Frigga

Medlem
 • Content count

  450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Frigga last won the day on August 6

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Frigga

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.06.2021
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,268 profile views
 1. Om det passer helt til dine krav ved jeg ikke, men jeg synes du skulle tage at kigge på Sinding feriecenter. Efter sigende skulle de have et godt festlokale. Og der er overnatningsmuligheder og de er ret billige.
 2. Jeg synes det er en rigtig god løsning! Når det traditionelt er brudens forældre der sidder tættest på brudeparet, så er det fordi de traditionelt betalte hele festen og dermed var værterne. Så den fortrinsret kan de jo formodentlig kke påberåbe sig længere.
 3. Ok, billedet er væk, men linket virker stadig.
 4. Wow, den rose i linket ser fantastisk ud!
 5. Jamen tak for ideen (jeg kan ikke huske om det var dine eller en andens jeg så først) Jeg synes det er en genial og elegant måde at få flere sider på. Nu får vi se om jeg får plads til tyl og lommetørklæde - nu da jeg ikke skal bruge plads til kørselsvejledning og kirkens historie (da vi har flyttet vielsen hjem i laden!)
 6. Sød ide, selvom billederne mangler, måske skulle de på to-do-listen. Har doilies i passende str. Jeg tror nu ikke pappet er nødvendigt, men det må jo afprøves.
 7. Flot kirkehæfte, som fortjener at komme frem i køen. Nåja, det er da også ca den model jeg går efter....
 8. God ide, lad os lige flytte den frem selvom tråden er oldgammel.
 9. Denne tråd fortjener vist en renæsance...
 10. Mon ikke organisten skal øve sig lidt på den,måske I kan få en aftale om lige at lytte med, hvis I spørger pænt.
 11. Nu har jeg ingen forlovelsesring, men jeg ville da synes det er vildt malplaceret at spørge hvor ringen er købt og hvad den har kostet. Men hvis fimanavnet står på æsken så kan det jo ses der - hvis altså ringen gives i æsken...
 12. Vi har valgt ham her, som bor i Års. Det er selvfølgelig ikke Århus men dog i rimelig transportafstand. Jeg kan ikke vise dig egne billder da vi ikke er blevet gift endnu. Vi har blot valgt ham ud fra billedrne på hjemmesiden og så at han har rimelige (og gennemskuelige) priser.
 13. Man kan da skrive hvad som helst på. Blot man husker at der også skal være mindre ønsker. Nogle der gerne vil give penge vil synes om at kunne give dem som tilskud til en bestemt større ting. Jeg har set nogen der havde delt ønskesedlen op i prisklasser: 1-500kr, 500-1000kr, 1000-2000kr og 2000+kr Det er jo forskelligt hvor meget man giver, om man er nær familie eller hvor meget man selv har at gøre med. Der er en gammel fingeregl at mam bør give for ca samme beløb som festens kuvetpris. Men jeg ved ikke hvor mange der efterlever den. Personligt ville det nok afhænge mere af min egen økonomi. Tit kender man jo som gæst heller ikke kuvertprisen.
 14. Jeg har ingen gode råd, men du må rigtigt gerne melde tilbage her hvad I ender med,at gøre. Vi skal giftes i en meget lille kirke i juni næste år. Og jeg tror ricikoen for at der stadig er begrænsninger på hvor mange der må i kirken til den tid er stor...
 15. Jeg kom også lige i tanke om den liste jeg lavede, med input fra andre brude, hvad man skal/kan overveje om der skal være plads til i budget. Den ligger her.