Frigga

Medlem
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Frigga last won the day on July 16

Frigga had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Frigga

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.05.2020
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. Du kan evt spørge i nogle af bagegrupperne på facebook. Men så får du jo nok mere tilbud end anbefalinger....
 2. Kender desværre ikke nogen, synes bare dit spørgsmål fortjener at komme lidt op på listen
 3. Hvis du har gemt dit monogram som billede, mener jeg du kan sætte det ind i et dokument. Og så mener jeg der er et sted hvor man kan skrue på hvor gennemsigtigt det skal være. Og så skal det selvfølgelig instilles til at teksten går henover billedet. Som du kan hører er det blot det jeg ville prøve...
 4. Til forret har italienerne en masse marinerede grøntsager der efter min mening smager fantastisk. Så en bruchetta, en god skinke, en smule carpacio og et par forskellige marinerede grøntsager. Hovedret: aner det ikke, hvis jeg skulle lave italiensk inspireret, ville jeg servere 4 retter fordi det så italiensk med antipasti (forret), pasta (f.eks. med svampe), kød m kun lidt tilbehør, og så dessert. Men det kommer jo også an på hvad jeres kok kan. Som italiensk dessert ville jeg også vælge pannacotte eller tiramisu, men de dækker jo ikke rigtig ''frisk'', så mit forslag vil i stedet være en trifli, der kan anrettes på forhånd i glas (med eller uden fod) og som kan gives ekstra friskhed med godt med bær.
 5. Vi har ikke middag som sådan. I stedet holder vi en udvidet reception hjemme hos os selv med tivoli-aktiviteter, hotdogbuffet til aftensmad og bålhygge for natteravnene. Dvs sidepladser forskellige steder som pyntes lidt forskelligt. De store blomsterdekorationer er fravalgt af økonomiske årsager. Derimod skal vi have MASSER af balloner.
 6. Tror bare du skal forhøre dig hos de lokale blomsterbutikker. Vores lokale blomsterbinder havde her i oktober lavet nogle sindsygt flotte dekorationer (ikke bryllup) med bl.a. georginer og gul-orange egeløv. Hvis du gør det nu er der en chanse for at de kan vise dig nogle af de ting der er tilgængelige i september, hvor de måske kun kan fortælle dig om det til foråret. Selv skal vi slet ikke have blomsterdekorationer ud over måske lidt vi laver selv, så ikke så meget hjælp at hente der...
 7. Lergravgård Bogensholmlejren Kjelsølejren Men hvis Havrevang ikke imponerede manden, så vil de her nok.heller ikke...
 8. Det foresvæver mig der var mange steder på Djursland da jeg kiggede, men kan ikke huske navne ud over Røndegård, men kan ikke huske noget som helst om pladsen. I det hele taget er der ikke mange steder der har plads til 70 overnattende.
 9. Hov, jeg tror vores cikorie stod meget sent - vores var i en rådyrsblanding og måske ikke den samme som står i grøftekanten. Og jeg ved de er almindelige på Fyn men næsten aldrig ses her i Nordjylland. Om de findes på Bornholm ved jeg ikke... Og så er cikoriens mytiske historie en der omhandler trofast men ulykkelig kærlighed, så hvis man går op i den slags er den måske ikke helt passende. På den anden side tror jeg vil kunne lave de smukkeste vilde buketter.
 10. Tjaa der var vist en god grund til at man skal planlægge bryllup mindst et år i forvejen, så kunne du have tjekket nabolaget ud. I naturen kan jeg godt nok ikke lige komme på så meget, men det er vel georginetid ?! Og vores sommerfuglebusk stod flot på det tidspunkt. Om Lupinerne stadig står i august er jeg lidt i tvivl om.
 11. Ree park på djursland (hvis ikke det er for langt væk) har overnatning i parken ''blandt'' dyrene, måske de også har festlokaler...
 12. Man kan også holde det i cafeen på Hjerl hede, mon ikke der så er rabat til entréen til museumsområdet.
 13. Der kunne også være specielle muligheder i Jesperhus. De har så meget forskelligt at de kunne have muligheder ud af boxen.
 14. Der er også en mindre dyrefarm som har festlokale i Fjerritslev, Thisted, Pandrup området -ja jeg ved godt det er et stort område, men jeg kan jo netop ikke huske hvor det er, kun at vi kørte forbi en dag vi var der omkring... Hvis jeg ikke tager fejl var det tæt på minilandsbyen i Frøstrup. Jeg så kun festlokalet udfra, mn det så ud til at have en fantastisk udsigt, det var derfor jeg lagde mærke til det, men det var vist ikke voldsomt stort ( optil et halvt hundrede mennesker opfatter jeg ikke som særlig stort så det siger måske ikke så meget. Og så kom jeg da også lige i tanke om pavillionen i rosenparken i Ålestrup.
 15. Jeg ved man kan blive gift i templet i Randers Regnskov. Og jeg mener at have set man kan holde middag i hajtunellen i... - ja,jeg kan ikke huske hvor. Har de hajtunnel i Kattegatcenteret?