Frigga

Medlem
 • Content count

  576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Frigga last won the day on April 8

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

1 Follower

About Frigga

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.06.2021
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,565 profile views
 1. Nemlig
 2. Jeg tænker: Jeg har ikke været til et eneste bryllup i årtier, så ligegyldigt hvilket bryllup jeg kom til som gæst, så ville jeg ikke have set noget af det andre gør og som er meget brugt. Kun fordi jeg har bryllupsreserchet ved jeg lidt om hvad mange gør nu. Men jeg har nu også altid været så speciel at jeg aldrig har fulgt trends i det hele taget, så det betyder slet ikke noget for mig. Har man lige haft en masse bryllupper i omgangskredsen, så kan jeg godt forstå at man gerne vil gøre det anderledes. Jeg har bare valgt det der var mig/os uden at tænke på hvad andre har gjort. Og blot brugt nye og gamle billeder og opslag til inspiration. Altså jeg overvejer at bruge en af de ting der trendede for ca 10 år siden (iflg denne sides gamle opslag). "Druknede blomster" - en vase med klare vandperler og blomster nede i vandet, så vandperlerne holder dem fast, så det ser ud som om de svæver.
 3. Som de de andre er min eneste bekymring at lokalerne ikke må virke for store, men det har stedet sikkert helt styr på. 50 gæster er altså også en sjat, det skal nok blive stemningsfyldt.
 4. Der er ikke noget i vejen for at blive fulgt op af 2. En på hver side. Den der går på den side hvor du holder brudebuketten kan evt holde dig i armen i stedet for det omvente. Så kan du have begge onkler eller begge børn, alt efter hvad der føles mest rigtigt. Vi har begge voksne børn og vi har valgt at gå/stå alene begge to, kun har jeg en voksen brudepige bag mig da jeg skal have et slæb rundt om et hjørne. Vores børn skal formodentlig sidde ved "alteret". Jeg havde egentlig altid ønsket at min bror skulle følge mig op også da min far levede, men nu er jeg vist blevet så "voksen" at jeg godt kan stå på egne ben. Jeg har indtryk af at min h2b havde lidt svært ved at vælge imellem sine brødre. Så derfor er det blevet sådan for os. Husk traditioner kan twistes lige nøjagrigt som man selv føler for.
 5. Tillykke med kærligheden. Hvis det er vigtigt for din kæreste at blive gift, så har han måske også en ide om hvordan han gerne vil gøre det. Jeg synes faktisk du hellere skulle spørge ham til råds og fortælle han om dine overvejelser, end alle os der ikke kender dig. Jeg tænker måske også at du måske i virkeligheden er bedre til at besvare alle de spørgsmål end os der planlægger bryllup - for mit vedkommende første gang selvom jeg nærmer mig de 50 og har voksne børn med en anden ;-) I virkeligheden handler det jo om at du skal mærke efter hvad du gerne vil - og ikke mindst hvad din kæreste vil. Det eneste jeg vil sige er at det ALDRIG bør være hvad andre tænker eller ikke tænker, der skal afgøre om du skal giftes eller ej.
 6. Ring til en af kommunerne og spørg. Spørg evt den I gerne vil have til det...
 7. Har ikke prøvet det. Men vi skal vies hjemme i laden af vores lokale præst. Vi laver det nøjagtigt som i kirken blot med musik i højtalere i stedet for orgel. Mit eneste råd er at sørge for at få på plads hvem der vil komme ud og vie jer, hvis I ikke allerede har det.
 8. Jeg synes det lyder som en smuk tanke. Hvis du har været igennem en stor udvikling/forandring så har jeres nærmeste vel også kunnet se det og vil forstå hvorfor I har lyst til at fejre det på en eller anden måde, og at I vil gøre det ved at fejre jeres parforhold så er der vel forståelse for det. Jeg ville dog nok kalde det noget andet en bryllup. Måske noget i retning af "vow renewal" som jeg egentlig synes er en smuk skik. Måske "løftefornyelse"? Eller blot 5-års bryllupsdag? ( eĺler 4 års, hvis det er det)
