MMF

Medlem
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MMF last won the day on September 2 2012

MMF had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About MMF

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg kan anbefale Lucca, det er eget design. Samt Luxux i Vester Hassing, der har mange flotte kjoler fra forskellige udenlandske designere. Har hørt okay om La Novia i Gistrup, men har ingen personlig erfaring. Hvis du er villig til at køre lidt for det, så er Skott i Rold ( laaaaangt ude på landet) køreturen værd...
 2. Det er en Justin Alexander, model 8557 fra 2012. JA forhandles mange steder i landet. Edit. Og for at svare på dit spørgemål, 12.600. Købt i Skott, ligger i Rold. Som i det mørke Jylland ;)
 3. Aqaba i Jordan. Jeg var der en dag i forbindelse med et besøg til Petra, der er et af verdens 7 vidundere... Så fantastisk - og samtidig ligger det døde hav kun få timers kørsel fra Aqaba by ( Der ligger ud til det røde hav) :-) frygtelig mange indskudte sætninger og parenteser, men jeg er solgt!
 4. Mettes (og min hehe) ring er fra chanti. Har ikke lige direkte link, og ved ikke om de stadig har den. Så den del af fodarbejdet må du lige selv klare ;)
 5. Vil lige indskyde at man ikke automatisk har 14 dages returret. Et køb er et køb, og at tage en varer retur hvis man fortryder, er en ekstra service som en butik kan vælge at tilbyde. Så det skal stå på din kvittering om der er returret på din kjole. Men, synes bestemt ikke du behøver at skulle tænke på at bytte den smukke kjole, du ser rigtig elegant ud i den. Synes den passe din figur rigtig godt.
 6. Net-a-porter.com Shopbop.com Christianlouboutin.com Mytheresa.com Du skal være OBS på om de sendes uden for EU, for hvis de gør, så kommer der told på. Læs evt. På skats side. Der er ufattelige mange kopisider, så sørg for at tjekke siderne ordentligt. Og et godt råd, tag til København og prøv nogle af skoene. I CL svinger jeg fra 39 til 40. Og har prøvet sko derfra som slet ikke passede min fod overhovedet. Når det drejer sig om sko til 3000+ så vil jeg prøve tingene og få hele butiks følelsen med!
 7. Godt nok ikke en Maggie Sottero, men den ligner ganske godt den du efterspørger. http://www.bryllupsklar.dk/forum/74793/panayotisdroem-til-salg-4500.html
 8. Eftersom gom ikke stiller i selskabsuniform, men i m/72 synes jeg i skal skrive pænt og festklædt. For m/72 er jo ikke selskabsuniform, og gom skal jo helst være den "pæneste" klædt forstået på den måde, at ingen skal være over ham påklædningsmæssigt...
 9. 1. I kan vælge at sende posten som B-post. Bare husk at skrive B på kuverten. Et frimærke koster 6,- 2. I kan vælge at aflevere så mange som muligt selv, til jul fx. Eller bruge en dag på at cykle rundt med dem. Også kun sende til dem der bor langt væk. Så er det muligt både at sende std og invitationer. Ellers kan man altså sagtens nøjes med invitationer
 10. Vi gav cirka 70.000,- og det var med 58 gæster.... Kuvertprisen startede ved 1100,- og vi tilvalgte så en række ting ekstra. Jeg var i seng 04.30, og aftalte med tjenerne at de sidste gæster kunne drikkenud... men som nævnt i ovenstående indlæg havde vi gæster der sad og drak morgenbajere under en pavillon... og det synes jeg er så fin service... Håber det var en hjælp.
 11. Skott, Rold i Nordjylland kostede mig 1200,- for oplægning af min blondekjole samt lidt rettelser ved talje og barm. Vil tro oplægningen var halvdelen af prisen.
 12. Vi holdt vores bryllup på Comwell Roskilde. Og det var så fantastisk... Vi havde gæster fra København , vestsjælland samt både nord- og sønderjylland. Så derfor var det vigtigt for os at feststedet lå centralt og med god offentlig transport. Selvom stedet ser lidt hotelagtigt ud på billeder - og måske ikke så meget kro/herregårds agtigt som nogle af de andre steder du nævner, så er det altså bare et skønt hotel med fantastisk udsigt, flotte værelser. Festsalene er lækre og lyse, intet er snusket og der er en terrasse med stole og borde, hvor gæsterne kan side og trække frisk luft. Det allerbedste (og som også var en betingelse) var at hvis der stadig var gang i festen kl 02, så ville vi have lov til at kunne forlænge festen uden sure miner fra en overtjener, og tro mig, der var ingen sure miner, da vi forlængede på selve bryllupsdagen. Og da vi var gået tilbage til vores værelse og de festen var ved at dø lidt ud, fik de friskeste partygæster lov til at drikke lidt "morgen-øl" i en afskærmet pavillon. Min mand og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at Comwell gav os de bedste rammer for vores bryllup. Alt var professionelt, gennemført og med et fantastisk personale
 13. Jeg ville personligt synes det var meget mærkeligt hvis jeg modtog en invitation kun til vielse, hvor jeg skulle svare om jeg inden for en SU. For mig giver det ikke så meget mening. Medmindre I byder på bobler, kransekage eller ligende, men det synes jeg også burde fremgå af indbydelsen til vielsen så.
 14. Synes du skal flytte indlægget ned under "Læsernes køb og salg" (kan være en administrator kan gøre det)
 15. Så længe det er op til den enkelte præst at bestemme, så synes jeg det er fint. Nogle præster vil være for udendørs vielser, andre imod. Og når vi nu snakker om tro og hvordan den enkelte tolker, så synes jeg bestemt det skal være frivilligt.