Frigga

Medlem
 • Content count

  364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Frigga last won the day on March 5

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Frigga

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.05.2020
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

947 profile views
 1. Jeg er ret vild med Rom, Barcelona og Budapest. Men de destinationer er ikke ligefrem perfekte til børn. Jeg har ikke lige været på bryllupsrejse, hverken med eller uden børn, men jeg har da rejst uden mine børn. Og mine forældre rejste også ind imellem uden mig og min bror, jeg har sågar selv valgt engang at blive hjemme selvom min ældre bror tog med fordi det var en kedelig bustur til Prag. Jeg husker nogle af de ferier jeg holdt hos mine bedsteforældre som nogen af de bedste - så fik jeg også lov til at holde fri fra mine forældre! Nu ved jeg ikke hvor gamle dine børn er og hvilket forhold de har til dem der i så fald skulle passe dem. Selvfølgelig skal de ikke passes første gang en hel uge, men hvis de er vant til at være der og er tilpas med det, kan selv ret små børn sagtens passes en uge.
 2. Måske du skal prøve at sende miss-lena en direkte besked. Hvis du går ind på hendes profil mener jeg der er mulighed for at sende en pb.
 3. Hvis temaet ER farverigt, så kan der vel ikke være for mange farver. Men selvfølgelig skal de passe sammen på en alle anden måde. F.eks vil pastelfarver være fint eller legofarver, men kun hver for sig, ikke begge dele blandet sammen. Hvis du mangler inspiration vil jeg foreslå at søge på ''fiesta'' på pinterest.
 4. Jo DET er de!
 5. Denne Video passer da vist i denne tråd.
 6. Det foresvæver mig at der har været nogle opslag om dem i facebookgruppen 'Bryllup-jeg skal giftes-bryllup.dk'' Men jeg kan ikke huske hvad det drejede sig om.
 7. Lægger telefonen på dagen og har et nødkit som bliver placeret et sted, satser på at spørge folk onkring mig om klokken. Så ingen taske til mig.
 8. DJ

  Jeg har ikke selv benyttet mig af ''diskobil'', men jeg har været så meget rundt her på forumet at jeg har set flere der gerne anbefaler ham/dem.
 9. Jeg ville da blive beæret over at blive inviteret til at fejre jeres kærlighed. Dagen skal da være lige det I gerne vil have det til at være. Nu har vi valgt at gøre det lidt utraditionelt og jeg tror bare man melder ud hvad det er man inviterer til, vil det blive godt modtaget. Bare man ikke laver en invitation der får folk til at forvente noget helt andet.
 10. Jeg kan helt klart bedst lide den første. Den giver et elegant elver-look til kjolen. I mine øjne understreger det det eventyrlige, som jeg synes du har givet udtryk for gerne at ville ramme. På den anden side vil perlemorsskiven være med til at understrege naturtemaet. Hmm - måske ikke til så meget hjælp alligevel....
 11. Jeg synes ikke man skal sende ønskeliste med til de som kun inviteres til reception, så kontakter folk jer hvis de gerne vil se den, og så må I have den klar. Og som jeg kan læse mig frem til er det vist den mest ubredte holdning. Men på den anden side ville jeg heller ikke blive fornærmet/forarget hvis jeg fik en receptionsindvitation med ønskeliste, især ikke hvis der også er små ønsker.
 12. Den er godt nok også flot!
 13. Mit forslag ville også være Zelando og Asos. Du kan jo besetille flere hjem så du kan prøve i.den du tager en beslutning og så sende resten retur. Og prøv forskellige længder - længden gør utrolig meget forskel på mig. Og din bekymring om det bliver for hverdagsagtigt det vil i høj grad afhænge af hvilke sko du bruger til...
 14. Kender det godt, jeg er også godt med i både højde og drøjde og buler strategisk uheldige steder. Har du været ude og prøve forskellige stilarter? Nogle snit gør underværker og andet forvære alle ens problembørn. Og nogen gange er det slet ikke som man tror og kan ikke se det før man prøver. Du siger rådhusbryllup, så tænker du vel ikke en af de helt store kjoler, men er du ude efter hvid kjole, gallakjole, afslappet, eller hvad? Det kunne være vi har ideer hvis du fortæller lidt mere om hvad ønsker dig.
 15. Jeg tilslutter mig den med 2 personer og hvis alle drikkevarer også skal bæres ned fra 1.sal og resterne op igen, så kommer de da til at knokle for deres løn, som jeg måske synes er lidt til den bette side med 100kr i timen. 150kr i timen er ikke usædvanligt for serverinspersonale med bare lidt erfaring. Og at bære en 3-etagers bryllupskage ned af trappen ville jeg ikke overlade til en uerfaren 16årig, hverken af hensyn til kagen eller pigen!