Tera

Medlem
 • Content count

  296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tera last won the day on October 25 2012

Tera had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Tera

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.06.2013
 • Type vielse
  Borgerlig vielse i park
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordjylland
 • Interesse
  Min familie <3
  Har en skøn datter på 2 år.
 1. I dag har min kære mand og jeg 2 års bryllupsdag ❤️ Bryllupsbogen er fundet frem og vi skal bare hygge os og kigge tilbage på en fantastisk dag! 6 måneder efter vores bryllup blev jeg gravid, og det er der kommet den smukkeste lille pige ud af som nu er 8 måneder 💖
 2. Taak skal i ha' allesammen! Nu er jeg ligeså stille startet op på beretning.. Mangle billederne fra fotografen så kan ikk komme så langt..
 3. Så starter jeg stille op med bryllupsberetningen.. Selvom jeg tror det er svært at sætte ord på SÅ fantastisk en dag! Torsdag havde mig og min mand travlt med at få de sidste småting ordnet og sat frem til fredag hvor vi skulle pynte op. Men om aftenen tog jeg sammen med min mor og brudepige ud og fik ordnet negle hos en anden veninde.. Der hyggede vi os med lidt vin, massage-stol, desperate housewifes i baggrunden og ikke mindst ansigtsmaske Fredag: Havde vi egentlig god tid om dagen fordi vi havde ordnet så meget dagen inden, så jeg kunne nå og slå græs og alt muligt men jeg havde en tid til mine egne negle kl. 11.15 der endte således Om aften tog min mand, brudepige, forlover og jeg ud til min mor og spiste for derefter at tage ud på kroen for at pynte op.. Dette er det eneste billede jeg har endnu.
 4. Det første billede af os som Hr. og Fru Lindstrøm Det var den bedste dag i mit liv uden tvivl! Det er simpelthen ubeskriveligt .......
 5. Taak! :D Lige tilpas for meget så det passer til mig Nej det er en veninde der har lavet dem hehe
 6. Så er det i morgen vi skal giftes, og selvom jeg ikk længere ved hvor meget jeg egentlig mangler at tabe mig er det ligemeget for jeg kan passe kjolen og kan enda for første gang få den ned om numsen! :P Jeg smider billede ind i tråden engang
 7. I morgen skal vi giftes!! <3

  1. Susan B

   Susan B

   Stort tillykke ;O) Håber det bliver en fantastisk dejlig dag...

  2. kittygirl1984

   kittygirl1984

   Håber i får en fantastisk dag ! :)

  3. kittygirl1984

   kittygirl1984

   Håber i får en fantastisk dag ! :)

 8. Se mine brudenegle til i morgen! Uhh jeg mangler kun en sløjfe på hver ringefinger, men de kommer først på i morgen..
 9. 2 DAGE TILBAGE SÅ surrealistisk at det er MIT bryllup i overmorgen!
 10. Jeg havde sat maks. 3000,- af til kjole.. Fandt KJOLEN i Lucca outlet i Aalborg til 1900 kr! Men jeg havde også overvejet at købe en brugt..
 11. Tak ;-) Jeg har lånt siderne af en anden bruger herinde, og sat vores eget monogram i stedet for. Det er lavet i et program som publishepasser..
 12. Tak ;-) Jeg har lånt siderne af en anden bruger herinde, og sat vores eget monogram i stedet for. Det er lavet i et program som publishepasser..
 13. Ja jeg var lige dernede i går og kom tilfældigvis lige til at købe det
 14. Fra min polter Og da jeg havde fået lov til at fjerne fregner og de røde kinder.. Med min brudepige