Frigga

Medlem
 • Content count

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Frigga last won the day on January 23

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Frigga

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.05.2020
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

878 profile views
 1. Jeg synes ikke man skal sende ønskeliste med til de som kun inviteres til reception, så kontakter folk jer hvis de gerne vil se den, og så må I have den klar. Og som jeg kan læse mig frem til er det vist den mest ubredte holdning. Men på den anden side ville jeg heller ikke blive fornærmet/forarget hvis jeg fik en receptionsindvitation med ønskeliste, især ikke hvis der også er små ønsker.
 2. Den er godt nok også flot!
 3. Mit forslag ville også være Zelando og Asos. Du kan jo besetille flere hjem så du kan prøve i.den du tager en beslutning og så sende resten retur. Og prøv forskellige længder - længden gør utrolig meget forskel på mig. Og din bekymring om det bliver for hverdagsagtigt det vil i høj grad afhænge af hvilke sko du bruger til...
 4. Kender det godt, jeg er også godt med i både højde og drøjde og buler strategisk uheldige steder. Har du været ude og prøve forskellige stilarter? Nogle snit gør underværker og andet forvære alle ens problembørn. Og nogen gange er det slet ikke som man tror og kan ikke se det før man prøver. Du siger rådhusbryllup, så tænker du vel ikke en af de helt store kjoler, men er du ude efter hvid kjole, gallakjole, afslappet, eller hvad? Det kunne være vi har ideer hvis du fortæller lidt mere om hvad ønsker dig.
 5. Jeg tilslutter mig den med 2 personer og hvis alle drikkevarer også skal bæres ned fra 1.sal og resterne op igen, så kommer de da til at knokle for deres løn, som jeg måske synes er lidt til den bette side med 100kr i timen. 150kr i timen er ikke usædvanligt for serverinspersonale med bare lidt erfaring. Og at bære en 3-etagers bryllupskage ned af trappen ville jeg ikke overlade til en uerfaren 16årig, hverken af hensyn til kagen eller pigen!
 6. Hvad jeg ville gøre i dit sted? Lade som ingenting selvfølgelig! Du har ikke set ringen vel?! - kun æsken. Så vil der jo stadig være en overraskelse. Der er jo nok heller ikke den store overraskelse for ham om hvad du svarer.... Men når det så er sagt, så forstår jeg godt din skuffelse og så kan folk undre sig alt det de vil. Følelser er noget mærkeligt noget der bare ikke retter sig efter logik. Selv er jeg faktisk i sorg (voldsomt ord, men det eneste der dækker) over at min forlovede ikke friede til mig. Jeg har i modsætning til dig ikke behov for at han skal på knæ eller komme med en ring, det der var vigtigt var at det kom fra ham. Jeg føler at alle skridt i udviklingen af vores parforhold er kommet fra mig og jeg ville godt have haft at denne sidste del kunne være sket på hans initiativ, i stedet blev det nærmest; ''Jamen hvis du gerne vil giftes, så gør vi da det''. Hvor jeg ved at han aldrig kan gøre det om så det betyder noget for mig, så skal du måske glæde dig over at I begge har en lille romantisk ceremoni tilgode, også selvom det ikke kommer helt så overraskende som du måske havde håbet - du ved jo heller hvor og hvornår det kommer til at ske.
 7. Det med de 4 måneder hænger sammen.med ægteskabsattesten (hmm er det nu også det den hedder) som ikke må være mere end 4 måneder gammel på vielsestidspunktet. Nogle kommuner bruger samme tidsfrist til reservering af tid til borgerlig vielse i det hele taget. Det eneste forslag jeg har til at omgå det er at have en aftale med et byrådsmedlem der vil tage ud. Det er ikke sikkert det formelt kan falde på plads før, men hvis I har een der siger ja til at påtage sig opgaven, så bliver det helt sikkert godkedt.
 8. Efter min mening; ja, så længe det er alle pigerne indenfor gruppen der inviteres uden mænd. Men du skal nok også tænke på at de skal placeres sammen ved bordet, så de ikke føler sig alene uden deres partner...
 9. Jeg tænker; hvor slemt kan det være? De skal ikke styre 3retters middag - det andet kan hvem som helst da klare. Hvis de siger de har prøvet at servere før, så har de det nok. Det er selvfølgelig svært at vide hvor erfarne de er, men til det du skal bruge dem til tror jeg ikke det har den helt store betydning. Jeg ville dog nok selv være meget mere påpasselig med at tjekke op på at man nu også har en aftale end hvis det var en professionel kontrakt. Så man ikke står dagen før og ingen folk har. Men hyre dem turde jeg godt.
 10. Jeg har i øvrigt samme problem og jeg går lidt med nogle tanker om man kunne lave en løsning der ikke ser alt for klumpet ud,, hvor der bliver spændt køleelementer fast på ydersiden af dispenseren, som kan skiftes i løbet af aftenen.
 11. Et køleelement bruger man jo igen og igen. Lægger dem i fryseren, tager dem op og lægger ved mad, vasker den af og smider dem i fryseren igen. Det er selvfølgelig ikke udelukket, men hvorfor skulle de dog begynde at lække fordi de kommer i alkohol? Tror det er vigtigere at tjekke at de er godkendt til direkte kontakt med fødevarer(mærket med kniv og gaffel) da nogle er lavet af materiale der ikke er godkendt til madvarer (det er jo sjældent man lægger dem direkte i maden uden indpakning imellem)
 12. Har I kun spurgt på kommunekontoret? Man kan selv kontakte byrådsmedlemmerne. Ofte vil en af dem sige ja til at komme ud. Kontoret kan bare ikke råde over deres tid. Har ikke selv erfaring med det, men har hørt om mange der fik det til at gå op på den måde.
 13. Se evt her
 14. Jeg har ikke selv forstand på det, men jeg mener at have set andre brude anbefale Asos til ventebrudekjoler.
 15. Hov Cecilie, jeg kom i tanke om et trick jeg fik fra et foredrag på et tidspunkt, som jeg brugte i en lidt tillempet form. Man beslutter hvor meget man vil tabe sig. Og så tager man en kalender og skriver det man vejer nu ved denne måned og så trækker man et kg fra for hver måned fremover til man er nede på det man gerne vil ramme. Så vejer man sig hver dag og hvis man vejer mere end der står i kalederen så tager man en fastedag. Nu er et kg om måneden ikke nok hvis du skal tabe 20 kg på et år, men jeg gjorde det sådan at jeg skrev ned en gang om måneden hvad jeg vejede og trak så et kg fra til den næste måned. På den måde bliver de større fremskridt indregnet og alt over 1kg om måneden er stadig en succes. For det er forskelligt hvor meget man taber sig selvom man synes man gør som man skal. Jeg svingede imellem at tabe alt fra 1-5kg om måneden det år. Med hensyn til at veje sig hver morgen, så skal man lige holde hovedet koldt, for man svinger omkring et kg hen over en måned i takt med sin cyklus. De første par måneder kan det ikke bruges til så meget, men efter et stykke tid kan man godt vurdere om man rent faktisk spiste for meget igår - hvilket igen kan give et prej om hvad man gør som man skal passe ekstra på med. Og det kunne motivere mig til lige at være lidt ekstra obs på hvad jeg spiste. Og egentlig var det kun de dage hvor jeg var ved at falde lidt bagud at jeg følte at jeg var på kur.