Pleazure

Medlem
 • Content count

  558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pleazure last won the day on December 1 2014

Pleazure had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Pleazure

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  06.06.2015
 • Type vielse
  Romantisk kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. Hej, Er der nogen der har en opskrift til hvordan man folder denne serviet? Wuuuhu! Vi skal giftes på lørdag...
 2. Tak for hjælpen - nu er jeg lidt bedre klædt på
 3. - og jeg er helt lost mht. hvad vi skal tale om! Hvad skal vi have styr på inden, og hvad skal vi huske at spørge om??? 14 dage til vores bryllup, og vi mangler vildt meget!!!!
 4. jooo, men vil gerne have nogle ægte - nogen som ikke ligner kina-øreringe. Det fås vel ikke på etsy?
 5. Jeg er faldet for disse smukke øreringe - men prisen er nok liiiige en smule over budget (56.000!) Nogen der ved, om andre smykkefirmaer laver noget lignende?
 6. Hvornår skal i så fotograferes???
 7. What! 4000 kr for at få sat sit hår! Jeg er er målløs Det kommer ikke til at ske her, det er helt sikkert... Men tak for input, så har jeg lidt at gå efter
 8. ... overskriften siger sig selv, hvad er prisen på at få sat håret? Jeg regner med at få farvet + klippet en uges tid før, så det er selve håropsætningen, jeg er i tvivl om. Hvad koster det mon ca?
 9. Åh ja, diskobil, væsentlig detalje: reception og fest er samme sted Men ikke alle gæster skal med til festen om aftenen - så måske en halv times tid til "farvel og tak" ville være godt?
 10. Hej, Jeg er i gang med at lave invitationer til dem, som kun skal inviteres til reception. Receptionen foregår fra 16.00, festmiddagen er planlagt at skulle starte kl ca. 18.00. Er receptionen så fra 16.00 - 18.00, eller er det en god ide at have lidt "luft" derimellem, sådan at det i stedet slutter 17.30? Jeg synes bare 1½ time bliver så kort... Hvad gør i andre?
 11. tja, overskriften siger vel sig selv - hvilke manchetknapper er valgt? Vi har besluttet at give morgengaven på selve dagen. Jeg ønsker mig øreringe, H2B skal have manchetknapper. (ja, ved godt det måske lyder lidt kedeligt, men en bryllup koster altså kassen, og på denne måde får vi både noget lækkert og brugbart). Men altså, jeg skal have fundet de perfekte manchetknapper Og hvilke er det så?
 12. Jeg prøvede min kjole i går, uhh, bliver helt høj bare af tanken Nå, men jeg har købt en bh, som former og løfter (jeg har mistet 2 skåle pga. amning efter graviditeter ), og da min kjole sidder stramt og først "strutter" fra under numsen, overvejer jeg også shapewear trusser. Jeg er slank af natur, men mavemusklerne er altså ikke så spændstige som da jeg var yngre og havde tid til at dyrke sport... 1. Hvilke shapewear trusser kan anbefales? (til en som mig, som er alm slank og altid har været det) 2. Har i ekstra lingeri til bryllupsnatten? Det er unægteligt ikke særlig sexet med shapewear, så jeg overvejer lidt en sexy natkjole eller...???? Eller måske skal man bare droppe det helt? Vi har kendt hinanden i over 10 år nu, så på den måde er der nok ikke den vilde overraskelse... Måske dejser vi bare om og vil hellere nyde hinanden dagen efter? Eller? Hjælp, hvad gør i andre?
 13. Jeg søger disse lysestager, som jeg ved kan købes i bla. ilva - men de koster ca 100 kr stykket, og idet jeg gerne vil have 3-4 stykker på hvert bord løber det op i ca. 3000 kr Er der evt. nogen som har disse stager til overs, eller er faldet over noget look-a-like billigere andre steder?
 14. Er der nogen som har erfaring i at købe tyske drikkevarer på nettet - fx. på netpris.dk? Hvilke steder kan evt. anbefales? Vi ville egentlig have kørt turen selv men vi har lidt langt og ikke voldsomt meget overskud af tid og overvejer derfor, at bestille det på nettet i stedet. Hvor er det billigst? Fordele/ulemper? Vi skal bruge en hel del - nok ca 30 rammer
 15. Jeg tænker bare, om de gæster som "kun" bliver receptionsgæster, føler sig lidt udenfor når de er så få? Hmm