EWN

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EWN

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  31.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næsbyholm Slot

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Jeg har været til et bryllup for nogle år siden, hvor bryllupskagen var derfra, og den var super lækker! Virkelig lækker, ikke så tung som nogen bryllupskager kan være. Så jeg var derinde og spørge til prisen, og den er vist 95 kr pr. person, nærmest ligegyldigt hvilken udsmykning der er på. Men da jeg spurgte til levering, så røg prisen godt nok i vejret! Vi skal holde bryllup på midtsjælland mellem sorø og slagelse, og for at få fragtet kagen og leje af stativ m.m. skulle vi give 3500!! Var nærmest ved at falde ned af stolen da hun sagde det. Det var sidste år at jeg spurgte ind til det, så måske har det ændret sig... Men kagerne derfra er ellers super lækre!
 2. Hvor har du købt små papirsposer til goody bags? Leder nemlig efter nogen og ved ikke rigtig hvor jeg skal kigge...
 3. Vi skal giftes på Næsbyholm slot mellem Slagelse og Sorø. Super smukt og meget romantisk sted! Det er lidt svært at angive hvad det koster, da vi har fået "specialsammensat" en pakke. Vi holder både reception, middag og overnatning med efterfølgende brunch på slottet, og vi bliver ca 60 mennesker. Normalt varierer pris efter antallet af bryllupsgæster, jo flere jo billigere pr. person Men for 3-retters middag inkl. velkomstdrink giver vi 1125, og 350 for ad libitum vin og vand under maden. Derudover kommer bar inkl bartendere efter maden, cognac/likør, natmad osv osv. Så prisen afhænger af engagementet og festens omfang, sandsynligvis får man en bedre pris afhængig af hvor meget "ekstra" man tilkøber.
 4. Der er et billede af kirken her: http://www.glumsoekirke.dk/index.php?id=5752
 5. Hej Lajla. Sikke nogle flotte stregtegninger! Er det muligt, at du kunne lave en stregtegning af Næsby Kirke, Glumsø? Det er til vores kirkeprogram. :-) På forhånd mange tak!!
 6. Kan godt være det er et dumt spg, men er det lige meget om man bruger grødris eller alm ris?
 7. Hvor er de fine dine chokolader! :-) Er det også muligt at du vil sende skabelonen til min mail? Det er Hejsa83@hotmail.com :-) På forhånd tak
 8. D. 31/8 2013: EWN og H2B
 9. Vi skal giftes d. 31/8 2013 og har styr på og booket - Feststedet - Gæsteliste - Fotograf - Musik (band) til efter maden. Eftersom vi holder reception og middag m. overnatning + brunch samme sted, så har vi samlet mange ting under samme booking og bruger sandsynligvis deres sædvanlige leverandører. Dvs at vi egentlig mangler de specifikke detaljer, men ikke skal tænke på indkøb til middag, vin, champagne osv. Så jeg føler egentlig at vi er meget godt med, selvom vi slet ikke har styr på så meget som flere af jer andre åbenbart allerede er i fuld gang med. :-) Tror de vigtigste ting er booket, det som er vigtigt at få på plads på nuværende tidspunkt, og så må resten komme efterhånden. Jeg er gravid i 7. måned, så jeg kan alligevel ikke prøve kjole eller ringe foreløbig, men jeg har også over et år til at nå det i, så det skal nok gå. Heldigvis er jeg lige gået på barsel, så nu har jeg god tid til at sætte mig ind i en masse ting og bruge en masse tid på BK. :-)