Leitschen

Medlem
 • Content count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Leitschen

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 11/16/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Scheelsminde, Aalborg
 1. Hmm... Jeg havde egentlig ikke rigtig forventet at have noget forhold til min buket og havde ikke gjort mig nogen tanker om, hvad den skulle bagefter, men havde ikke tænkt mig at kaste med den fordi jeg synes det virker lidt plat og opstillet. Men til brunchen dagen efter brylluppet lavede jeg og min mand for sjov et lille trick, hvor vi forsøgte at få hans brors kæreste til at gribe den uden at tænke over det (jeg stod lige indenfor døren til et lokale som hun blev lokket ind i og var klar til at kaste i hendes retning når hun trådte ind). Der var kun os i lokalet så der var ikke noget stort optrin over det. For at afslutte historien om situationen kan jeg sige, at planen mislykkedes - hun nåede ikke at fatte hvad der foregik før buketten lå på gulvet - øv øv... Men den havde heldigvis ikke taget skade. Resultatet af episoden blev, at hun fik buketten med hjem. Men må indrømme (selvom jeg stadig ikke helt selv forstår hvorfor) at jeg på en eller anden måde var ked af at give den fra mig og det gjorde lidt ondt på mig at se hende gå afsted med den ("hold nu op, det er jo bare en buket og du plejer da at være ligeglad med blomster", blev jeg ved med at sige til mig selv). Da vi besøgte dem et par dage senere så jeg buketten stå lige så fint i en vase - ihh hvor blev jeg glad for at se den igen Ved ikke hvor længe hun gemte den men i dag griner jeg bare lidt af min egen pludselige mystiske følsomhed for et lille bundt blomster med et rødt bånd
 2. Vi brugte optimalprint til både invitationer, bordkort og takkekort og var meget tilfredse med resultatet. Rigtig god kvalitet, fornuftige priser og hurtig levering.
 3. Vi havde min svogers lillesøster til at tage billeder. Hun er amatør men rigtig dygtig. Hun fulgte mig fra kl 8 om morgenen og var med indtil efter brudevalsen. Vi har fået alle de billeder hun har taget som kunne bruges (ca 500 stk så vidt jeg husker) og hun har redigeret alle dem vi har bedt om at få redigeret plus et par stykker, som hun har leget med og lavet lidt anderledes på eget initiativ. Hun fik 6.000 for det.
 4. Scheelsminde i Aalborg hvis man vil have den nemme løsning, hvor stedet står for det hele. Desuden har stedet den fordel at gæsterne og i selv kan overnatte der.
 5. Vi har også brugt photobox.dk og er bare super tilfreds med resultatet! Bogen er virkelig blevet flot og super super kvalitet. Dog er prisen også lidt høj. Men der er næsten altid nogle tilbud man kan benytte så det bliver billigere. Vi bestilte bøgerne en uge hvor der var 40 % rabat på køb over en vis grænse og kom dermed ned på samme pris som vi skulle have givet andre steder.
 6. Hahaha... Mega god humor hvis du spørger mig at få ham til at lade som om ringene er væk. Men kan ikke se, hvordan det gør dagen mere personlig? Jeg tror slet ikke du skal være nervøs for at festen bliver "jer". I har jo nok planlagt lokation, menu, oppyntning og den slags efter jeres egen smag. Allerede der er festen i mine øjne personlig. Af de efterhånden mange bryllupper jeg har været til har der ikke været to, der har lignet hinanden selvom de alle har indeholdt de samme overordnede elementer. De har alle været personlige og man har altid kunnet genfinde brudeparrets personligheder i valget af sted, pynt og mad. Derudover bliver festen yderligere personlig på baggrund af de taler/sange/underholdning der er lavet, da dette jo netop er lavet med udgangspunkt i JER. Så i mine øjne er det ikke nødvendigt at gøre noget ekstra for at gøre festen personlig. Tværtimod tror jeg godt man kan risikere, at det kommer til at virke karikeret og akavet, hvis man laver nogle ekstra stunts for at få personlighed frem. Den skal nok komme helt af sig selv
 7. For os var det helt klart alle pengene værd at vi havde valgt den nemme løsning hvor feststedet stod for det hele så vi intet skulle tænke på lige op til dagen og dagen efter. Aftenen før brylluppet tog vi begge på en pub med min mands fætter og hans kæreste og så fodbold. Vi var begge fuldstændig afslappede fordi der ikke var noget vi lige skulle have ordnet eller var i tvivl om vi nu havde fået gjort ordentligt. Og dagen efter var det eneste vi skulle tænke på at få pakket vores gaver ud i bilen så vi kunne få dem med hjem. Alt andet var der andre til at ordne. Det var virkelig bare rart og betød at vi kunne være 100 % til stede og nyde hinanden i dagene op til og på selve dagen.
