Frigga

Medlem
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Frigga last won the day on July 16

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Frigga

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.05.2020
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

693 profile views
 1. Ree park på djursland (hvis ikke det er for langt væk) har overnatning i parken ''blandt'' dyrene, måske de også har festlokaler...
 2. Man kan også holde det i cafeen på Hjerl hede, mon ikke der så er rabat til entréen til museumsområdet.
 3. Der kunne også være specielle muligheder i Jesperhus. De har så meget forskelligt at de kunne have muligheder ud af boxen.
 4. Der er også en mindre dyrefarm som har festlokale i Fjerritslev, Thisted, Pandrup området -ja jeg ved godt det er et stort område, men jeg kan jo netop ikke huske hvor det er, kun at vi kørte forbi en dag vi var der omkring... Hvis jeg ikke tager fejl var det tæt på minilandsbyen i Frøstrup. Jeg så kun festlokalet udfra, mn det så ud til at have en fantastisk udsigt, det var derfor jeg lagde mærke til det, men det var vist ikke voldsomt stort ( optil et halvt hundrede mennesker opfatter jeg ikke som særlig stort så det siger måske ikke så meget. Og så kom jeg da også lige i tanke om pavillionen i rosenparken i Ålestrup.
 5. Jeg ved man kan blive gift i templet i Randers Regnskov. Og jeg mener at have set man kan holde middag i hajtunellen i... - ja,jeg kan ikke huske hvor. Har de hajtunnel i Kattegatcenteret?
 6. Der er et par tråde der bliver opdateret ind i mellem, dog ikke ret meget - selv er jeg dog ret aktiv på min tråd (mest for min egen skyld - har lidt for meget tid for tiden) Men man kan nu også få rigtig meget inspiration i de gamle tråde. Men man skal ikke forvente mange svar på sine spørgsmål.
 7. Prøv at kontakte dem der sidder i byrådet personligt, hvis de invilger i at gøre det om søndagen kan det godt lade sig gøre selvom kontoret har sagt nej. Hvis I kender nogen der kender nogen der sidder i byrådet er det nok den bedste vej at gå. Så vidt jeg ved kan de kun vie i egen kommune, så det hjælper nok ikke at kontakte en anden kommune, hvis det skal foregå et bestemt sted.
 8. Det nemmeste er vel at kontakte dem og forhøre om mulighederne.
 9. Muligvis er der noget i Denne tråd, men kun hvis du udvider radius.
 10. Helstegt gris er i øvrigt meget populært som billig bryllupsmiddag, men det kræver selvfølgelig et sted at lave det. Jeg tænker ikke 2.sals altanen er godt nok.
 11. Er lidt i tvivl hvad du mener med "buffet med en hovedret". Om du mener at det kun skal være en slags kød med tilbehør eller du bare mener hovedretsbuffet? Hvis det er det første så måske tortillasbuffet - oksekød i krydret tomatsovs (lidt til den tørre side), tortillas evt flere slags, tacoskaller, gouakamole, grønt, forskellig ost og nogle lækre stærke souser. Eller mørbradgryde (med fløde og bacon så det er lidt luksus) med ris, kartofler, surt og salat. Afhængig af hvor mange gæster og hvor meget ovnplads så mørbrad m bacon, flødekartofler og salat. Hvis snakker en buffet med forskellige ting så vil følgende alle kunne fryses ned og kun skal varmes: Tærter (grøntsags, bacon, skinke, laks, ost i forskellige kombinationer) frikadeller (gerne forskelligt krydret) lasagne, alle mulige sammenkogte retter. Desuden kan de fleste ting til salat skæres dagen før og opbevares i køleskab, bare det ikke blandes før på dagen. Og husk så at tænke plads i fryser, køleskab og ovn ind i planlægningen
 12. Spørgsmålet er måske også hvor langt I selv er villig til at køre for at gøre klar osv. Jeg faldt bare over billeder og tænkte på dig...
 13. Nu ved jeg ikke om Bælum er indenfor jeres radius, men måske skulle du kigge på Skovpavillionen i Bælum
 14. Altså, nu er jeg også ret vild med "Over koen" ved Hvalpsund, men det er jo nok lige langt nok selvom du skriver Jylland...
 15. Wigwam nær Horsens Husker ikke hvor mange der er plads til. Har kun set det på nettet.