Frigga

Medlem
 • Content count

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Frigga last won the day on January 3

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About Frigga

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.06.2021
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,400 profile views
 1. Om de har pladser nok er jeg ikke helt sikker på, men synes du skal kikke nærmere på Ømborgen nær Ry/Silkeborg. Og Bakkegaarden Vesløs i Thy Samt Hesthave v Spøttrup Rydhave slot (og efterskole) kunne måske også være en mulighed, men jeg tror dog ikke det er stort nok.
 2. November 2020 Hvis du er ny her på siden så vil jeg anbefale dig at få en profil så du også kan se planlægningstrådene. For det er der, der sker mest for tiden. I det hele taget er der ikke så mange aktive medlemmer, så spørgsmål får man ikke så mange svar på. Tilgengæld tror jeg at os der er her synes det er rigtigt hyggeligt at følge hinandens bryllupstråde. Opret din egen og bliv en del af fællesskabet- lidt flere kunne være rigtigt dejligt. Der er masser af inspiration i de gamle tråde, så kik dig endelig omkring, men vær opmærksom på at det ikke giver meget mening at svare på en tråd der er flere år gammel. Tilgengæld kan du rykke en tråd der fortjener at blive set frem i lyset ved at kommentere, så flere får glæde af den. Velkommen til, både for en kort visit eller hvis du vælger at blive hængende.
 3. I helped another bride to make her weddingprogram. She choose theese: 1: Here comes the bride 2: Du kom med alt det der var dig Link 3: I blev skabt som mand og kvinde 4: Det er så yndigt at følges ad Link 5: Mendesohns weddingmarch Link All very traditional/commen choises.
 4. I appologize for my spelling, I speak english, but spells very porly in english. Just to clearify: A traditional danish churchwedding will be hymns played on the organ and the guests would be singing with only one churchsinger as a lead. Some churches do not have organs, some have choires, you get the point? But now a days it is getting more commen to have modern musik from speakers for some of the peaces. The priest have the last word on what he/she alloves to be played. Most normal is: Entrence (if played on organ without singing) 3-4 hymns - usualy with guests singing Exit (if played on organ without singing) We are doing our wedding at home with speakers, and expecting not to be singing (becourse of corona), but as the full churchceremony 1: Bryllup på Troldhaugen Link 2: Lysets engel går med glans Link 3: Hvad er det min Marie Link 4: Ave Maria Link 5: Spænd over os dit himmelsejl Link 6: Rondeau from Sinfonie de Fanfares Link Will it be a mix of danish and english-speaking gueasts at your wedding? Do you want english or danish songs? I will be happy to help you with some sugestions on what is commely used in danish weddings - maybe you will find some tunes that are familier to both groups...
 5. Can I ask what type wedding you expect to have? Townhall, church or outside? Since you ask in English I might wright my answar diffently acording to what you are thinking of....
 6. En hurtig søgning på sommerhus gav da nogle resultater, så kunne man jo spørge hvordan de ser på telt i haven og flere dagsgæster end huset rummer sengepladser til. Jeg kunne da se nogle af de større sommerhuse havde hyggelige (og store) haver.
 7. Jeg har lige tabt mig 20 kg på et halvt år. MEN det er ikke ned til min normalvægt. De sidste kg er altid de sværeste at komme af med. Og du skal være klar over at din krop sandsynligvis bliver noget slatten af at tabe sig så hurtigt, dvs det er måske ikke engang så pænt. Hvis du styrketræner imens kan du måske modvirke dette hvis du er ihærdig, men huden kan man altså ikke træne stram. Det er derfor jeg vælger at stoppe mit vægttab nu så kroppen har lidt tid til at ''falde på plads'' inden jeg til foråret skal til at tilrette mønster til brudekjolen. Jeg har haft svært ved at tabe mig ved alle mulige fornuftige omlægninger, så tilsidst blev jeg stædig og valgte at tælle kcal med appen lifesum. Det er indgribende og nogen gange ret uoverskueligt at veje og registrere alting inden man begynder at spise, men hvis ellers man retter sig efter den og taster alt ind så virker det. Appen regner ud hvad man skal spise pr dag udfra nogle spørgsmål og så skal man jo lige tjekke at man taber sig forventeligt i starten, for det er ret svært at ramme det helt korrekte aktivitetsniveau.
 8. I konkurrence med den pris kan man måske få en specialsyet hos en skrædder? Men det har selvfølgelig ulempen at man ikke kan prøve først....
 9. Hun ser sandsynligvis ikke din besked da hun kun har lavet det ene opslag, så hun ser det nok ikke. Men du kan prøve at klikke dig ind på hendes profil og sende en privatbesked, hvis du er heldig så får hun en mail.
 10. Aaarh flaget
 11. Hov hvordan trykker man raporter? Den funktion har jeg eftersøgt længe... Det skal lige siges at jeg altid kun er her på mobil.
 12. KI måsku du også skulle slette Bents bemærkninger - de virker MEGET umotiverede uden spamlinkene.
 13. Om det passer helt til dine krav ved jeg ikke, men jeg synes du skulle tage at kigge på Sinding feriecenter. Efter sigende skulle de have et godt festlokale. Og der er overnatningsmuligheder og de er ret billige.
 14. Jeg synes det er en rigtig god løsning! Når det traditionelt er brudens forældre der sidder tættest på brudeparet, så er det fordi de traditionelt betalte hele festen og dermed var værterne. Så den fortrinsret kan de jo formodentlig kke påberåbe sig længere.
 15. Ok, billedet er væk, men linket virker stadig.