo nok at vide i butikken hvad man plejer at gøre mht skørt.. Men når nu jeg er kommet i tvivl kan jeg da ikke vente med at få besked. Hvad siger I?
  7. Det altså virkelig et flot strømpebånd du har lavet. Og super god guide. Havde egentlig ikke tænkt jeg skulle have et, men nu bli'r jeg da helt inspireret.
  8. Sikke en service. Vil du lave Lading kirke (8471 Sabro). Jeg kan godt sende nogle billeder hvis det skulle være.
  9. Jeg har prøvet at fryse dem (uden fyld), og synes det bliver ret gummi-agtige af det. Gjorde dine ikke det, Laura K? Måske har du et godt råd? Hvis I bruger opskriften på fyldet herfra, så husk at det skal være usaltet smør. Tænkte ikke lige over det i mit første forsøg - det hjalp ikke ligefrem på at få overtalt manden til at vi ikke kan klare os igennem brylluppet uden disse fantastiske kager. :fløjt: Jeg er pt i gang med at se hvor længe de kan holde sig med fyld og stadig være gode, så skal nok lige komme med en opdatering. Tjek også Mette Holms blog (http://www.toomuchtulle.dk/do-it-yourself/mine-diy-projekter/2012/06/06/diy-guide-macarons), hendes opskrifter på fyld er gode, og man kan jo tilsætte ekstra ingredienser hvis man vil. Men ellers er der jo masser af inspiration på nettet, det sværeste bliver nok at skulle vælge nogle ud.
  10. Hvad skulle problemet være? De er flotte.
  11. Tak for alle jeres svar. Tænkte nok I ville synes at blondebåndet ville være for meget - det er bare så fint, så havde nok bare brug for at få bekræftet at det altså ikke fungerer. Så er det bare med at få taget den endelige beslutning.
  12. Hej, Jeg har fået anbefalet en side, som jeg synes ser god ud. Jeg tror i hvert fald jeg ender med at bestille derfra: http://www.weddingveilsdirect.co.uk/ Her kan du "bygge" dit eget slør - du bestemmer selv længde, kant, perler, sten etc. Og der er en god guide, så man ender med det rigtige. Jeg regner selv med at skulle have et one-tier fingertip slør, og det bliver ca 350 kr incl forsendelse. Så bliver jeg ikke helt så ked af det når de river det i stykker. Man kan i øvrigt bestille farveprøver, så man er sikker på at farven passer - de har nemlig en del farver at vælge imellem. Jeg har lige modtaget farveprøver, og det gik nemt og hurtigt.
  13. Jeg kan slet ikke bestemme mig, så håber I vil hjælpe mig. Jeg vil gerne have et bælte til min kjole, og de har jo simpelthen så mange rigtig fine på etsy. Så hvordan skal jeg dog kunne bestemme mig for ét. (Kunne selvfølgelig bare skifte i løbet af dagen. ) Her er min fine, men lidt for store (og lange) kjole: og skoene (har selv leget lidt med billederne, så hvis det ser lidt sjovt ud er det derfor. Det er skoclips -som der i øvrigt også er rigtig mange superfine af på etsy). Og kandidaterne: Jeg hælder nok mest til de to første - men er bekymret for om det bliver for meget med blonde på blonde (det første), Hvad synes I?
  14. Den er bare flot. Dejligt at du har fundet kjolen og fået wauw følelsen. Må vi se flere billeder?
  15. Den er flot. Hvad har du gjort for at holde rosen nede?