Frigga

Medlem
 • Content count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Frigga last won the day on May 10

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Frigga

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. Jeg synes også det er en fin tale og må bare give discobil ret
 2. Mener man plejer at kunne finde sangskrivere på gul&gratis, den blå avis og marketplace. Søg på sange eller festsange.
 3. Hvor er den fin. Er helt tosset med den slags ryg/nakke.
 4. Denne tråd fortjener vist at komme op.
 5. Denne tråd fortjener vist bare at blive flyttet til toppen.
 6. Dit program vil jo altid være noget anderledes end andres - salmerne skal du jo selv skrive ind alligevel. Den jeg henviser til er ikke så svær at lave i word. Læg siden ned og brug 3 kolloner - og så skal du lige justere så udskriften passer med folderne. Det kræver måske nogle forsøg på udskrift og foldning. Du kan selvfølgelig være heldig der er nogen med en skabelon, men der er ikke mange på herinde længere.
 7. Der er de fineste kirkehæfter her der viser begge dele. Det er jo ikke ligefrem en skabelon, men det burde være til at finde ud af.
 8. Det er vel nemmest at spørge blomsterhandleren om - de har erfaringen.
 9. Nu er ens bryllupsdag jo en dag hvor der er skruet ekstra op for følelserne, så om det er nok, ved jeg ikke. Men normalt er det en stor hjælp at have hele talen skrevet ned så den kan læses op hvis man går helt "i kage". Fremhæv (feks fed skrift) nogle ord i selve talen som kan bruges som stikord til at sige tingene uden at læse op. Så kan du veksle imellem at tale frit og læse op alt efter hvordan dine følelser gerbærder sig. Hvis du også er nervøs for selve tale er det en god forberedelse at have øvet sig. Ikke blot læse den igennem og tænke den igennem men fent faktisk læse det op så den kommer ud af munden et par gange - husk ikke for meget fart på. Man kan feks læse op for katten eller sofapuden, eller spejlet - man føler sig altid lidt dum at tale ud i luften. Og husk så at alle blot vil synes det er så sødt hvis bruden (eller gommen) er tydeligt rørt. Håber du kan bruge det til lidt selvom det ikke helt svarer på dit spørgsmål.
 10. Her er lidt hvad jeg mener:
 11. Har set billeder af stolerækker hvor de yderste stole var pyntet med en tylsløjfe. Altså bare find inspiration til hvordan man kan pynte en stol -- men i stedet for at pynte dem alle så blot de stole der er nærmest midtergangen - evt kun på hveranden række.
 12. Det vil helt sikkert fungere, det er kun et spørgsmål om hvordan det ser ud med knude og snip osv. Og så må de selvfølgelig ikke være større end at de kan komme ned igennem åbningen.
 13. Synes det lyder som en lidt svær situation. Som udgangspunkt vil jeg jo altid sige at I selvfølgelig kun skal invitere dem I har lyst til - men nu er det jo sjældent så simpelt. Min første tanke var at "forsvare" det med at i ønsker at holde en fest om aftenen sammen med jeres venner som alle kender hinanden (hvis det altså er tilfældet) men det gælder jo ikke når din far skal med og måske også noget af gommens familie. Men at være ærlig om at I helst ikke vil være for mange er måske bare den rigtige vej frem. Du kender vel dine søskende og må have en ide om hvordan de ville tage det hvis du tog en snak med dem om det. Måske har du også nogle praktiske årsager til ikke at ønske at blive for mange - det kunne være budget eller at der kun kan være et vist antal gæster hvor du har tænkt at holde det. Min kæreste har 4 søskende og jeg er sikker på at de ville vise forståelse for situationen hvis vi stod i samme dillema. I sidste ende er det jo dig der kender alle forholdene og må stole på din egen mavefornemmelse.
 14. Jeg går også i overvejelser om at bruge sådan nogen diapensere til cocktails man ikke bare lige kan lave isterninger af (hvilket jegp lejer at gøre når jeg bruger dem til saft/limonade) og som heller ikke skal vandes ud med alm isterninger. Jeg leger lidt med tanken om frosne vandballoner i passende farve. Men nu er vandballoner jo ikke lavet til fødevarer så det er nok ikke en god ide at plompe dem direkte i. Men man kunne jo komme dem i en frysepose først (og lige sørge for der ikke er luft i posen). Om det kommer til at se grimt ud med den ekstra pose må jo nok komme an på en praktisk afprøvning.
 15. Hvis en spejderhytte ligger inde under det du havde tænkt så kan du prøve at søge på hyttefortegnelsen.dk, men det giver selvfølgeli kun mening hvis du med low-budget mener I vil stå for det hele selv.