Frigga

Medlem
 • Content count

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Frigga last won the day on July 10

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Frigga

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.06.2021
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,147 profile views
 1. Hvorherre til søhest! Ki, er der ikke en måde at tagge dig i den her slags opslag?
 2. Jeg synes det lyder rigtigt fint. Det eneste jeg tænker er om I virkelig kan vente med at kysse til vidnerne har skrevet under...?
 3. Godt du har fundet en kjole. Lægge op og korte ærmer vil enhver skrædder kunne gøre.
 4. Må nok desværre sige der ikke er mange på her for tiden. Men hvem ved måske er der lige en der ved det....
 5. Uf det lyder ikke som om den skrædder kan sit arbejde. Jeg ville finde ud af at klage, hun har jo ødelagt din kjole, men jeg ved faktisk ikke hvor man står i den siuation. Og det får du jo ikke kjole af inden brylluppet. Nu kan jeg ikke huske hvor du bor. Men jeg ville overveje at tage i Lilly outlet i Åbenrå (argh jeg ved godt du måske ikke har lyst til Lilly endnu engang, men brug det evt til at forhandle yderligere rabat) De har kjoler til 500-3000kr. De har det de har, men man får jo så også kjolen med sig med det samme.
 6. Åh nej da. Er der klippet af så det ikke kan rettes tilbage med de puder der var i? Så vidt jeg kunne forstå har du selv bedt om at de skulle fjernes. Måske en mellemting kunne være løsningen? Hvordan ser kjolen ud, var det en ide at finde en bolero eller en blondetop at tage over til at ændre udtrykket? Personligt var jeg glad for at jeg valgte ikke at købe brudekjole i foretning da jeg var ude at prøve. Jeg har heller ikke så meget barm, men vil dog ikke ligefrem kalde mig fladbrystet. Men synes det var meget svært at se om kjolerne klædte mig på overdelen fordi de ALLE var for store. Da jeg nævnte det var svaret at det er fordi man ikke kan lægge den ud så kan alle i stedet lægge den ind (og betale for det, tænkte jeg). Håber inderligt du finder en tllfredsstillende løsning.
 7. Hvorfor skulle hun ikke kunne være begge dele? Da jeg så din overskrift tænkte jeg (farvet af at jeg kun har een brudepige) at det kunne komme i cambolage hvis hun både skulle hjælpe dig på toilettet OG holde overblkket igennem.hele festen - det ville jeg synes var meget at forlange af een person. Men når du har 4 brudepiger, så er der jo hænder nok.
 8. Hvis du har kik på nogen så brug da deres pris i budgettet. Du kan jo godt bede om en pris uden at booke dem.
 9. Humanistisk selvskab i Danmark kan ikke foretage den juridiske del af vielsen. Man man kan gøre næsten som man vil hvis man får et byrådsmedlem til at foretage vielsen. Man kan henvende sig på kommunen der hvor I gerne vil giftes og spørge. Nogen gange kan man lave aftale igennem dem. Andre gange kan de have regler der gør det ret besværligt. Det er forskelligt fra kommune til kommune, det er også forskelligt om det er gratis, eller de tager et gebyr. Hvis kommunekontoret ikke kan hjælpe med en løsning der passer jer, så kan man i stedet selv kontakte et byrådsmedlem og spørge om han/hun vil vie jer. De fleste synes det er en sjov opgave, så jeg har indtryk af at det er ret nemt af finde nogen der vil.
 10. Der er ikke så mange aktive brugere herinde for tiden. Men prøv at søge på sidens søgefunktion. Der ligger rigtig mange gode tråde om alt muligt. Prøv forskellige søgeord. F.eks. lommeletter, lommetørklæde osv
 11. Ja, vejret er jo lidt svært at bestille - selv hvis man er ude i god tid Men med det antal kan jeg ikke se der skulle være noget at udsætte på det.
 12. Det kommer vel lidt an på hvem I skal have med. Hvis I holder jer indenfor de rammer myndighederne stikker ud er der jo ikke noget i vejen for det - efterhånden trænger vi jo til at der skal ske noget. Men hvis I har faniliemedlemmer der er særligt udsat, så skal man måske lige overveje en ekstra gang. Vi holdt i lang tid fast i at holde det i år (evt blot udskyde et par måneder) hvis blot der blev åbnet nok til at det var tilladt. Vi var indstillet på at undvære dem der evt selv kunne finde på at melde fra, men så kom vi til at tænke på mine svigerforældre som er blevet noget skøbelige, og da det gik op for os at vi ikke ville være skyld i at de skulle være sammen med en masse mennesker de ellers ikke ville komme i kontakt med var valget ikke så svært alligevel og vi har udsat til næste år.
 13. Held og lykke på søndag. Må der komme det bedste ud af det.
 14. Selvom situationen ikke er nem er lige den detalje omkring invitation, i mit hoved, meget nem. Er din kæreste klar til at bryde helt med sine forældre? Ja - så skal de ikke med. Nej, så skal de selvfølgelig inviteres. I begge tilfælde kan der komme noget bøvl ud af det, og det kan takles på flere måder, men i bund og grund er det jo det, det handler om. Og beslutningen er ikke din men hans, for det er ham der har mest at tabe.
 15. Jeg tror en professionel skrædder kan udføre mirakler med at sy barmen ind, det kan dog være svært hvis der er meget perlebroderi el.lign. men ellers skal du ikke være nervøs. Jeg selv som selvlært syerske kaster mig over alt mulig tilretning UNDTAGEN barmen... Så tag en snak med skrædderen