LEAntropisk

Medlem
 • Content count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

LEAntropisk last won the day on May 10 2017

LEAntropisk had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About LEAntropisk

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 10/12/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.leantropisk.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Borgerlig i Aalborg
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Randers

Recent Profile Visitors

1,448 profile views
 1. Arh hvor ser det bare SUPER godt ud!
 2. Jeg synes par godt kan sidde sammen, men vi har selv forsøgt at sprede klikerne over flere borde. Jeg synes personligt det er rart at have min partner ved min side og så ellers sidde sammen med nye spændende mennesker, så der også er lidt tryghed. Plus jeg synes lidt, at et bryllup er en kærlighedsfest og når jeg selv har været til bryllupper, har det været rart at kunne klemme min kærestes hånd under de søde taler.
 3. Det er en app der hedder weddingparty og så hashtag til instagram
 4. Øv. Bilka kunne ikke hjælpe os :/ Andre gode bud?
 5. Vi er endt med at det bliver en tjek-liste af en art. Fx husk at udfylde gæstebogen, få taget billeder osv. En quiz lyder ellers skæg.
 6. Der er hæftet til alle, for de fungere også som bordkort Og det er nogle vi selv laver ved at dele a-4 papir op i fire spalter og så syr dem sammen på maskinen
 7. Ah lidt fakta kunne være meget skægt tak.
 8. Hvad med Høloftet i vejgård?
 9. Vi er gået igang med at lave bordhæfter, men der er en tom side, som vi ikke ved hvad skal bruges til (og den kan ikke pilles ud). Det kommer til at indeholde: Bordkort Velkomst Menu Faciliteter Praktisk Info om apps Hvem er hvem Bordplan Men den sidste side i hæftet er tomt. Det skal ikke være festregler eller de der kærlighed er... tegninger. Men har i nogle gode ideer?
 10. Kig på bagetid.dk
 11. Hvad med noget legetøj?
 12. Hej BKere Vi står og skal bruge nogle blomster til bordpynt og min buket. Det vi mangler er brudeslør, noget grønt med en blå undertoner og nogle hvide blomster. Men jeg ved virkelig ikke hvor jeg kan få fat i det, til nogenlunde billige penge. Er der nogen der kan hjælpe?
 13. Vi svinger mellem disse to løsninger: To små figurere fra netto, der ikke er brudepar. Eller et fladt fondant hjerte hvor vores navne og dato bliver trykt i og så en mine flagranke over.
 14. Tak for alle de gode tips synes det er en svær en, for location betyder bare så meget for billederne. Er selv vild med natur og Urban miljø.
 15. Hej alle søde BKere! Vi har lige haft en samtale med vores fotograf og nu er næste opgave, at finde nogle gode location til vores billeder. Derfor vil vi blive rigtig glade, hvis i kunne komme med nogle gode ideer til steder i Aalborg. Gerne både ude og i tilfælde af regn.