msjmbp

Medlem
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About msjmbp

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 01/17/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  25.05.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Vi havde forret som tallerkenserveret, hovedret som buffet, dessert som tallerkenserveret og til sidst natmad som buffet.
 2. Årh jeg føler mig lidt lettet at nogen forstår mig. Min svigerinde og jeg har også lidt en kamp. Jeg kom først ind i familien og min svigerfar kalder mig derfor svigerdatter 1 og hende for 2 og hun vil bare være bedre end mig føler jeg nogen gange. Jeg får heller aldrig gjort nogen af de dele med skønhedspleje og det er derfor specielt for mig at gøre det. Hun har taget samme frisør som mig og samme spraytan, samme negle teknikker. Jeg er træt af den følelse, men den har jeg bare og den irretere mig derfor jeg skrev et oplæg herinde for at komme af med frustrationerne.
 3. så er det på lørdag det sker

 4. Jeg skal jo giftes på lørdag, og jeg glæder mig. Det er en livslang drøm der går i opfyldelse, og jeg har booket tider til hudklinik, spraytan, påsætning af negle håropsætning og make up. Og her kommer bridezilla så. Min svigerinde har også booket tid til de her ting selvfølgelig, jeg føler hun vil tage rampelyset fra mig. Jeg føler det er nogen ekstra penge jeg bruger på at gøre mig "mere" lækker på end de andre. Jeg plejer normalt aldrig at være så egoistisk, men kan mærke jeg føler hun tager det fra mig som jeg troede jeg kun havde. Så nu overvejer jeg om jeg skal finde på en ting indenfor skønhedspleje som hun ikke skal. så som tandblegning. For ellers tror jeg at jeg vil bruge hele min dag på at være sur på hende. Hvor dumt at have det sådan. Men sådan er jeg blevet.
 5. De er rigtig søde og venlige derinde. Jeg har købt min kjole der og skal ind og prøve den igen i dag jubii.
 6. Jeg har også købt mine sko i brudekjoleforhandleren glamour i Odense. De kostede 1000 kr jeg synes også det var dyrt, men det er nogen jeg kan holde ud og gå i(da jeg normalt aldrig iføre mig høje hæle) og så er der en form for silikone i så de ikke irretere, og så kan de farves i en anden farve når jeg er færdig med dem.
 7. Jeg skal bære slør da jeg synes det hører med som første gangs brud. En gammel tradition og dem er jeg jo vilde med at følge.
 8. Selvom der stadig er 15 dage til vi skal giftes er jeg bare så nervøs.

 9. Jeg er blevet meget i tvivl. Kan man holde velkomsttale og takketale i en og samme?
 10. Jeg synes det er en super god tale.
 11. Jeg må sige den er virkelig flot til dig. Jeg tror det er nerverne jeg skal giftes samme dag som dig og jeg går også og er i tvivl om det er den rigtige jeg har valgt og om manden synes om den. Men måske er det bare nervøsiteten der spiller ind det bilder jeg hvert fald mig selv ind.
 12. Jeg leder efter en god duft jeg skal bære til min bryllupsdag. Har i nogen gode bud på en parfume? Og det gør ikke noget hvis den dufter det meste af aften. Nogen har det jo desværre med at forsvinde ud i den blå luft i løbet af timer.
 13. Vores serveres kl 16 ved ankomst til fest sted
 14. Er der nogen der har nogen gode forslag til hårpynt til en pige på 2 år. Hun har utrolig laaangt hår, det går til lidt under skuldrende. Hun har langt pandehår og hun får det tit og ofte i ansigtet. Og det vil jeg jo gerne undgå har overvejet lidt en hvid hårbøjle med perler på da jeg selv kommer til at have perler på kjole smykker og diadem. Er der nogen gode hjemmesider med hårpynt til børn ikan anbefale? også gerne et sted hvor man ikke skal give en halv bondegård for hårpynt.
 15. Vi skal holde fest på brobygård.