LEAntropisk

Medlem
 • Content count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

LEAntropisk last won the day on May 10 2017

LEAntropisk had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About LEAntropisk

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 10/12/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.leantropisk.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Borgerlig i Aalborg
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Randers

Recent Profile Visitors

1,626 profile views
 1. Taak Må da egentlig hellere tilbage til beretningen snart.
 2. Sikke et fint billede! Og sikke en fin kjole!!
 3. Det var faktisk rigtig fint Der er en lille pavillion som gav muligheder og de gamle fodderstalde. Plus man kunne stå i tørvejr i tilfælde af regn. Synes billederne fik et sødt rustik look med de gamle stalde.
 4. Arj hvor er i bare søde alle sammen, bliver helt forlegen
 5. Ih hvor er du bare smuk!!
 6. Et til Her er endnu et all-time-yndlings!
 7. Flere fra photolocation I får lige lidt flere billeder så Der er flere endnu, men det bliver nok først imorgen
 8. Arj i er bare så søde piger! De er faktisk bare taget på Dyrskuepladsen i Aalborg
 9. Billeder fra location Del 1 Her er lige et par af mine yndlings!
 10. Beretning del 8 Efter vielsen Da de var færdig med at overdynge os med ris, blev der lige knipset et par billeder. Så var det tid til en omgang lykkeønskninger, det var rigtig hyggeligt og vejret var så fint. Der var blevet pakket vin og hjemmelavet kransekags, så det blev også til en skål. Min far står og åbner flasker Fotografen fangede også lige et fint billede af buketten. Er faktisk ret stolt af den Da vi havde stået lidt og fået lidt til ganen, ville jeg egentlig bare gerne videre og have mulighed for at være lidt alene med min MAND. (ja okay, fotografen ville også være der, men næsten alene ;) ) Min søde frisørveninde rettede lige lidt på mit hår og så var det ellers bare afsted. I mens tog mange af gæsterne hen til mine forældre, hvor festen blev holdt Når jeg vender tilbage, bliver det med billeder fra photolocationen :D Der er SÅ mange gode, men der må vel også være grænser for, hvor mange i har lyst til at se ;)
 11. Beretning del 7 RIS Så kom vi ud af Rådhuset som mand og kone. Og SÅ væltede det ned med ris! Så jeg tror bare jeg vil lade billederne tale for sig selv, for igen, kan ærlig talt ikke huske ret meget derfra. Martin hjælper mig med at få lidt ris ud af håret.
 12. Beretning del 6 Vielsen Så var det ind. Salen var virkelig fin. Må indrømme at jeg faktisk ikke husker så meget, var helt høj og ør og ren lykke og kærlighed. Faktisk lagde jeg slet ikke mærke til, at der var andre end Martin. Husker dog følgende ;) : Først skulle vi udpege vidner, der havde vi valgt Martins to bestmen, hans lillebrødre. Derefter skulle vi verificere at vi var hvem vi nu sagde vi var og at vores nye navne var rigtige. Vilsesmanden kunne selvfølgelig ikke udtale mit nye navn, haha, det er der aldrig nogen der kan. Esquives ligner også noget der skal udtales fancy-pancy, men det skal faktisk bare udtales Eskives... Det er q'et der gør det svært for folk. Husker også at han faktisk sagde nogle fine ting om det ansvar vi nu havde, for hinanden, vores forhold og kærlighed. Det var faktisk slet ikke spor samlebåndsagtigt. Så blev der udvekslet ringe og kysset, helt klart min yndlingsdel af vielsen :D Derefter skulle vi underskrive med vores nye navn, meget sjov oplevelse. Og så var det ud af vagten. Vi fik dog lige et billede med ham der viede os og vores vidner. (Jeg ved ikke hvorfor Martin holder vielsesatesten op som om det er et klassebillede, haha). Som gave fra Rådhuset, fik vi en fin bog om Aalborg Rådhus. Og så var det afsted, ud i verdenen som Hr og Fru Lønstrup Esquives <3
 13. Beretning del 5 Før vielsen SÅ kan vi endelig komme videre i beretningen! Vi er super heldige og får en parkeringsplads tæt på rådhuset. Aalborg Rådhus ligger midt i Aalborg centrum og på en lørdag ved 11 tiden, var det ret usikkert om det ville være til at få en plads. Min far havde ellers sagt, at så ville han holde ulovligt, for vi skulle jo nå at blive gift ;) Det blev heldigvis ikke nødvendigt! Da vi går mod rådhuspladsen slår det mig. "SHIT, nu er det nu!" men jeg når knap at panikke, før jeg ser at stort set alle vores gæster står klar, for at tage imod os. Wow. Det havde jeg bare ikke forventet! Folk kom jo langvejs fra og så stod de bare klar der, for at være med til vores vielse. Faktisk, havde jeg troet at vielsen kun ville være for vores aller nærmeste familie, men nu var alle bare der. Det var SÅ stort og jeg var SÅ rørt og glad! Men så skulle vi hilse på alle og pludselig glemte jeg lidt hvorfor det var vi var der. Aalborg Rådhus, så fin en bygning. Mens vi gik rundt og hilste på folk, kom parret ud der var blevet viet før os og det var en jeg havde gået i folkeskole med, hvad er chancen lige for det!? (Her kan man lige se lidt af det fine hår, min veninde satte på mig, mens jeg hilser på vores toastmaster) Min på det tidspunkt kæreste <3 Han var SÅ lækker altså. Så blev det tid til at gå ind. Vi gjorde det nok lidt forkert, for vi skulle sikkert være gået ind inden det andet par kom ud, men der var bare ingen struktur og vi havde travlt med at mingle og hygge os. Da vi står ude for døren og venter, bliver Martin utålmodig og stikker hovedet ind af døren for at se hvor ham vielses-manden bliver af, det viste sig at han lige var ved at klemme en bid mad ned og det skulle han jo have lov til ;) Lidt efter kom han ud og så var det altså nu! Og nu kan der ikke være flere billeder i dette indlæg ;)