 9. Sorry, det giver dig stadig ikke ret til at fraråde andre du ikke kender at blive gift. Jeg fik mit første barn som 21årig og de (jeg fik en mere 22 mdr senere) har ikke ødelagt min ungdom eller forhindret mig i at få en uddannelse. Så det er jo helt individuelt - hvilket er grunden til at man ikke blander sig i den slags hvis ikke man bliver spurgt eller er meget tæt på vedkommende.
 10. Kære JL Det kan godt være du synes shots er upassende til et bryllup og det er meget passende at du besvarer et spørgsmål om det! Men det er da mega upassende at du på et bryllupsforum udtaler dig om menneser du ikke kender skal gifte sig eller ej. Hvis der er brug for den slags råd, så er det vel forbeholdt dem der er tæt på de involverede, der kender lidt mere til hele situationen. Personligt synes jeg ikke giftermål er så afskrækkende selvom man er ung. Der er da en smuk tanke at ville forpligtige sig overfor hinanden. Og går det helt galt, så er skilsmisse jo en mulighed. Derimod har jeg mere frygtet at mine døtre skulle vælge at få børn for tidligt, for der er ingen fortrydelsesret overhovedet. (Undskyld Sarah, at din tråd om shots blev til en diskussion om bryllupsalder)
 11. Jeg kan jo læse ud af dit opslag at du allerede har tænkt på at der er forskel på hvad de ældre gæster og jeres yngre venner vil sætte pris på. Så selvfølgelig skal I da købe shots, hvis det er det I gerne vil. Heldigvis er det sådan at "det der høre sig til ved et bryllup" er lige netop det man selv prioriterer. Der er så mange ting man kan vælge at gøre, men hvis man vil det hele så løber det op. Med det budget I har vil I komme til at træffe nogle valg og så skal I selvfølgelig prioritere det I selv vægter højest ved festen. Det er vist ikke unormalt at man måske prioriterer familien lidt højere først på dagen og vennerne senere på aftenen, hvis man synes det er svært at forene over hele dagen.
 12. Må vi hører hvor du endte med at finde den?
 13. Jeg går ud fra de to brudepiger har den blå kjole på. Men for mig at se er typpen af kjole en som 1. er forholdsvis nem at finde, 2. også klæder store størrelser (kommer selvfølgelig an på pasform), MEN farven blive måske svær at finde? Hvis der er råd til det ville jeg nok finde ny kjole til begge de grønne brudepiger så man finder en kjole der fåes i begge størrelser så de to også kan blive ens. Men det er jo en ekstra udgift, som man må gøre op med sig selv om det er det værd. Jeg tænke faktisk også du skulle prøve at spørge dine brudepiger om deres mening - det er trods alt dem der skal have kjolerne på. Og jeg ved ikke om du betaler eller de selv gør.
 14. Allerførst så er det allervigtigste at brudepigerne har mulighed for at have en kjole på de føler sig tilpasse i. Og ikke mindst for hende der i forevejen skiller sig ud med sin størrelse (fra en der selv har prøvet at være både lidt for stor og meget for stor) Nu ved jeg ikke helt om jeg har forstået det rigtigt. Hvis to af brudepigerne har helt ens kjoler på og de to andre har to forskellige kjoler på, vil det nok se lidt mærkeligt ud. Hvis det er 4 forskellige der blot matcher i farve (evt to og to) så er det jo også ok, især hvis man holder længderne nogenlunde ens som du selv er inde på. Men uden at have set kjolerne er det svært at tage stilling til.
 15. Tja vi har lige sendt re-invitation ud til 100 gæster. Vi rykkede fra 30.maj 2020 til 19. Juni 2021. Men kun tiden vil vise hvordan det går. Der er jo ikke nogen der kan sige det med sikkerhed, men med vacciner og vejret imod virus, så tror jeg august, september er sikre nok, måske allerede fra juli. Men frygter vores egen dato godt kan være i fare. Derfor har vi helgarderet os ved at fortælle alle at det forudsætter at forsamlingsforbuddet kommer op på 100. Og at hvis det kun når de 50, vil vi reducere i gæstelisten (i praksis får de forskellige grupper så en invitation til en mindre komsammen hos os en anden dag i løbet af sommeren) og hvis man kun må være færre endnu så aflyser vi festen (og går på rådhuset på min brors fødseldag i stedet - han er gift på min fødselsdag) så kan vi overveje om vi vil holde noget om nogle år.