gracestar

Medlem
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gracestar

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/31/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  16.11.2013
 • Type vielse
  Borgerligt
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Hej Jeg vil rigtig gerne høre jeres kreative ideer, i næste måned er dagen endelig kommet til vores bryllup :) jeg har i den sammenhæng to voksne brudepiger, som selvfølgelig skulle have en gave, den ene har jeg styr på, men den anden som er min søster, til hende har jeg købt en kæde og et hjerte vedhæng som jeg har samlet, det ligner en form for guld, men Panduro - 100,- så kan alle vist godt regne ud at det ikke er det ;) Mit spørgsmål er, jeg ville helst have det graveret, men det er simpelthen for dyrt.. kender i en måde man selv kan gøre det på? eller en anden god ide?? håber på en masse gode svar
 2. Jeg har lavet en bog, med en oplevelse vi skal, 1 for hver måned, nogen er mindre så som i biografen, picnic osv. og nogen er lidt større. Vi skal giftes i næste månede. så november 2014 inviterer jeg ham på weekendophold. Det bliver den største oplevelse i bogen.
 3. Ja som overskriften lyder, er der nogen her som allerede har prøvet at holde bryllup på Ledreborg Slot, og hvordan var det? Håber der er nogen der kan hjælpe
 4. Det er nogen rigtig søde valg syntes jeg, meget personligt.
 5. Hejsa Må jeg høre, hvad bliver jeres lånt, blåt osv. ?? Er selv lidt i vildrede hvad det skal være, så kom endelig med jeres historier.
 6. Håber det er det rette sted at spørge, men jeg har tænkt på at min morgengave til min kommende mand skal være et tegnet pin up girl billede af mig er der nogen her af jer skønne brude som kender en/nogen som kan dette ?
 7. Super god ide, det havde jeg overhoved ikke tænkt på, tror jeg køber nogen engangs kameraer.
 8. Til brudenolga nej det er ikke den dato kan ikke engang huske at jeg har skrevet dato ind, den vil jeg da lige få rettet Og jeg skal nok vende tilbage hvis jeg finder ud af mere om prisen
 9. Super godt råd det har jeg ikke tænkt på at google, lige netop det ord Tak
 10. Nej det har jeg ikke, men har heldigvis også god tid endnu
 11. Hej Anna Perana, enig i browns de har nogle flotte kjoler men du har ret med prisen Livica det var en god ide det vil jeg gøre.
 12. Jeg har overvejet at tage til London og købe min brudekjole, er der nogen af jer der har viden om det er dyrere en hvis man køber i Danmark. og kan i anbefale nogle steder der ikke er vildt dyre? vil gerne holde mig under de 10.000 kr.
 13. Jeg er fra København, og du har ret i at der sikkert er en masse gode tegnere de er bare svære at finde på google
 14. Jeg kunne godt tænke mig at give min fremtidige mand en boudoir tegning i morgengave, havde tænkt det skulle være en kul tegning. Men jeg kan kun finde en masse boudoir fotografer, når jeg prøver at google tegnere osv. kommer der ikke rigtig noget relevant op.. så er der nogen her på dette skønne site der kan hjælpe mig?
 15. Vi skal have dessert shooters eller shots forskelligt hvad det bliver kaldt, men mindre glas fylt med divere mouse´og pyntes lige som man ønsker det: sender et lille inspirations billed fra gogle: file:///Users/heinetietze/Desktop/MiniDessertShotsRRandCR.jpg