Frigga

Medlem
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Frigga last won the day on July 16

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Frigga

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.05.2020
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

612 profile views
 1. Tror vi andre har ligeså svært ved at vurdere det, medmindre der lige er nogen der kan huske hvad de fik drukket. Jeg mener der er nogle gamle tråde herinde hvor der er nogen der fortæller hvad der blev drukket til deres bryllupper, så du må igang med søgefunktionen.
 2. Måske det kunne være en mulighed med telte med løse vægge, så teltene er stillet op så man heller ikke rammes af duggen når tusmørket kommer, men at væggene kun kommer på hvis vejret kræver det. Ved ikke om de professionelle telte kan bruges på den måde. Jeg planlægger selv havefest, så tænker lidt i samme retning, men vi har dog noget stald/lade, carport og bålhytte som bliver vores panikløsninger.
 3. Fik du brugt den? Virkede det tilfredsstillende?
 4. Hvis jeg skal være helt ærlig, så lyder det som om du allerede selv har fundet den rigtige løsning. Du er jo helt klar på at et stort cerimonielt bryllup ikke er dig, så er rådhusbryllup jo oplagt. Og der er da ikke noget i vejen for at holde en stor fest bagefter - enten på dagen eller lidt efter. Og så kan I jo selv bestemme hvor traditionel bryllupsagtig eller ej det skal være. Mht dine bekymring om din families forventninger til hvor de skal sidde, så er det måske en ide at I ikke sidder til højbords, men i stedet med jeres venner - så kan de jo ikke komme op at slås om hvem der får anvist de fineste pladser.
 5. Et egentligt råd er det ikke, kun et forslag: Hvad med, at I deler Petersen og du beholder dit mellemnavn mens ha beholder sit nuværende efternavn som mellemnavn, hvis det var fordi han gerne vil hedde det samme som sine børn. Når han nu har beholdt sin exkones navn eftrr skilsmissen er det så fordi det nu også allgevel var hans fars navn. Altså har du en drøm om at få hans navn, ja så må du jo tage det navn han kan og vil give dig. Eller vælge at dele dit eftrrnavn - eller hver beholder sit. Det kan vi andre jo ikke råde om for det handler helt igennem om jeres fælles mavefornemmelse. Men det forslag der er blevet nævnt i at lede efter navn i hans familie der må bruges giver måske nogle nye muligheder.
 6. Jeg ville nok kontakte dem for at høre hvornår man kan få leveret, for hvis det er til et andet sted end jeres hjem vil det jo være meget begrænset tidsrum. Det kunne godt tænkes at komme til at knibe. Desuden vul I jo altid komme til at skulle slæbe ind selv.
 7. Umiddelbart ville jeg sige Ficher-Dinesen, men der kan være fornavne hvor det modsatte ville lyde bedre . Generelt ville jeg vist altud sætte sen-nanet tilsidst. (Der sker ikke meget herinde for tiden. Der jeg har opdaget mest akrivitet er på facebook i gruppen "bryllup - jeg skal giftes, bryllup.dk", men der har man selvfølgelig ikke mulighed for at være anonym)
 8. Endnu går jec kun i de indledende overvejelser, men vi ville også have omkring 100 gæster. Og jeg er kommet frem til at selvom jeg rigtig gerne vil se dem alle, er jeg ikke rigtig villig til at bruge pengene på 3 retter til alle. Derfor går jeg i tanker om kun at have reception. Men også jeg synes en alm reception virker lidt lidt at spise folk af med. Så jeg er vist kommet frem til at lave reception med bryllupskage, snacks osv, samt nogle underholdningsaktiviteter og så simpelt skub-af-mad ved aftensmadstid. Så skal folk ikke ud og finde aftensmad, uden at det koster os det helt vilde. Men det er selvfølgelig lidt svært at kombinere med at tage de nærmeste videre til middag... Umiddelbart synes jeg det vigtigste er at gæsterne ved på forhånd hvad de kan forvente, så kan de jo selv afgøre om de vil køre for det. Selv ville jeg da køre forholdsvist langt for vielse og reception, men jeg ville nok ikke vælge at komme hvis det krævede en overnatning når der ikke er middag med. Blot mine tanker uden erfaringer bag.
 9. Personligt ville jeg ikke blive skuffet, medmindre jeg havde fået en save-the-date. Det er heller ikke sikkert jeg ville vælge alt andet fra for at deltage. Hvilket jeg ville gøre hvis jeg var inviteret til hele festen. Altså hvis du deler gæsterne i 2 så er det kun dem der skal med til middagen der skal have std og som du kan forvente reserverer datoen i deres kalender, mens du kan ricikere at dem der kun inviteres til reception kan finde på at prioritere noget andet højere. Men alle ved da at det er dyrt at holde bryllupsfest, så mon ikke der vil være forståelse for at kun de nærmeste er inviteret til middag.
 10. Kommer selvfølgelig an på hvordan stilen i jeres invitationer er, men egentlig er det vel bare at sætte sluttidspunkt på. F. Eks. "Da vi skal giftes ville det glæde os at se jer ved vielsen i kirken kl dit, med efterfølgende reception på passende sted(hvor det nu er) frem til kl dat. " Eller skriv både start og sluttidspunkt på: "Reception kl dit - dat" Når folk ser at det slutter kl 17.30 eller 18.00 så ved de jo godt at de ikke er inviteret til middag og aftenfest. Hvis reception og fest foregår på samme sted er det nok en god ide at sætte sluttidspunktet en halv time før middagen starter så der er tid til at "smide folk ud" - få evt toastmaster til at sige tak for idag hvis I ikke selv har lyst til det. Hvis middagen foregår på en anden adresse giver det sig selv at alle bryder op.
 11. Godt der var en løsning der passede.
 12. Kongelejren i Odsherred er da til 110 prs, den er på hyttefortegnelsen, og angivet til at udlejes til fest selvom de ikke vil have rusture. Du kunne også undersøge om Bisseruplejren har en spisesal der er stor nok selvom der ikke helt er sovepladser nok.
 13. Min tanke er at med kl 11, er I nødt til at tænke frokost til jeres gæster ind i det. Enten at I sørger for mad eller sørger for at lave tid o programet til at de selv kan skaffe sig noget.
 14. Hej

  Jeg kunne godt finde på at bestille derfra. Jeg kender et par stykker der har bestilt galakjoler. Jeg har ikke selv set kjolerne, men de var godt tilfreds til prisen(!) Men jeg ville kun gøre det i så god tid at jeg kunne nå at finde en anden løsning. MEN du skal ikke regne med at kunne bytte - de skriver selv på hjemmesiden at kjolerne syes på bestilling og derfor ikke tages tilbage. Jeg har heller ikke undersøgt hvad det ville koste at sende en pakke til Kina, men med postnords priser kan jeg ikke forestille mig at det ville kunne betale sig alligevel. Ja du kan risikere at der kommer told på, men kan også være heldig at der ikke gør. Og hvis de laver en fejl, f.eks. forkert str i forhold til det bestilte, så skal du ikke regne med fantastisk kundeservice. Det er lidt som med alt det andet man bestiller på f.eks ebay fra østen: Det meste er meget godt og udmærket kvalitet til prisen, og så er der noget forfærdeligt bras ind imellem som man bare må tage med og sige pyt. Og kan du ikke leve med det, så skal du ikke bestille hos dem!
 15. Uuh, hvad er sønderjyske bryllupskringler?