jettekopp

Medlem
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About jettekopp

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    04.05.2013
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Aarhus Teater
  1. Vi skal give 55 kr pr. kuvert. Bryllupskager er bare dyre :-(!
  2. Jeg spurgte i sommer, da jeg besøgte brudebutikken i Aarhus, og de har udsalg både til januar og om sommeren. Derudover så har de jo deres helt vilde fabriksudsalg i oktober hvor ALLE kjoler fra ældre kollektioner koster 1500 kr uanset førpris! Jeg har allerede booket prøvning til dette! Det er måske værd at overveje, men selvfølgelig en udfordring hvis du skal købe efter "hvad mon jeg vejer om et år...."
  3. Vor Frue Kirke i Aarhus viste sig at være en vinder så nu er der endelig fundet en kirke!!! Hurra og mange tak for jeres input! Derudover har jeg lige booket kjole prøvning til Lillys lagersalg i Vejle - tænk hvis man kan finde drømmekjolen til 1500 kr!!!! Det ville da være helt kanon! Tjuhej til alle derude!!
  4. Hej alle Jeg er kommet i et lille dilemma ift vores vielse næste år. Det viser sig at vi er tilknyttet Fredenskirke sognet i Aarhus og kirken er alt andet end den charmerende danske landsbykirke, og jeg er derfor ikke meget for at blive gift der. Jeg har reserveret til vores bryllupsdag "just in case" men nu er mit spørgsmål, om der er nogen der har erfaring med at booke andre kirker i Aarhus og omegn, når man ikke er tilknyttet sognet eller har anden tilknytning til kirken. Åbenbart så er der enorm rift om "de pæne kirker" i Aarhus og omegn så mange af dem har begrænsninger på hvem der kan blive gift i kirken. Hvilke kirker i Aarhus har IKKE denne begrænsning? Kunne man evt få en anden præst til at vie os et utraditionelt sted, eller er det kun muligt ved en borgerlig vielse? Håber på at jeg kan få booket en charmerende kirke i stedet for Fredenskirken.... eller finde et andet alternativ....
  5. Hej alle Tusind tak for de mange gode forslag. Jeg vil undersøge mulighederne, som I har nævnt :-). Dejligt med jeres input!
  6. Hej alle Til maj næste år skal jeg giftes med min skønne englænder og vi har nu fundet lokation og dato, men næste skridt er at finde ud af musik/underholdning til festen. Er der nogen i samme situation, som har gode forslag til konkrete musikere eller til hvordan man kan gøre "alle glade"? Jeg synes ikke, jeg vil have en super traditionel "suppe-steg-is" mand til at fyre danske vitser af hele aftenen, men vil på den anden side gerne have lidt hyggemusik under middagen og noget festligt musik til dansen senere. Vi skal holde festen i Aarhus, så det skal helst være forslag til musikere/DJ's i rimelig køreafstand fra Aarhus :-). På forhånd tak )