LotteSkovlund

Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About LotteSkovlund

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.08.2012
 1. Jeg kan varmt anbefale Daddy Said So. Hamrende godt band med delvist bosted i Odense. Smid mig en besked med dato, hvis I er interesserede så kan jeg prøve at høre om de er booket der.
 2. Jeg mener at kunne huske, at alle tingene skal bæres af bruden. Altså være en genstand som du bærer idet du bliver gift. Om det blå i brudebuketten hører derindunder, må være en vurderingssag. Du bærer jo din brudebuket, når du går op af gulvet og under det meste af vielsen. Håber at jeres bryllup bliver en fantastisk og uforglemmelig dag :-)
 3. Vi har også sort, hvid og sølv som farve tema. Bryllupskagen er hvid med et bånd forneden på kagerne der er sort og sølv. ( Dette bånd var også på invitationerne og sættes ligeledes på bloklysene, der skal stå på bordene ) Hvide duge, sorte servietter, bloklys i hvide og sølv. Brudebuketten er helt i hvid.:-)
 4. Jeg ville i starten også gerne have en buket udelukkende med calla-liljer, da det er en af mine absolut ynglingsblomster. Den brudebuket jeg har ønsket ( har jo fået at vide at bruden ikke selv må bestille - læs: gammel tradition) er med hvide roser, hvide callaer og hvide liljer. Da disse 3 blomster er mine favoritter. Som andre også så rigtigt skriver: Der er ingen blomster i dag der udelukkende kan gå til det ene eller det andet. Min mor påstod nemlig også at callaen er en begravelsesblomst og dertil svarede jeg: Jamen, jeg begraver jo også mit gamle liv... Håber du får en rigtig smuk buket, som DU og ikke alle andre er vild med, samt at både du og din kæreste får en uforglemmelig dag.
 5. Det er fuldstændig uacceptabelt og faktisk i den grad grænsende til direkte ondskabsfuldt af dem at køre sådan en svinestreg på jer. Hvad der er i jeres hjem hører privatlivets fred til og det synes jeg at ALLE de implicerede medlemmer af "vandalisme-gruppen" skal få at høre. Du og din mand bliver nødt til enten alle sammen samlet eller I tager dem hver for sig og fortælle dem at det gjorte i den grad er uhørt. Det er teenageagtigt og ondskabsfuldt at tage noget så privat og udstille det til gud og hver mand ved brylluppet. Jeg ved ikke hvad de har villet opnå med en sådan gerning, men føj for den lede hvor synes jeg godt nok at det er langt under lavmål. Du har intet at skamme dig over og du skal ikke være led ved dig selv. Du har givet din mand en gave som jeg er sikker på at han er blevet rigtig glad for. At familien så vælger at gøre det til noget "beskidlt" står helt for deres egen regning. De må virkelig have det dårligt med sig selv, siden at de absolut skal prøve at kaste en skygge på jeres store dag. Lad sådanne idioter stå tilbage med en rigtig dårlig smag i munden. Ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden