Christina1983

Medlem
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Christina1983

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 03/08/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  22.09.2012
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. SMS PÅ 60124544 DA JEG IKKE SÅ TIT ER PÅ HERINDE MERE. BILLEDER KAN MMS's
 2. Væggen er hvid med 1 ramme. Kan klappes sammen og transporteres. Kan hentes i virklund (Silkeborg) for 400 kr:0)
 3. dejligt at høre:) Hvad skal i mon have?
 4. Ja det er et super tip, jeg har også gjort det samme. Vi har også lavet nogen små toiletkurve hvor vi har lagt nogen prøver i af forskellige parfumer, så folk ikke føler de "lugter".
 5. Tak for de gode råd. Nej "du og jeg" har sendt mig en pb:) God aften:)
 6. Hej piger. Jeg har søgt et slør herinde, og hende jeg skulle købe det af er nu slettet herinde fra!! Er lidt på r.... Da jeg skal bruge det på lørdag. Er der en som ligger inde med et? Ellers må jeg købe noget tyl og selv lave et:/
 7. Uhhh 5 dage tilbage og de vejrudsigten ser lovende ud lørdag. Hvor er det vildt. Jeg går hjemme på barsel med vores pige tilde og hun er en være hænge- og mor pige- åh får næsten intet lavet, kun når hun tager sine små lure i løbet af dagen og nu har hun mellemørsbetændelse på begge øre, fordi hun har været lidt forkølet- snøft. Nå men min kæreste har heldigvis ferie hele ugen, så han er lige kørt i bygma så vi kan få lavet vores FOTOvæg færdig. Jeg er ved at have hele morgengaven på plads, og mangler kun de sidste småting dertil. Min kæreste får en forskudsmorgengave torsdag hvor han skal ind til byen med en kuvert i hånden. Når han kommer derind må han åbne kuverten også skal han på "skatte jagt" hvor han skal til barbere, massage, et lille gavekort til en kop kaffe "to go" og til frokost er begge unger blevet afsat også skal vi spise frokost sammen. Han bliver guidet for hver post, så han kender ikke næste destination, har haft det sååååååååå hyggeligt med at planlægge det:) Men ja, her kan bølgerne også gå lidt højt for tiden, man bliver lige liiiiiiiiiiiidt stresset og presset her i sidste øjeblik. Hvor er det bare spændende. Og til sidst- den brudevals troede jeg var let, men nu har jeg set den og tænker vi vist skal i gang med at øve. Min kæreste mener vi improvisere, men jeg har sagt han bare skal have styr på det, for mit bentøj er der jo ingen der ser, så jeg følger med, hehe:) ejjj vi skal øve lidt i aften når ungerne er puttet. Det var vist det:)
 8. Jeg skal også have headpieces på og slør, så syns du skal gå efter det. De er da så fine alle dine billeder, så på med outfittet:0)
 9. Ja, det blev pludselig til en masse DIY - selvom vi egentlig har bestilt en "all inclusive festpakke" - men noget skulle jo være hjemmelavet Ja, jeg vil jo gerne have en polterabend Og forskellige faktorer har gjort at jeg i et stykke tid har været klar over at det nok blev ugen inden brylluppet, men jeg må da indrømme at jeg måske synes at timingen kunne have været liiidt bedre Men det bliver jo nok hyggeligt selvom det stresser mig lidt at jeg ikke kan have nogen andre projekter til weekenden... "Bordhæfterne" er meget enkle og fungerer som bordkort med gæstens navn udenpå - og indeni er menuen, incl. tidspunkt for servering af natmad, så håber vi på at vores gæster ikke begynder at tage hjem inden, når de nu ved på forhånd hvor længe de skal holde ud! Ok. Vi er stadig helt færdige efter i lørdags, så er glad for at det ikke er i weekenden vi skal giftes. Vores bordhæfter er det samme som jeres- også har vi også hvem er hvem med inden i de tre inderste sider:0) Ejjjj hvor er det ved at være snart. Pyhhhhhaaaaaaa<3 måske vi også lige skal have øvet den det............brudevals........... Har i gjort det?
 10. Hvor er du fin og sikke en flot kjole. Håber i havde en fantastisk dag<3
 11. Pyh en uge før~ ja det er da lige til at stresse over. Er du ok med at du ved de kommer? Den ligger ligesom lidt til højre benet, men det er jo faktisk gammel tradition at det altid var weekenden før! Sikke en masse du har gang i- og skøøøønt at få sat nogen dejlige krydser. Hvad skriver du i dine bordhæfter?
 12. Hej piger. Først tillykke til alle 8 september brudene~ håber i havde en fantastisk dag<3 vi røg også begge to på PA i lørdags og havde en super dag. Vi var hver for sig hele dagen og om aftenen blev festen samlet til spisning og fest. Vi var hjemme ved 5-tiden, pyhhh det var hårdt igår:/ Fra nu af har vi næsten planer alle dage frem til bryllupet- møde med præsten i aften, fødselsdag i morgen, møde med toastmaster onsdag, prøve makeup, spraytan osv. Ja også går dagene jo bare:0) Nu er det jo bare snart!!!!!!! Uhh 12, 11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 NU!!!!! Hvad giver i "børnepasserne" for at passe jeres børn til bryllupet?
 13. Tak for alle jeres råd:0) Nej vi har ikke snakket pris på den måde. Hun glæder sig bare til at passe dem. Vi havde selv snakket om at lægge et gavekort i kurven til en lækker reestaurant og evt. En tur i biffen. Så alt i alt for ca. 1000kr tænker jeg:)
 14. I vores tilfælde er det vores gamle dagpleje mor til vores ældste på snart 3 år, som skal passe vores to guldklumper den dag vi skal giftes. Jeg er i syv sind over hvor meget man giver for. Det er alligevel en hel dag og nat hun har dem. Jeg laver en lækker kurv med alt muligt lækkert blandet til hendes og vores unger, men er det et lækkert til de voksne og for hvor meget? Hvad har i andre givet/tænker i at give "dem"? Knus fra Christina
 15. Har ikk modtaget nogen pm. Hvad er din pris?