 8. Jeg havde ingen skiftekjole og savnede det bestemt heller ikke. En så speciel kjole skulle da være på så længe som overhovedet muligt! (dagen efter kiggede jeg på den da den lå på en gæsteseng hjemme hos os og tænkte 'Åh, hvor har jeg lyst til at tage den på igen) Kjolen var ret stor og meget bred i bunden og med et langt slæb. Desuden havde jeg et 2½ meter langt stør på. Sløret over armen og kjolens dansestrop om håndledet så var dans intet problem...
 9. Jeg valgte en helt simpel model, som passede bedre til mig end de store traditionelle, og som derfor også var billig - WIN WIN... Jeg gav 500 kr for den hos en blomsterhandler i Aalborg.
 10. Vi blev forlovet på en ferie i Paris. Skrev med det samme (midt om natten) til min lillesøster (som også er min bedste veninde) men gav hende mundkurv på så andre ikke fik det at vide af andre end os selv. Hun vidste det så godt i forvejen fordi hun havde hjulpet med at vælge ringen så hun havde bare gået og ventet på beskeden i dagevis... Min mands mor skulle hente os i lufthavnen da vi kom hjem og jeg måtte svinge noget med fingeren med ringen før hun forstod, hvad der foregik Senere ringede jeg til mine forældre og fortalte det. Kan ikke huske, hvordan mine to andre søskende og andre fik det at vide. Men tror ikke, der gik mange uger før vi ændrede status på facebook.
 11. Der har været tråde om alle de ting, der går galt. Men hvad med kære gifte kvinder, at vi giver de vordende brude lidt på den glade konto også i stedet for kun bekymringerne? Så derfor... Hvad var de tre bedste øjeblikke på jeres store dag og hvorfor? Jeg starter selv 3) at gå op ad kirkegulvet mod min kommende mand.Det var bare en helt særlig følelse af glæde og forventning (og lidt nervøsitet) som ikke kan forklares og som man nok aldrig kommer til at opleve igen 2) det øjeblik, hvor kjolen kom på. Jeg følte mig bare virkelig som en prinsesse i det øjeblik. Og min mor, der sagde, at jeg var den smukkeste brud hun nogensinde havde set gav bare en helt fantastisk følelse i kroppen. Aldrig har jeg følt mig så smuk. Samtidig med denne følelse var kroppen fuld af forventning til alt det der skulle ske resten af dagen 1) Kl ca 2 om natten da jeg dansede med min mand. Det ubestridt bedste øjeblik på hele dagen var også ét af de sidste. De fleste gæster var gået hjem. Faktisk var de eneste, der var tilbage i festlokalet os selv og min mands lillebror og hans kæreste (der var lidt flere af de yngre gæster, der havde sat sig udenfor). Bandet spillede Rasmus Seebacks Mer end kærlighed, som bare passer så godt til os og jeg spurgte om ikke han ville danse med mig til den - og han sagde JA! Jeg var helt i chok... Han danser ALDRIG! Og troede at brudevalsen skulle blive vores eneste dans sammen nogensinde. I de minutter det varede og vi dansede lige så stille og roligt og helt tæt var jeg bare lykkeligere end jeg nogensinde har været... Og det er et øjeblik, som jeg hver eneste dag på et eller andet tidspunkt vender tilbage til inde i mit hoved... (Puh det blev en lang historie og et i princippet meget balant øjeblik) Kom frisk I andre... Hvad er jeres 3 bedste øjeblikke?
 12. Vi valgte lidt utraditionelt at jeg skulle gå ind til Bachs Air on a g-string. Meget smukt og stille stykke musik med en fantastisk stemning som jeg kun kan anbefale. Vi gik også ud til noget utraditionelt. Lefebure-Wely Sortie in E-flat. Lidt cirkus/tivoli agtig og rigtig flot og festlig (find youtube indspilning med Arturo Barba). Tror dog ikke, der er mange organister, der har den i deres sædvanlige repertoire.
 13. Vi pakkede op i etaper, når der var pauser i middagen.
 14. Synes det er mega fedt at du siger hvor mange dage der er gået.. haha... Super cool. Kunne godt bruge en enkelt eller to små sjove historier om ting I har gjort sammen eller noget. Bare lige for at komme til at grine lidt. Tror også det ville hjælpe dig på dagen, hvis du lige kan få tilhørerne til at grine lidt. Gerne i starten og måske igen hen mod slutningen. Det gør stemningen (og dig) mere afslappet og gør det nemmere at gennemføre talen uden at følelserne tager overhånd Bare en idé
 15. Beretning er startet op :)